Győri ETO FC: a Győztesek Klubja

„Aki mást a hegyre segít, maga is közelebb jut a csúcshoz!“

A Győri ETO FC üdvözli a Sport Televízió és a Magyar Labdarúgó Szövetség kezdeményezését,
amely szerint az OTP Bank Liga tavaszi idényében újra megszervezik a „Családbarát Stadion“ versenyt. Klubunk természetesen aktív részese lesz e nemes vetélkedésnek, sőt „címvédőként“ kiemelt figyelmet fordít a meghirdetett akcióra, s mindent elkövet, hogy újra az első helyen végezzen ebben a rangsorban. Tisztában vagyunk vele, ha megint az élen végzünk, annak a legnagyobb győztesei éppen a saját szurkolóink lesznek, akik folyamatosan remekül érezhetik magukat hazánk legmodernebb ilyen jellegű létesítményében.

Kérésükre, az alábbiakban tájékoztatást adnék arról, hogy a tavaszi szezon hat hazai mérkőzésén, az elkövetkezendő három hónapban, milyen lehetőségeket, programokat, akciókat kínálunk szurkolóink, szimpatizánsaink, a családok, a hölgyek, a gyerekek számára.

Több, mint foci!

Ami mindenképpen mindenkor érvényesül klubunknál, hogy az ETO Parkban a mérkőzések
zavartalan megtekintése mellett minden korosztály megtalálhatja a saját kedvére való lehetőségét. A stadion közvetlen szomszédságában lévő élményközpontban mindenki nézelődhet, vásárolhat, szórakozhat, edzhet, játszhat, a mérkőzésekre hirdetett akcióknak köszönhetően pedig úgymond összekötheti a kellemeset a hasznossal.

Ráadásul megtekintheti az ETO-múltját felidéző kiállítást, az Audi-pontnál kivetítőn keresztül
csodálhatja a jelenlegi együttes góljait, s a találkozók ideje alatt a Játszóházban akár gyermekmegőrzésre is van lehetőség.

Szurkolóink számára a tavaszi szezonra kedvezményes bérletvásárlási akciót szerveztünk, amelyben pédául külön családi bérlet is szerepelt. (A stadion keleti A szektora Családi szektorként működik, ahol animátor is foglalkozik a gyerekekkel.) A stadionba való biztonságos beléptetést, valamint a határozott, de udvarias rendezői fellépést az ország egyik legnagyobb biztonsági cége, a sportrendezvények lebonyolításában, biztosításában nagy tapasztalatokkal rendelkező Security Patent garantálja, amelynek megbízottjával minden hazai találkozónk előtt személyesen egyeztet a klubvezetésünk. A stadion területén, megfelelő étel és ital választékkal, több büfé is üzemel - a családi szektornál külön is van a gyerekek számára kedvező választékkal büfé -, ráadásul az ETO-shop is kitelepül a különböző klubereklyékkel, mezekkel, sálakkal, stb. a mérkőzések alatt a lelátókhoz.

Bérleteseink számára a találkozók szünetében sorsolást szervezünk, értékes ajándékokkal. Már a törvény megszületése előtt arra kértük szurkolóinkat, hogy megtisztelve embertársaikat, a lelátókon ne dohányozzanak, csak az arra kijelölt helyeken gyújtsanak rá. A megfelelő mennyiségben rendelkezésre álló mellékhelyiségek működésére, tisztántartására is kiemelt figyelmet fordítunk.

A labdarúgás népszerűsítéséért is rengeteget tett, tesz klubunk. Szerveztünk már szurkolói versenyt a győri iskolák számára, játékosaink gyakori vendégei a különböző iskolai rendezvényeknek, és nagy sikere van annak a kezdeményezésünknek is, hogy minden mérkőzésünkön Győr környéki települések csapatainak utánpótlásjátékosai kísérik be a kezdésre az együtteseket a televízió nyílvánossága előtt. Megalakítottuk az ETO 100 Baráti Kört, amely a volt játékosokat, vezetőket, támogatókat fogja össze, szervez számukra programokat, ápolja a 109 éves klubunk múltját. A stadion páholyait, szektorait a közönség szavazati, valamint egy szakértő zsüri véleménye alapján neveztük el 60 ETO-legendáról. Elkészítettük a klub új indulóját, amely minden mérkőzés előtt és után felharsan a stadionban, nemrégiben pedig megalkottunk egy „ETO-álmodozás“ című klippet, amelyet egy hónap alatt már 11 ezren tekintettek meg a világhálón. Idén a jubileumok évét éljük, 1963-ban nyertük az első, 1983-ban pedig az utolsó bajnoki címünket, az 50 és a 30 esztendős évfordulóra kiemelt rendezvényeket szerveztünk, szervezünk, természetesen legendáink aktív bevonásával (kezdőrúgások, emlékestek, ünnepségek, stb.). A legnagyobb labdarúgást népszerűsítő rendezvényünk talán a tavalyelőtti ETO Nap volt, amely a labdarúgás és a zene nagy találkozásának bizonyult: volt többek között Győri Közélet-Média válogatott mérkőzés, ETO-Bayern München öregfiúk találkozó, ETO-Haladás NB I-es Nyugat-dunántúli rangadó, 1 millió forintos rúgás, TNT-koncert, DJ. Dominik fergeteg-party.

Mindenki egyért, egy mindenkiért!

A médiával, különösen helyi sajtóval remek a klubunk kapcsolata, egy sor programot, játékot szerveztünk meg már együtt az olvasók, a szurkolók számára. Az ország legnagyobb példányszámú regionális napilapja, a Kisalföld például minden hazai mérkőzésünkre mutációs
ETO-különszámmal jelentkezik, amelyet a stadionba érkező szurkolók ingyen kapnak meg.

Ezenkívül a jubileumok alkalmával cikksorozatot indít a múltunkról - nagyrészt vállalt a nemrégiben megjelent 60+1 Legenda című könyvünk szerkesztésében is -, napi szinten kiemelten foglalkozik az ETO FC-nél történő dolgokkal.

A minden győri háztartásba ingyen eljutó Győr Plusz című hetilap is állandó rovatában számol be a klubunknál lévő eseményekről. Az elektronikus helyi médiában, a televíziót és rádiót egyaránt működtető Oxygén Média az ETO FC partnereként napi híradásokkal népszerűsíti klubunkat. Honlapunk, az egyre látogatottabb eto.hu napi négy-hat friss fotós hírrel, videos anyaggal szolgál a szimpatizánsaink számára, s ezeket az információkat a helyi és az országos média is - kiemelten jó az együttműködésünk a Sport Televízióval, a Nemzeti Sporttal, a Kossuth Rádióval, az nb1.hu és a csakafoci.hu honlapokkal - rendszeresen átveszi, használja, terjeszti.

Pályán kívül is labdába rúgtunk!

A mostani „Családbarát stadion“ versenyre már egy elkészült stratégiával rendelkezünk. Győr három kiemelten családbarát, országos hírű intézményével megállapodtunk, hogy az ETO FC tavaszi mérkőzéseire belépőjegyet váltók, valamint a bérlettel rendelkezők nagy kedvezménnyel látogathatnak el hozzájuk az akció ideje alatt, azaz március 1. és május 31. között. E szerint ezen időszakban az ETO-szurkolók, a családok 1000 Ft/fő áron juthatnak be szórakozni a Rába Quelle Élmény- , Termál - és Gyógyfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe, valamint a kalandos Mextrém Parkba. Ez tehát azt jelenti, hogy az egyébként is rendkívül kedvezményes mérkőzés bérletek további tripla kedvezményes családi programot biztosítanak három hónapig.

Ezenkívül minden tavaszi hazai találkozónkra további akciókkal is készülünk! A március 9-ei ETO-Siófok találkozót például a Nőnap alkalmából ingyen tekinthetik meg a hölgyek, de az elkövetkezendőkben meghívjuk egy-egy mérkőzésünkre a helyi nyugdíjas klubokat, a nagycsaládosokat, de lesz családi tizenegyesrúgó verseny, ETO-kívánságlufi, valamint sorsolás alapján egy család együtt fagyizhat majd kedvenc játékosával és lesznek olyan szerencsés családok is, amelyek egy vacsora elfogyasztása mellett a csodálatos ETO Hotel teraszáról tekinthetik majd meg a bajnoki mérkőzést. A legnagyobb „durranás“ viszont május 12-én, az ETO-FTC rangadó napján lesz, ahol is a teljes ETO-család együtt ünnepel, hiszen az 50 és a 30 évvel ezelőtti bajnokaink köszöntésére ekkor kerül majd sor, s amely eseményen a klubvezetésünk, az önkormányzat vezetése, a támogatóink és a baráti körünk is megajándékozza legendáinkat, akiket reményeink szerint teltházas stadion közönsége fog vastapssal jutalmazni.

„Akinek fontos vagy, az keres téged. Aki látni akar, talál rád időt. Akinek kellesz, megtalál. A többi csak kifogás!“

Megköszönve figyelmüket!

Sportbaráti üdvözlettel: Horváth Cs. Attila, a Győri ETO FC Klubmenedzsere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!