Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

A 24 órás mentőautókban már lesz gyermekrögzítő

Győr-Moson-Sopron - A beteg gyerekek biztonságos szállításáért indítottunk kampányt március 11-én, amikor megírtuk: a mentőszolgálat autóiban nincsenek speciális eszközök a kisgyerekek szállítás közbeni rögzítésére.
Az akciónkhoz hárman azonnal csatlakoztak: a Hipp Kft. (3 darab gyermekrögzítővel), a PEZ Production Europe Kft. (3 darab) és az Első Győri Lions Club (1 darab). S mivel a Kisalföldet is kiadó Lapcom Kft., valamint a megyei mentőalapítvány is vásárolt egy-egy berendezést, ezért kilenc rögzítővel vártuk a folytatást.

Szerencsére lett is folytatás, ugyanis a következő cégek, gazdasági társaságok is jelezték, hogy vásárolnak egy-egy készüléket: Big Ben Club, GS Ablaksziget Kft., Bogota Kft., Vanos 2006 Kft., Megoldás Kkt., Solisun Szolárium Stúdiók, Felirat Reklám Műhely Kft., valamint a Géfi 2000 Kft. Rajtuk kívül magánszemélyek is kértek csekket a mentőalapítványtól, hogy ha nem is teljes összeggel (41 ezer forint plusz áfa), de néhány ezer forinttal tudnának segíteni.

Az akciónak és a segítő vállalkozásoknak hála a 16 darab mentőautóba, amelyet a nap huszonnégy órájában használ a megyei szervezet, biztosan kerül a készülékekből – a fő célt tehát sikerül teljesítenünk, amiért köszönet jár mindenkinek. Aki esetleg még tud segíteni, annak továbbra is várjuk jelentkezését: a 96/504- 410-es telefonszámon vagy a szerkesztoseg@kisalfold.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fokozott ellenőrzés

Tovább folytatódik a fokozott ellenőrzés a közterületeken, piacokon és az alkalmi rendezvények… Tovább olvasom