Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Peugeot 307 visszahívás

A skandináv országokban és Lengyelországban visszahívják a 2003 májusa előtt gyártott Peugeot 307-eseket.

Az Automobiles Peugeot visszahívási kampányt indított 2003 májusa előtt gyártott Peugeot 307 gépkocsikra a skandináv országokban és Lengyelországban.

A kampány célja, hogy megszüntesse azon meghibásodások kockázatát, amelyet a kormányszervo-szivattyú elektromos csatlakozójába bejutó víz vált ki, amely kivételes esetben kezdődő tüzet is okozhat a motortérben.
A kifejezetten a fenti országokat érintő jelenség kiváltó oka a különleges helyi időjárási körülmények kombinációjából (fokozottan párás viszonyok, széles hőmérséklet-ingadozások, hosszú tél) és a közutak intenzív sózásából ered.

Az Automobiles Peugeot döntése alapján – megelőző jelleggel – a visszahívási kampányt kiterjesztik nagyobb földrajzi területre is, amely így Magyarországot is érinti.

A Peugeot Hungária márkakereskedői hálózata az érintett Peugeot 307 gépkocsik tulajdonosait ajánlott levélben kiértesíti. A művelet teljes költségét a gyártó állja.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

C3 City Park: könnyebb közlekedés

A „C3 City Park" tanulmányautó parkolást segítő rendszere jelentős mértékben megkönnyíti a manőverezést, pontosabban az autósok által néha nehéznek tartott két gépkocsi közé parkolást. A két gépkocsi közötti parkolóhely keresése közben a számítógép ellenőrzi a két parkoló gépjármű közötti távolságot és tájékoztatja a vezetőt a manőverezési lehetőségről. Tovább olvasom