Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Végső búcsút vettek a CD-től

"2012.03.25-én végső búcsút vettünk a CD-től. Az eseményen részt vettek a hazai zenei élet prominens képviselői, a magyar lemezkiadók munkatársai, a zenebarátok és a sajtó képviselői" - áll a muzzia.com sajtóközleményében.
A zenehallgatási szokások nagymértékben megváltoztak napjainkban. „Az illegális letöltési forma teljesen megmérgezte a CD mindennapjait." A CD-t szinte teljesen felváltotta az online zenehallgatás és a letöltés egyaránt. Az illegális letöltések helyett, pedig a mai napon megjelent Magyarország legnagyobb legális zenetára, a Muzzia. Lezárult egy korszak és mától egy új veszi kezdetét!

CD 1982-2012
A CD meghalt. Élt 30 évet. Tiszteltük, szerettük, élveztük, gyűjtöttük, használtuk. És ma, megadva neki a végső tiszteletet, méltósággal eltemettük. A Hősök terétől induló, rendőri lezárással zajló
temetési meneten több százan vettek részt, köztük neves zenészek, a legkülönbözőbb műfaj képviselői, illetve lelkes zenerajongók, akiknek életében fontos szerepet töltött be e kultikus hanghordozó. A pap búcsúbeszéde után szóra emelkedik néhány zenész is.

MUZZIA – A JELEN
CD helyett itt a Muzzia! Magyarország legnagyobb legális zenetára. A zene országa. Ahol mindenki igény szerint alakítható, bárhol és bármikor, egyszerűen és kényelmesen elérhető zenehallgatási lehetőségekkel találkozik – kiváló minőségben, rendkívül kedvező áron. A Muzzia egy internet alapú szolgáltatás: működik iPhone-on, Androidon, és bármilyen számítógépen. A Muzzia online streamen érkezik az éppen használt készülékre, a zenéket offline módon is meg lehet hallgatni – az előfizető által kreált playlistek automatikusan szinkronizálódnak az összes eszköz(telefon, laptop, asztali gép) között: a Muzzia tehát megszabadítja a felhasználókat az adathordozók korlátaitól; el lehet felejteni az mp3-lejátszók és merevlemezek kötöttségeit; elég, ha az előfizető bejelentkezik a telefonjáról, és máris válogathat a számok milliói közül. Jelenleg több mint 13 millió dal áll rendelkezésre. Közösségépítő és -formáló ereje az azonnali megosztás lehetőségének köszönhető.
A Muzzia a zenészek mellé áll, és gondoskodik róla, hogy – az általa kínált – technikai és üzleti modellel végre megoldódjon (és fenntarthatóan működjön) a legális „zenefogyasztás" rendszere, és többé ne érje kár sem a művészeket, sem a zeneszerető embereket.
A Muzzia 30 napos ingyenesen, korlátozások nélkül kipróbálásra invitál mindenkit. Ebben az időszakban is ugyanúgy lehet válogatni a több mint 13 millió dalból, mint egy előfizetés esetében.
A 30 napos próbaidőszakot követően életbe lépnek a Muzzia rendkívül kedvező díjazású csomagjai – a Muzzia már havi 1250 forinttól elérhető lesz!

MUZZIA – A JÖVŐ
A Muzzia már itt és most, a jelenben megteremti a jövő zenehallgatási stílusát; ugyanakkor a jövőben is folyamatosan törekszik rá, hogy új ötletekkel, fejlesztésekkel még nagyobb élménnyé tegye a zenehallgatást. A zenei tartalmak folyamatos bővítésével a Muzzia nemcsak a nemzetközi, de a hazai tartalmak összegyűjtésére is vállalkozik. Az egyenlő megjelenési lehetőség megteremtésével új hazai tehetségek színre lépését támogatja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Silverstein Budapesten!

Április 8-án ismét történelmi pillanatnak lehetünk szem- és fültanúi, hiszen az előző évtized egyik… Tovább olvasom