Szülinapi turné

2024.05.07. 07:36

Győrből ébresztik az országot Bochkorék - Nyereményeső a hallgatóknak

A reggeli rádiós műfaj megteremtőjének, az elsőszámú magyar rádiósnak, Bochkor Gábornak a születésnapi turnéja. Bochkor Gábor és Lovász László idén tavasszal is 5 városba látogat el, hogy 6:08 és 10:00 között vendégeikkel együtt ébresszék a hallgatók mellett az adott város lakóit is. A Bochkor6x turné második állomása Győr.

Kisalföld.hu

Szinte napra pontosan egy év telt el azóta, hogy a Retro Rádió csapata a Bochkor reggeli műsorával Gőrben járt. Kedd reggel ismét a Városháza előtti téren felállított mobilstúdióból ébresztették az országot. Reggel hat órától nem csak a rádión keresztül de a téren felállított hangszórókból is az ő hangjuk szól. Később pedig a Republicot hallhatja élőben a közönség.

bochkor országjáró turné
A Bochkor országjáró turné második állomása Győr

A szülinapos ad ajándékot

Valódi nyereményözönnel készülnek a srácok: a legnagyobb mázlisták egy akár 200.000 Forint értékű sorsjegycsomagot is nyerhetnek a Napi Mázli játék szervezője, a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából. De jegyet lehet nyerni Ed Sheeran budapesti koncertjére és egy szerencsés hallgatót a párjával Tenerifére is elrepítenek Ed ottani koncertjére.

Ráadásul a turné helyszínein, minden órában két szerencsés hallgató személyesen Bochkor Gábortól nyer meghívást a reggeli rádiós legendát ünneplő születésnapi esemény, a Bochkor 6X május 22-i budapesti szupershow-jára.

 

 

Pillants bele a Bochkor élő adásába!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában