Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Volvo iPod adapter

Mostantól az iPod-felhasználók zenegyűjteményüket Volvójuk rendszerén keresztül hallgathatják.

Mostantól kezdve lehetővé válik az iPod felhasználók részére, hogy a teljes zenegyűjteményüket Volvójuk audiorendszerén keresztül hallgassák.

A Volvo Cars beszállítóival – a PhatNoise Inc.-del és az Apple-el – együtt olyan adapterkészletet fejlesztett ki, melynek segítségével az S80 (1999-től), az S60, a V70 és az XC70 (2001-től) modellekben használható lesz az iPod.

Az iPod a világ legkedveltebb zenelejátszója, mely használói számára lehetővé teszi, hogy bárhova magukkal vigyék kedvenc zeneszámaikat. A Volvo iPod adapter segítségével mostantól kezdve a Volvo tulajdonosok is lejátszhatják kedvenc zeneszámaikat.

Amikor az iPod lejátszót az adapteren keresztül csatlakoztatják az autóhoz, kijelzőjén „Volvo for life" felirat jelenik meg. Ettől kezdve a kocsi rádiójának kezelőszerveivel lehet vezérelni. Ezekkel kell beállítani a hangerőt, a lejátszott számok listáját, a gyorscsévélést, a számok közti váltást, vagy a véletlenszerű lejátszást. A kiválasztott menüpontot a kocsi audiorendszerének kijelzője mutatja. Amint a kocsi elindul, az iPod energiaellátását és töltését az autó akkumulátora veszi át. 

 A Volvo iPod adaptert bármelyik Volvo-márkaszerviz be tudja szerelni, és az iPod Shuffle kivételével az összes iPodhoz jó. A készlet az iPodot nem tartalmazza. A Volvo iPod adapter 2005 vége előtt kerül a Volvo márkakereskedésekbe.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Chevrolet dízelmotorokkal

A GM Daewoo Gunsani (Dél-Korea) új motorgyárában 2006 márciusában kezdődik meg a Chevrolet Europe modelljei számára tervezett új dízelmotorok előállítása. A Chevrolet Captiva az első modell, amely újonnan kifejlesztett erőforrást kap. A motorokat úgy hangolják, hogy optimálisan igazodjanak az egyes járművek egyedi jellemzőihez és elvárásaihoz. Tovább olvasom