Sesvanderhave Hungary Kft. cégprofil

Cégadatok

Sesvanderhave Hungary Kft.
Fő utca 70.
Sopronhorpács

Telefon: +36-30/538-7000
Honlap: https://sesvanderhave.com/HU/content/f%C5%91oldal


Cég leírása:

A SESVANDERHAVE a cukorrépa vetőmagpiac vezető cége, köszönhetően annak, hogy a világon egyedülállóan cukorrépára specializálódott.
Tevékenysége a kutatástól, nemesítéstől kezdve a vetőmag előállítás és feldolgozás minden lépésére kiterjed.
Évente 1,5 millió U egységnyi vetőmagot állít elő és értékesít több mint 50 országban. Az európai piacra Dél – Franciaországban illetve Észak- Olaszországban  termelteti meg a vetőmagot, ahol ehhez ideálisak a feltételek. A nagy precizitást igénylő szaporítást régi jól bevált partnerek végzik. A betakarítás és előtisztítás után a végleges feldolgozás a Tienen-i( Belgium) vetőmagüzemben történik. Itt a legmodernebb gépekkel szigorú tesztelési szabályokat követve készülnek a kiváló minőségi paramétereket hordozó kereskedelmi tételek. A vetőmag labor évente mintegy 120.000 tesztet végez csírázásra, csírázási erélyre, de vizsgálja a vethetőséget is az összes használatban lévő vetőgépre. A megtermelt nyers vetőmag csupán 20%-a  lesz kereskedelmi tétel.
Az egyes termelői régiókban jelentős különbségek vannak éghajlat és talaj adottságokban. Természetesen a jelentkező kártevő és kórtani problémák sem egyformák. A SESVANDERHAVE célja , hogy minden termelő számára az adottságainak leginkább megfelelő fajtákat javasolja. Ennek érdekében építette ki leányvállalati hálózatát . Az itt dolgozó szakemberek kapcsolatot tartva a termelőkkel, naprakészek az adott régió igényeiről. Magyarország területén a sopronhorpácsi központú SESVANDERHAVE Hungary Kft végzi ezt a feladatot.
Három fő tevékenységünk:
1. 2011-ben új projekt: 0,5 millió EURO beruházással modern biotechnológiai labor épült a nemesítés támogatására.
2. Közép-európai kísérletek menedzselése. Ez évente teljesítmény kísérletben 8000 parcella vetését, egyelését, bonitálását és betakarítását jelenti. További 8000 parcella speciális megfigyelési célokat szolgál: Cercospora, Macrophomina, Aphanomyces, Lisztharmat, stressz tolerancia.
3.Kereskedelem és szaktanácsadás.
A kisparcellás kísérletek mellett fontosnak tartjuk a fajták nagyüzemi tesztelését. Évente kb. 20 helyen állítunk be DEMO kísérletet. Ezek eredményei segítenek a fajtaválasztásban.
 
 


A(z) Sesvanderhave Hungary Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre