Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. cégprofil

Cégadatok

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft.
Bükk u. 6.
Mosonmagyaróvár

Telefon:
Honlap: http://www.szabobelsoepiteszet.hu/


Cég leírása:

A Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. több mint 15 éves múltra tekint vissza. A vállalkozás első éveiben jellemzően a lakosság részére teljesített festés-mázolás-tapétázás megrendeléseket.
A cég tudatos fejlesztésének és igényes munkáinak eredményeként a lakossági megbízásokat fokozatosan felváltották a közintézmények, üzleti vállalkozások valamint az építőipar piacvezető hazai és nemzetközi társaságainak megrendelései.
A fejlődés eredményeként a régió után mára az ország egész területéről kapunk megrendeléseket. A festés-mázolás-tapétázás mellett a homlokzati festéssel, majd az energia megtakarítást eredményező külső homlokzati hőszigeteléssel bővítettük tevékenységi köreinket.

A családi házaktól a panelépületekig vállalunk hőszigetelési munkákat. Szakosodott munkatársainkkal segítséget nyújtunk a pályázatírástól kezdve a hitelkonstrukció kidolgozásán át a kivitelezésig. Az elmúlt években jelentős mennyiségű homlokzati hőszigetelést valósítottunk meg!A(z) Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre