Lehet szavazni

2021.07.13. 07:20

Elkezdődött a szavazás a Kisalföld fotópályázatára érkezett képekre

A megadott határidőig 564 pályamű érkezett, ezekből választott ki 40 továbbjutót a szakmai zsűri. Most pedig az olvasóink kezében van a döntés, hogy melyik 10 kép jelenjen meg a Széchenyi Open Art Night Győr kivetítőin.

kisalfold.hu

A Győr fotósszemmel pályázat szakmai zsűrije a beérkezett 564 képből kiválasztotta a negyven legszebb és legkreatívabb, Győrről készült pályamunkát. Ezekre mától bárki szavazhat.

A 10 legtöbb voksot begyűjtő kép és alkotójuk portréja látható lesz a Széchenyi Open Art Night Győr kiállítás három óriáskivetítőjén augusztus 9. és szeptember 13. között a Kisalföld és a Győri Fotóklub Egyesület tagjainak munkái mellett. A nyertes fotó alkotója ráadásként egy 50 ezer forint értékű MediaMarkt-utalványt is kap.

A közönségszavazás július 25-ig tart, a szavazatok összesítése után pedig július 27-én lesz eredményhirdetés. Egy képre egy e-mail-címről egy szavazat adható le egy nap, de azon belül több versenyzőre is lehet voksolni. A szavazásban részt vevők között 5 darab 10 könyvből álló, 32 ezer forint értékű könyvcsomagot sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában