A bajai semmi

A bajai választás egyetlen következtetése, hogy már épülnek a sárdobáló gépek.

Baján az egyik választókerületben fideszes színekben induló jelölt nyert, s lett önkormányzati képviselő körülbelül egy évre. Itt meg is állhatnánk, a hír ennyi.

Nincs értelme ragozni, azzal hitegetni, hogy ez bármilyen főpróba volt az országgyűlési választások előtt. Mint ahogy nem volt értelme a Magyar Televízió reggeli híradójában hétfőn azt hazudni, hogy fölényesen nyert a Fidesz (467 szavazat és 406 szavazat között a különbség nem fölény).

996 polgár szavaztát nem lehet semmisnek tekinteni, de elképzelhető, hogy a Baja hétvégi NB III-as meccsén többen voltak a szurkolók, mint az urnáknál. A 34 százalékos részvétel elgondolkodtató ugyan, mert hiába ment oda "országos politikus", az emberek nem az urnát és nem a pártok gyűléseit tartották fontosnak a hétvégén a városban.

Kár volt ezt annyira felfújni, mert ismét csak az jött ki belőle, hogy mennyire mocskos lesz az egész kampány, mennyi sarat bírnak egymásra dobálni. S nem kell félnünk, mert sár van/lesz elég, tuti, hogy mindegyik párthoz tartozó holdudvar gépezete beindult, és már épülnek a sárdobáló gépek.

Választási kampány=kezdődik Magyarország legsötétebb korszaka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!