Aki ETO-s...

A labdarúgó NB I idei kiírásából hátralévő tizenhárom fordulóból hat hazai mérkőzése lesz még a Győri ETO FC-nek.

A táblázat élén álló győri együttes tavasszal pályaválasztóként fogadja majd  az MTK, a Videoton, a Ferencváros, a Diósgyőr, a Siófok és a Paks csapatait. Ráadásul a Magyar Kupában és Liga-kupában is érdekelt még a zöld-fehér gárda, így ezzel is számolva, minimum nyolc hazai mérkőzés biztosan lesz az év első felében az ETO Parkban. Ha a kupákban folytatódik a győri menetelés, természetesen ez a szám tovább nőhet! Nem is beszélve az NB II-es együttes hazai találkozóiról...

Tehát, ha legalább négy mérkőzést szeretnének a helyszínen megtekinteni, akkor igazán gazdaságos választás a klub által meghirdetett tavaszi bérlet akció: a felnőtt bérlet 10 ezer-, a diák és nyugdíjas bérlet 5 ezer forintos ára rendkívül kedvezményes. A győri stadion hangulata akkor fantasztikus, ha sok-sok ETO-szurkoló van a nézőtéren. Harminc év után váltsuk valóra együtt álmainkat!

További részletek: www.eto.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!