Rába-Bástya Vagyonvédelmi Kft. cégprofil

Cégadatok

Rába-Bástya Vagyonvédelmi Kft.
Martin u. 1.
Győr

Telefon: +36-96/624-052
Honlap: www.rababastya.hu


Cég leírása:

A RÁBA-BÁSTYA szolgáltatásai biztonságot és nyugalmat garantálnak Önnek az őrzés-védelem minden területén: távfelügyelet, objektumvédelem, portaszolgálat, rendezvénybiztosítás, biztonságtechnikai rendszerek, pénz- és értékszállítás, személyvédelem, tűzvédelem.
Cégünk költséghatékony megoldásai sikeresen ötvözik a szakmai- és technikai szempontokat a megbízó igényeivel, ezáltal standard szolgáltatásainkat olyan kellő rugalmassággal tudjuk kínálni, melynek eredményeként minden esetben a "szükséges és elegendő" erőforrásokat biztosítjuk.
A RÁBA-BÁSTYA vezetése és munkatársai elkötelezettek a minőségi- és szakmailag kifogástalan munkavégzés mellett. Cégünk vezetői és irányítói a biztonságvédelmi szakma ismert és elismert képviselői, akik főiskolai-, egyetemi-, illetve speciális szaktanfolyami végzettségekkel rendelkeznek.
Munkatársaink rendelkeznek mindazon fizikai-szellemi-lelki adottságokkal, szakirányú képesítéssel és megfelelő vagyonvédelmi tapasztalattal, melyek az adott munkakör eredményes betöltéséhez szükségesek.


A(z) Rába-Bástya Vagyonvédelmi Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre