kisalfold.hu videó

2024.05.07. 11:26

Bochkorék a Republic-kal ébresztették Győrt és a Retro Rádió hallgatóit - videó, fotók

Visszatért Győrbe a Retro Rádió csapata, a Városháza előtti térről ébresztették kedden az országot Bocskorék. A magyar rádiózás megkerülhetetlen legendája, Bochkor Gábor belépett a 6. X-be. Ezt a mérföldkövet egy felejthetetlen turnéval ünnepli, melynek Szombathely után a második állomása volt Győr.

Kisalföld.hu

Bochkorék rádióműsor műsorvezetői és a Republic zenekar tagjai egy közös képen a Városháza előtt Győrben.

Fotó: CSAPO BALAZS

Bochkor Gábor és Lovász László idén tavasszal is 5 városba látogat el, hogy 6:08 és 10:00 között vendégeikkel együtt ébresszék a hallgatók mellett az adott város lakóit is. Közös fotók, aláírások és megannyi rajongói ajándék cserélt gazdát kedden a Városháza téren. Voltak akik Győrből és környékéről érkeztek, valamint a vármegye távolabbi településeiről. Akadtak olyanok is, akik a fővárosból, a Balaton szomszédságából vagy a határon túlról - Ausztriából - utaztak a városba, hogy találkozzanak személyesen is a legendákkal. 

Népes közönség várta kora reggel óta a rádiós fenegyerekek érkezését Győrben. Fotó: CSAPO BALAZS

A meglepetés vendég ezúttal a Republic volt, aki két dal helyett három ikonikus és népszerű nótát hozott el a vármegyeszékelyre. Bochkor Gábor kedvence és a közönség kedvenc dala mellett egy meglepetés számot is eljátszottak. 

Republic a színpadon. Ikonikus dalok szólaltak meg Győrben. Fotó: CSAPO BALAZS

Győrbe is rengeteg ajándékkal érkeztek a műsorvezetők, számos jubileumi Republic polót szórtak szét a több száz néző között, valamint más kisebb-nagyobb meglepetéseket zsebelhettek be a szerencsések. A legnagyobb mázlisták akár 200.000 forint értékű sorsjegycsomagot is nyerhettek a Napi Mázli játék szervezője, a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából. De jegyet lehetett nyerni Ed Sheeran budapesti koncertjére és egy szerencsés hallgatót a párjával Tenerifére is elrepítenek Ed ottani koncertjére.

Ráadásul a turné helyszínein, minden órában két szerencsés hallgató személyesen Bochkor Gábortól nyer meghívást a reggeli rádiós legendát ünneplő születésnapi esemény, a Bochkor 6X május 22-i budapesti szupershow-jára. 

Közös képeket is készíthettek a születésnapos műsorvezetővel a legszerencsésebbek Győrben. Fotó: CSAPO BALAZS

A rádiós fenegyerekek, mindig örömmel érkeznek Győrbe, reméljük hamarosan újra találkozhatunk velük. A turné következő állomása Debrecen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában