Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

A Kisalföld napilap

Kisalföld - A család napilapja

A Kisalföld Magyarország legnagyobb értékesített példányszámú közéleti napilapja. Az újság legnagyobb értékét a helyi, hiteles oldalak és a hírek, az olvasók lakóhelyéről gyűjtött hasznos és objektív információk adják. A Kisalföld a hét hat napján a helyi hírek mellett országos híreket is kínál, míg a lapcsaládhoz tartozó színes magazinok a család minden tagjának hasznos és szórakoztató tartalmakkal szolgál: keddenként a hölgyek körében nagy népszerűségnek örvendő Lilla magazin, és a praktikus kerti és lakberendezési tanácsokat tartalmazó Lakás és Kert magazin váltja egymást; szerdánként a kulináris élvezetek kedvelőinek ajánlott Kisalföld Gasztro magazin valamint a rejtvénykedvelő olvasóknak szóló Kisalföld Rejtvény Magazin váltakozik. Minden pénteken a Heti TV magazin található meg a lapban, több mint 50, népszerű csatorna, részletes műsorával. Kéthetente csütörtökönként a Szabadidő magazinban pedig minden olvasónk talál magának megfelelő témát érdeklődési köre szerint legyen szó filmről, utazásról, tudományról, sportokról, házi kedvencekről, természetről és nem utolsósorban az autósvilágról.

Miért érdemes előfizetni?

A Kisalföld napilap előfizetése számos előnnyel jár:

  • Kisalföld napilap a hét 6 napján postaládájába kézbesítve
  • Minden nap, kora reggel kézhez kapja a lapot: akár munkába menet, indulás előtt átolvashatja a helyi, friss híreket.
  • Az újság apróhirdetési oldalai számos hirdetést tartalmaznak, amivel állást találhat, adhat-vehet ingatlant vagy autót stb.
  • Sportrovatban a régió sporteseményeiről olvashat.
  • Családi eseményeket talál benne: születés, esküvő, gyászrovat, házassági évfordulós vagy születésnapi hirdetések jókívánsággal.
  • A napilaphoz több, különböző tematikájú színes magazin is tartozik, így külön újságokra már nem kell költenie.
  • Erősődő közösségi szerepvállás: Alapítványunkon keresztül rendszeresen segítjük a rászoruló családokat.
  • Kisalföld előfizetésével számos kedvezményt vehet igénybe: Előfizetőink ügyfélszolgálatainkon kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet koncertekre és egyéb rendezvényekre, saját kiadványainkat – így például a rendkívül népszerű szakácskönyveket - olcsóbban vásárolhatják meg, valamint kedvező áron adhatnak fel családi- és apróhirdetéseket.
  • ÚJDONSÁG: azon előfizetőink, akik legalább egy éve hűségesek lapunkhoz, vagy új előfizetőként egyéves hűségnyilatkozatot írtak alá, ingyenesen igényelhetnek MOL Partner kártyát. Ezzel literenként 6 forinttal olcsóbban tankolhatnak országszerte több mint 440 MOL üzemanyagtöltő állomáson, ráadásul Multipontokat is gyűjthetnek, melyeket aztán forintra váltva vásárlásra használhatnak fel.