Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Mától várjuk fotóit kedvenc kisállatairól!

Itt a tavasz, fotózza kedvenceit, és küldje be játékunkba! Idén kutyás cikksorozat is kíséri az állatszépségversenyt.

Kölyökkutyánk szépen megnőtt, és virgonc kamasz lett, felnőtt kutyánk egy fokkal lassúbb, de ugyanazzal a beszédes tekintettel néz ránk, kedvenc cicánk körül kölykei játszanak, tengerimalacunk egy kicsit többet alszik – eltelt egy év legutóbbi állatszépségversenyünk óta.

Most itt van új kisállatfotó-beküldési versenyünk, amelyet mától ajánlunk olvasóink figyelmébe. Idén is kölyök- és felnőtt kutyákról, cicákról, tengerimalacokról, exotikus kisállatokról várunk fotókat. És idén is a Facebook népe dönti el, hogy melyik kép a legjobb.

Azonban idén a játékhoz készített új Facebook oldalunkra várjuk fotóikat!

Sweety
Sweety
Szkubi
Szkubi
Liza
Liza

A nyertes fotó készítőjét és kisállatát idén is bemutatjuk portálunkon. A legtöbb Facebook lájkot összegyűjtött 10 kép beküldői között nyereményt is sorsolunk a játék végén: egy 4GB-os Sony mp3 lejátszót.

Meggi
Meggi
Buksi
Buksi
Crocus
Crocus

Itt a tavasz, fotózza kedvenceit, és küldje be játékunkba! Beküldés után mindössze annyit kell tenni, hogy fotójának oldalát elküldi Facebook ismerőseinek, és ezzel lájkokat gyűjt a fotónak.

Marci
Marci
Alíz
Alíz
Maszat
Maszat

Picur
Picur
Teofil
Teofil
Mira
Mira

Idén a fotók versenye mellé cikksorozatot is indítunk, amely a kutyáról, kutyanevelésről, felelős állattartásról szól majd. Április 10. és 21. között minden nap új cikket írunk a kutyatartás témáiról, különleges kutyákról és állatbarátokról.

Petike
Petike
Miczike
Miczike
Babuci
Babuci

Ha Önnek a feltöltött képeken kívül története is van kutyájával, macskájával, kisállatával, kérjük, írja meg nekünk, mi megszerkesztjük és közöljük!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állatszépségverseny nyeremény: Sony 4 GB-os MP3 lejátszó

Mindenkinek van egy tökéletes fotója legyen „kutyás", „macskás", „teknősös" akár… Tovább olvasom