Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 8°C Még több cikk.

Megalakult a Porsche Club Hungaria

2003. április elején 15 taggal megalakult a Porsche Club Hungaria, a márka első hazai tulajdonosi klubja. Jelenleg a világ több mint 40 országában működnek Porsche klubok, melyek akár több ezres taglétszámot is magukénak mondhatnak.
Régiónkban Magyarországon kívül eddig Horvátországban alakult a gyár által is hivatalosan bejegyzett Porsche klub, mely jelenleg 10 tagot számlál.

A Porsche klubnak bárki tagja lehet, aki rendelkezik Porsche gyártmányú gépkocsival és legalább két klubtag ajánlja őt a tagságra. A gyár előírásai alapján a klubnak egy éven belül 30 tagot számláló szervezetté kell fejlődnie. A tagdíjakból a klub a közös rendezvények szervezése és a weboldal működtetése mellett, karitatív jellegű tevékenységet is vállal.

Céljai között szerepel a márka hírnevének öregbítése, így a magyar Porsche klub tervei között a közös autózások mellett szerepel a Porsche parádé új és oldtimer autókkal, élmény napok szervezése a Hungaroringen, valamint a külföldi társklubokkal közösen szervezett találkozók megvalósítása. A Porsche Club Hungaria tagjai számára érdekképviseleti szerepet is szeretne betölteni: segíteni kívánja a tagokat új és oldtimer Porsche vásárlás, karbantartás, biztosítás, tárolás és ápolás kérdéseiben is.

A magyarországi importőr a jelentős anyagi támogatás mellett biztosítani kívánja az információkat a Porsche Club Hungaria számára és szoros együttműködést kíván kialakítani marketing és értékesítési kérdésekben. A Porsche klub elnökévé, Balásy Bulcsút választotta. Az elnökség tagjai továbbá a kommunikációs vezető dr. Szórád József, valamint a gazdasági vezető Helena Emri.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fiat Albea: első a család!

 Április 25-én jelenik meg Magyarországon a Fiat vadonatúj családi kompakt autója, az Albea. A… Tovább olvasom