Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Volvo-flotta a királyi esküvőn

Victoria svéd trónörökös-nő és Daniel Westling esküvőjét június 17. és 19. között ünneplik, így a világ minden tájáról különböző előkelőségek utaznak majd Stockholmba, hogy részt vegyenek a ceremónián. A menyegző hetében a királyi udvar 85 speciálisan kialakított Volvo modellel gondoskodik a vendégek fuvarozásáról.

Victoria hercegnő és Daniel Westling esküvőjét június 19-én tartják, és a svéd televízió élőben fogja közvetíteni az eseményt. A becslések szerint közel 500 millió tévénéző követi majd figyelemmel az házasságkötést, emellett 2000 és 3000 közöttire tehető a helyszínről tudósító nemzetközi újságírók száma.
 
A királyi esküvőhöz hasonló nagyságú és fontosságú események logisztikai kihívást jelentenek. A vendégek a világ minden tájáról érkeznek, és mind a szállodákba, mind a háromnapos ünnepség különböző eseményeire el kell juttatni őket. A tervezési folyamat korai szakaszában egy együttműködés formálódott, amely keretében a királyi udvar 85 speciálisan kialakított Volvo autót bérel az esemény idejére, így a Volvo lesz a 2010-es királyi esküvő hivatalos autója. 
 
Volvo-flotta a királyi esküvőn.

Az esküvőn Volvo S80 és Volvo V70 modellek teljesítenek szolgálatot. A királyi udvar követelményeit követve valamennyi jármű üzemanyag-takarékos DRIVe felszereltséggel rendelkezik, és széndioxid-kibocsátásuk kilométerenként 120 gramm alatti. Az autók ragyogó fehér egyenruhában pompáznak, oldalukon pedig a királyi esküvő címere látható.
 
Az esküvői címer a bőrkárpiton is megtalálható a számozott fejtámlákba ágyazva. Az autók különleges, puha bőrkárpittal rendelkeznek. A címer és a mintázat külön az esküvőre készült, és az autók számos részén, például a küszöbléceken is, visszaköszönnek. A kialakítást a jegyespár hagyta jóvá. Az eseményt követően az autókat a svéd piacon fogják értékesíteni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ford GT: felépült Martin angyala

Két csapat is rajthoz áll jövő hét végén (június 12-13) az ikonikus Ford GT-vel a Le Mans-i 24 órás… Tovább olvasom