Herold Trans Kft. cégprofil

Cégadatok

Herold Trans Kft.

Győr

Telefon: 06-20/222-8222
Honlap: http://heroldtranskft.hu/cegunk/


Cég leírása:

A Herold Trans Kft 2000-ben alakult 1 db betonszállító mixerrel, 2004 évre már 5 db autóval rendelkezett a cég.

Az évek során a tulajdonosok folyamatosan bővítették a gépjármű parkot, ennek köszönhetően egyre jobban bővült a megrendelők köre is. Magánszemélyektől elkezdve kisebb - nagyobb cégeken keresztül eljutottunk a legnagyobb megrendelőkhöz.

2008- ig csak a mixeres és pumix jellegű szállítással foglalkozott a cég, ekkor kezdtünk el nyitni a betonpumpák fele is, ami mára felépült annyira, hogy jelenleg 5 db betonpumpával rendelkezünk.

Ahhoz, hogy elértük jelenlegi abszolút piacvezető pozíciónkat, szükség volt a kiemelt partnerek maximális támogatására és megbecsülésére, valamint cégpolitikánknak köszönhetően a nagy beruházások elnyerésére.

2010-re már olyan partnerekkel dolgoztunk, kiemelt szerződéssel, mint a Strabag Hungária Kft, Frissbeton Kft győri, csornai, pápai, veszprémi telephelyei, Holcim Magyarország Kft, Betonpartner Kft, Betonpumpa Unio Kft, csak hogy a legnagyobbakat említsük.

Ausztria fele való terjeszkedésünk gyümölcse a Kirschner GmbH, WKF GmbH, Wopfinger GmbH, akik a főbb megrendelőink voltak.

Jelenleg 5 db betonpumpa , 3 db pumix , és 20 db mixer autóval rendelkezünk, így bizton állíthatom, hogy a legnagyobb beton szállító céggé nőttük ki magunkat a régióban.



A(z) Herold Trans Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre