Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

A Punto flottaautóként is kelendő

Az Avon Cosmetics Hungary Kft. idei flottaautó-pályázatának győztese a Fiat Punto lett.

Az Avon Cosmetics Hungary Kft. flottaautó-pályázatának győztese a Fiat Punto lett – a 60 darab Multijet turbódízel motorral szerelt Punto átadása  megkezdődött a Fiat Darázs gödöllői márkakereskedésében. A szépségápolási termékek hazai képviseletének tenderén immáron harmadik alkalommal hirdetik ki győztesként a Fiat kisautóját. Elsőként fordul azonban elő, hogy turbódízel erőforrással szerelt Puntókat választottak. Nem véletlen – a benzineseknél jóval gazdaságosabban üzemeltethető és azoknál jelentősen nyomatékosabb 1,3 Multijet kategóriájában elnyerte az Év motorja címet is.

A szépségápolási termékek hazai képviseletének járműparkjára kiírt pályázaton ismét a Fiat Európa-szerte népszerű kisautója, a Punto lett a győztes. De nem első alkalommal: két évvel ezelőtt, illetve 2003-ban is 60 Puntót bérelt az Avon, hiszen az olasz modell bizonyult a leggazdaságosabban beszerezhető és üzemeltethető járműnek.

Az Avon Cosmetics Hungary Kft. megbízásából az X-Rent Kft. hajtotta végre a versenyeztetést, amelyben egy német és egy japán konkurenssel szemben bizonyult előnyösebb ajánlatnak a Fiat Punto.

A flottakezeléssel és rent a car szolgáltatással foglalkozó, közel ötven vállalati ügyféllel kiváló kapcsolatot ápoló (köztük a MÁV, Magyar Rádió, ALCOA) X-Rent Kft. értékesítési és fejlesztési igazgatója, Csőre Tamás szerint azért került ki végső győztesként a Punto Multijet, mert „az Avonnál már nem ez az első ciklus, hogy Puntót használnak és nagyon pozitívak a tapasztalatok, üzembentartási költség és megbízhatóság szempontjából egyaránt. Ugyanakkor a Fiat Darázs márkakereskedéssel közösen különösen kedvező finanszírozási és biztosítási ajánlatot sikerült kidolgozni. Erről árulkodik, hogy az Avon első alkalommal döntött dízelmotoros jármű mellett – mivel beszerzés szempontjából nem volt különbség a benzines és dízel változat között, egyértelmű, hogy a gazdaságosabban fenntartható és nyomatékosabb turbódízel mellett döntöttek".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Clio III: 5 csillagos biztonság

A Modus 2004. évi sikere után a Clio III 37-ből 32,67 ponttal a legmagasabb, 5 csillagos eredményt érte el az Euro NCAP független szervezet által elvégzett teszteken. A gyermekvédelem terén – a Modus-hoz hasonlóan – a maximálisan elérhető 4 csillagos minősítést kapta, ezzel is megerősítve az autó családi jellegét. A Clio III-ban a 3. generációs Renault Védelmi Rendszer található. Tovább olvasom