Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

A kisalfold.hu legszebb kedvencei: Tyúk a topon

Véget ért a kisalfold.hu állatszépségversenye, amelyben öt kategóriában hirdettünk győztest. Nézze meg nyert-e az Ön cicusa vagy kutyusa, és ismerje meg Orpit, a gyönyörű szárnyast!


Játékra invitáltuk a kisalfold.hu látogatóit, mégpedig egy olyan állatszépségversenyre, amelyben 5 kategóriában lehetett nevezni kutyát, macskát, háziállatot, kis- és egzotikus állatot. Jöttek is szép számmal a nevezések, szerkesztőségünk alig győzte feldolgozni a rengeteg nevezést, hiszen a két hetes nevezési időszak alatt több mint 1700-an gondolták úgy, hogy megmutatják kedvenceiket országnak-világnak.

Túlsúlyban a kutyusok

A nevezett házi kedvencek döntő részét a felnőtt kutyák kategóriája adta, amely messze a legnépszerűbb lett látogatóink között a csaknem ezer nevezett ebbel. Gyakorlatilag a hazánkban fellelhető kutyafajták mindegyike képviselte magát a játékban, hol a felnőtt, hol a kölyök kutyusok között. A szebbnél szebb kedvencek közül igazán nagy kihívás volt választani a kisalfold.hu látogatóinak, hiszen nemcsak szép, hanem aranyos és emócióval teli felvételeket is neveztek a megmérettetésben.

A cicatartó gazdik is aktivizálták magukat játékunkban, a házi cirmostól a sziámin át a perzsamacskáig érkezett több mint 300 nevezés. Külön öröm volt számunkra, hogy a klasszikus kategóriákon túl, azaz a kutyákon és a cicákon kívül kis- és egzotikus állatok garmadája is felkerült oldalunkra. Neveztek teknősbékát, nyuszit, lovat, kanárit, vadászgörényt, sőt, még egy egyhetes degu-kölyköt is.

Számos mókás állatvideó

Állatszépségversenyünk kiemelkedő kategóriája volt a videós, amelyben csaknem 30 állatvideót töltöttek fel kedvencükről látogatóink a játékba.

A nívós megmérettetés mind az öt kategóriájának első három helyezettjét értékes nyereményekkel díjazzuk. A nyereményátadást a jövő héten tartjuk meg, amelyről fotókkal, videókkal számolunk be a kisalfold.hu oldalon. A nyertes kiskedvencek gazdijait e-mailben értesítjük.

A végeredmény

 

 Felnőtt kutyák

 Kölyök kutyusok

 Cicák

Kis- és egzotikus állatok 

Vicces videók 

1.

Jackei 

Cody 

 Szeszi

 Orpi

Kutyaúszóverseny 

2.

 Bobby

 Lili

 Cirmi

 Gilbert

 Garden Guard Edison

3. 

 Bibi

 Archi

 Macskusz

 Kyra

 Totyi nyuszi takarít


Nyeremények


További részletek: www.kisalfold.hu/allatszepsegverseny.


Felnőtt kutya 1. hely - Jackei
Felnőtt kutya 1. hely - Jackei


Cicák 1.hely - Szeszi
Cicák 1.hely - Szeszi


Kölyök kutyák 1. hely - Cody
Kölyök kutyák 1. hely - Cody


Kis és egzotikus állatok 1. hwly - Orpi
Kis és egzotikus állatok 1. hely - Orpi
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még délig szavazhat az állatszépségversenyben!

Hétfőn délben véget ér a kisalfold.hu állatszépségversenye, melyben 5 kategóriában választják meg… Tovább olvasom