Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Nem lehet mindig sárga

Az Árkád előtti forgalomirányító lámpát nem lenne célszerű kikapcsolni? A minap villogó sárga volt, reggel hat előtt a hídról „simán” át lehetett jutni a körforgalom felé. A rákövetkező reggel működött a lámpa, a dupla kocsisor vége a híd túloldalán volt, keresztező forgalom semmi, a körforgalom felé is szinte üres volt az út. Valakinek figyelni kellene az ilyen bosszantó dolgokra is.

Az olvasói felvetésre az alábbi választ kaptuk: „Az említett lámpa a közeli építkezés miatt villogott sárgán, de ha ez rendszeres lenne, akkor több baleset történne abban a csomópontban. A híd lábánál egy buszmegálló is van, az ott leszállók és az arra járó gyalogosok biztonságos átkelése érdekében szükség van a jelzőlámpákra a kereszteződésben. A lámpák éjjel, este 10 órától reggel 5-ig villognak sárgán.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jóindulatú méhizom daganatokról

A méhben igen gyakran előforduló, nem rosszindulatú daganatot myomának (leiomyoma, fiboid) hívjuk. A méh falának különböző részeiről indulhat ki, általában izom- és kötőszövetből épül fel. Természetesen a fájdalom és a vérzészavar nem csupán myomával (méhizomdaganat) függhet össze. A korrekt diagnózis felállításában a tapintó kéz mellett szerepük van a különböző képalkotó eljárásoknak is. Tovább olvasom