Rofe Medical Kft. cégprofil

Cégadatok

Rofe Medical Kft.
Wesselényi u. 6.
Győr

Telefon: +36-70-430-40-82
Honlap: www.rofe.hu


Cég leírása:

A ROFÉ NATURALE Egészségközpont az alternatív gyógyászatot, a természetes gyógymódokat alkalmazva egy minden igényt kielégítő, egyedülálló környezetben lévő, színvonalas centrumban fogadja a gyógyulni vagy felfrissülni vágyókat, mindazokat, akik egészségük megőrzéséért, a betegségek megelőzéséért kívánnak tenni.

Egészségközpontunk magas szintű szaktudással rendelkező munkatársai modern technológiával kiegészített egyedi, személyre szabott megoldásokkal, gyógymódokkal, szépészeti eljárásokkal várja leendő vendégeit. Nívós, nyugodt és barátságos környezetet biztosítunk kedves Vendégeink számára 4 kezelőhelyiségünkkel, központi recepciószolgáltatással, Győrben a belváros szívében (Leier City Center).

Munkánkat holisztikus szemléletben, lelkes csapatként végezzük.

Orvosaink, természetgyógyászaink, szakembereink részletesen ismertetik és egyeztetik minden vendégünkkel a kezelések felépítését, és folyamatosan figyelemmel kísérik az eredményeket a javulás és egészségmegőrzés elérése érdekében.

Számos komplex szolgáltatásunk közül választva – reméljük, hozzájárulunk gyógyulásához, jó közérzetéhez, szépségének hangsúlyozásához, testének felüdüléséhez.

Látogasson el hozzánk, tegyen egészsége megőrzéséért vagy visszanyeréséért, próbálja ki szolgáltatásainkat. Bizalma rendkívüli érték számunkra!



A(z) Rofe Medical Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre