Graboplan Kft. cégprofil

Cégadatok

Graboplan Kft.
Bútorgyári út 4.
Győr

Telefon:
Honlap: http://www.graboplan.hu/


Cég leírása:

Graboplan Sátorgyártó és Műszaki Konfekció Kft már több mint fél évszázada foglalkozik különböző fajta műszaki textíliákból készült termékek előállításával. A sátorgyártó üzletág 1969-es beindítása óta Graboplan termékek köre folyamatosan bővül, követve az iparág egyre gyorsuló fejlődését, az alapanyagok műszaki jellemzőinek változásával járó technológiai kihívásokat, az egyre magasabb szintű és sokrétűbb építészeti elképzeléseket.
Graboplan rugalmas hozzáállásának, a géppark folyamatos fejlesztésnek köszönhetően Graboplan mára az összes kontinensen rendelkezik referenciákkal, biztosítva ezzel helyét a nemzetközi piacon.  A cég üzletpolitikájának és műszaki felkészültségének köszönhetően olyan nagy volumenű munkák kivitelezésére szakosodott,  ahol a teljes körű szolgáltatás, a rugalmasság,  a hosszú távú piaci jelenlét kiemelten fontos.  A teljesen egyedi  megrendelői  igények alapján gyártott termékek mellett a fő termékcsoportokon belül a standard sátrak, standard lefedések gyártása is helyet kap.


Graboplan Kft. és cégcsoportjai  magyar tulajdonban vannak, ahol a mai napig a tulajdonosok irányítása és felügyelete mellett zajlik a gyártás és kivitelezés.  Ennek köszönhetően a különböző vevői igények gyorsan lereagálhatók, a döntéshozatali idő pedig lerövidíthető.  Az időtényező mellett fontos szempont a gazdaságosság figyelembe vétele is. Az egyedi gyártásnak köszönhetően tudjuk vevőink anyagi lehetőségeihez igazítani a gyártandó terméket. 


A(z) Graboplan Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre