Hétköznapi - Nyárfa utcai csend nyár végén és a végtelen

(...)gondoltam maradok, gyökeret eresztek, mint egy cédrus, mert az jó sokáig él. S de szeretnék, én is, hejjjj..., aztán elindulni, hogy megkeressem a két egyenes végpontját, amelyek a végtelenben találkoznak.

Hűvösek a nyár végi napok, s már csak három dolgot tudok felsorolni, ami élettanilag optimális (lehet) egy emberi szervezet számára. A vér, az anyatej és az élet vize. Sajnos, emlékeim szerint szájon át egyikhez sem volt szerencsém, bár az anyatejről többen állítják, hogy hatalmas mennyiséget vételeztem. A vérnél még valamivel gusztusosabb lehet az élet vize, de felelőtlenség lenne feltámadásról beszélni, amíg nincs a birtokában az ember. Sajnos azonban, a hírek szerint elhalasztották a piacra dobását, állítólag valamikor majd egy szerdára esik. Ennyit az halál- és élettani hatásokról.

Még lecsorgott egy utolsó könnycsepp a torkomon, amolyan gyors nyársírató volt, aztán gondoltam maradok, gyökeret eresztek, mint egy cédrus, mert az jó sokáig él. S de szeretnék, én is, hejjjj...

... mert még szárnyakat kell növesztenem, aztán elindulni, hogy megkeressem a két egyenes végpontját, amelyek a végtelenben találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!