D&D Metall Kft. cégprofil

Cégadatok

D&D Metall Kft.
Templomsor u. 66.
Győrújbarát

Telefon: +36-96/543-060
Honlap: www.ddmetall.hu


Cég leírása:

A D&D Metall Kft. tevékenysége a különböző fajtájú és összetételű főleg színesfém hulladékok begyűjtésére, felvásárlására, feldolgozására terjed ki. A feldolgozást követően partnereinken keresztül gondoskodunk a különböző fémhulladékok újrahasznosításáról. Ezzel is óvva a környezetünket! Ugyanis a fémek előállítása a különböző ércekből nagyon energiaigényes folyamat, nem beszélve az előállítás során keletkező káros melléktermékekről, melyeknek későbbi biztonságos elhelyezése, szintén komoly környezetvédelmi gondot okoz. Ezzel szemben a fémek újrahasznosításához lényegesen kevesebb energiára van szükség, ezzel enyhítve a környezeti terhelést.

 

A D&D Metall Kft. 1993-ban kezdte meg működését, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A tevékenysége a különböző fajtájú és összetételű színesfém hulladékok (főleg alumínium és ötvözetei) begyűjtésére és feldolgozására terjed ki.

 

Gyors, korrekt ügyintézéssel, rövid fizetési határidővel állunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink rendelkezésére. Mivel ügyfeleinkkel hosszú távú, mindkét fél megelégedettségére szolgáló üzleti kapcsolat kialakítása a célunk.



A(z) D&D Metall Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre