Lázár-Csányi két jóbarát

Az uzsoravilág Magyarországon újabb fejezethez érkezett.

Lázár kapott Csányitól egy sallert, de inkább egy áthallásos beszólást, hogy aszongya': "Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól intézte a trafikügyet".

Lázár csípőből visszalőtt, és kiosztott egy kokit az OTP-snek, hogy aszongya': "nincs más választásom, mint tudomásul venni Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának a sajtóban tett, rám nézve lesajnáló, lenéző megjegyzését, hiszen mégiscsak ő az ország első számú uzsorása".

És mikor már azt hittük, összenő, ami összetartozik, és a Lázár-Csányi zsebhokimeccset házon belül lerendezik, akkor Csányi visszalő: feljelent és perel.

Hogy mi lesz ebből a "vihar a biliben" cuccból, hogy meddig öntögetik egymásra a szart, senkit nem érdekelne, esetleg a miniszterelnököt, ha emiatt szavazókat bukhat.

Ezért az a tuti, hogy szerda reggel mindkettő Orbán Viktornál kezdi a napját. Szép szerda reggelt Hungary!

S tudjátok mi lesz az Orbán-bünti fiúkák? Együtt mentek hármasban az Akadémia hazai, felcsúti meccseire, aztán akkor majd közelebbről is megismerhetitek egymást. S aztán ott majd akkor kukorékoltok, ha arra engedélyt kaptok.

UI: a köznép számára pedig kiderül, hogy a bíróság miként gondolkodik arról, hogy egy államtitkár nyilvánosan "leuzsorásozhat"-e bárkit (bankvezért), vagy ez még (nála) belefér(het) a véleménynyilvánítás szabadságába. (Per lesz: mert afelől kétség sincs, hogy Lázár János a mentelmi joga mögé bújna.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!