Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 15°C | 26°C Még több cikk.

Se boríték, se tranzakció

„ Miért szüntették meg Marcalvárosban a nemrég felújított OTP-fiókban az ATM-en keresztüli borítékos pénzbefizetési lehetőséget? A még működő másik OTP-fiókban vasárnap este miért nincs a befizetéshez boríték?”

A megszüntetés oka egyszerű: olyan kevesen – hetente alig néhányan – vették igénybe ezt a lehetőséget, hogy nem érte meg a banknak továbbra is fenntartani az ATM-nek ezt a funkcióját – tudtuk meg Mészáros Józseftől, az OTP győri igazgatóságának vezetőjétől. A kihasználtságot ugyan még vizsgálják, de valószínűleg továbbra is legközelebb a Teleki utcai automatánál tehetik meg a borítékos pénzbefizetést az ügyfelek.
A befizetéshez szükséges boríték hiánya könnyebben orvosolható, az igazgató szerint ugyanis egyszerre akkora mennyiségű borítékot helyeznek a rendszeresen ellenőrzött automatába – alkalmanként több száz darabot –, hogy a kifogyás esélye minimális. Mészáros József szerint inkább arról lehetett szó, hogy valaki korábban nem rendeltetésszerűen használta a készüléket, s így egy boríték elakadt, ezért nem adott ki újat a tranzakcióhoz. Hétköznap az ilyen apró hibákat rövid időn belül orvosolják, vasárnap lévén azonban sajnos várni kell másnapig...
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vándorserleg

a legjobb horgásznak

A Szigetköz Horgász Egyesület augusztus 20-án, vasárnap rendezi meg 28. alkalommal Ásványrárón a… Tovább olvasom