Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

A Mazda erősít Oroszországban

A Mazda Motor Europe bejelentette, hogy már csak a hivatalos jóváhagyásokra vár az értékesítő vállalat megszületése.

Az új NSC (National Sales Company) 2006 áprilisában kezdheti meg oroszországi üzleti tevékenységét. A Mazda kiterjesztett hatáskörrel ruházta fel saját tulajdonú moszkvai képviseletét, hogy az képes legyen biztosítani a márka további erősödését a rohamosan fejlődő orosz autóipari ágazatban.

Az új cég neve Mazda Motor Rus OOO (az „OOO" a korlátolt felelősségű társaság orosz megfelelője). A Mazda 2004 decemberében alapította oroszországi képviseletet, annak vezetésével Joerg Schreibert bízták meg, aki az NSC megbízott ügyvezető igazgatójaként tevékenykedik. A Mazda Motor Rus igen sokrétű feladatot fog betölteni a Mazda orosz üzleti tevékenységén belül, beleértve a Mazda járműveinek, alkatrészeinek és kiegészítőinek behozatalát, valamint az értékesítési háttér biztosítását; az alkalmazottak szakmai továbbképzését; ezenkívül a marketingtevékenységet. A Mazda ezekkel az intézkedésekkel reagál az orosz autóipar gyors fejlődésére. 2005 decembere óta húsz alkalmazott készíti elő az üzleti tevékenység problémamentes megkezdését, ami 2006 áprilisára várható.

A Mazda 2003-ban kezdte meg üzleti tevékenységét Oroszországban, méghozzá kiemelkedő értékesítési eredményekkel – főként a Mazda3 és Mazda6 kedvező fogadtatásának köszönhetően.

2004-ben a Mazda 8465 járművet adott el az orosz piacon, s ezzel 360 százalékos növekedést produkált az egy évvel korábbi adatokhoz képest. 2005-ben 21 120 jármű talált gazdára, közel 150 százalékos előrelépést mutatva ezzel 2004-hez képest, így a Mazda az orosz piac legnagyobb fejlődését produkálta két egymást követő évben. Idén további növekedéssel lehet számolni, a 2006-os terv 28 000 jármű, ami 2005-höz képest 30 százalékos fejlődést jelent.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen kocsival járna, ha gazdag lene?

Milyen autóval járna, ha úgy tele lenne a zsebe, mint Bill Gatesnek, vagy a világ többi mágnásának? A legújabb Ferrariban feszítene, vagy elporoszkálna egy hétéves nyitott Porschével? A Forbes magazin összeállításában az a meglepő, hogy a világ legtehetősebbjei, az igazi milliárdosok nem jelképként, hanem használati eszközként tekintenek autóikra. Tovább olvasom