Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

˝Sokáig emlegetni fogják a hétvégi bulit!˝ - interjú a DanceLand Dj Team tagjaival

Az előttünk álló szombat különleges bulit sejtet Győrben, a 232 Music Clubban, ahol a The Night of Club Colorado party keretén belül egész éjjel az igencsak népszerű DanceLand Dj Team áll a lemezjátszók mögött. Péntek Ádámmal (Adam Friday) és Leslie T-vel beszélgettünk.– Mind a ketten a ’90-es évek közepén kezdtétek a karriereteket, mégis csak 2000-ben találkoztatok. Nem is hallottatok addig egymásról?

– Több alkalommal találkoztunk, de valahogy szakmailag soha nem kereszteztük egymás útjait. Így gyakorlatilag nem dolgoztunk egy ugyanazon buliban a megismerkedésünk előtt.

– Egy kereskedelmi rádió műsora révén kerültetek kapcsolatba. Egyáltalán milyen pozícióba kerültetek oda?

– Ádám műsorvezetőként, jómagam pedig technikusként jelentkeztem az induló Rádió Győr-be, de aztán hirtelen mindketten egy közös műsorban találtuk magunkat, onnantól pedig hihetetlenül felgyorsultak az események.

– 2000-ben DanceLand címmel indult el a közös műsorotok. Meséljetek erről!

– A első közös műsor után - ahol még hárman ültünk a mikrofonok mögött - jött az ötlet, hogy mi lenne, ha együtt csinálnánk egy fiataloknak szóló zenei műsort, mixekkel, jó zenékkel, és persze jópofa szövegekkel. Az első DanceLand valamikor 2000 októberének egyik szerda estéjén szólalt meg, ami aztán később átkerült a keddi napra, majd a hétfő estében véglegesítette magát. Néhány hét leforgása után már rendszeresen lefagyasztottuk az sms gépünket, na persze nem a progi hibája okán, mindinkább az őrületes szöveges üzenet áradat miatt.– Rá egy évre pedig már DanceLand Dj Team néven futottatok s csináltátok a bulikat. Emlékeztek rá hol és milyen volt a debütálásotok?

– 2001. február 12-én léptünk fel először DanceLand Dj Team-ként a már akkor méltán népszerű Jedlik bálon. Ezt követően nagyon gyorsan jöttek az új felkérések, akkoriban bejártuk a környék összes működő diszkóját, a rádióműsor pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendett.

– Ha azt kérem, jellemezzétek a DanceLand Dj Team stílusát, bulijait, mit mondanátok?

– Bulijainkra általában az őrületes hangulat a jellemző. Számunkra nagyon fontos a közönség visszajelzése, talán ennek is tudhatjuk be az elmúlt 11 év sikerét. Nagyon fontos, hogy mindig az aktuális klubslágereket játsszuk.

– Ezzel az ország legnagyobb klubjaiba is rendszeresen eljuttok. Hogy sikerült bekerülni a legelitebb körbe, s mi a siker titka?

– Az országos ismertségben nagy szerepe volt több hazai sztár lemezlovasnak is, akik nagyon nagy segítséget nyújtottak abban, hogy ilyen széles körben is meg tudjuk mutatni magunkat. Spigiboy, Náksi Attila és Brunner Zsolti: nekik rengeteget köszönhetünk!

– Jelenleg éppen mit érdemes tudni rólatok, min dolgoztok a bulik mellett?

– Az elmúlt időszakban merült fel bennünk, hogy folytatni kellene a korábban elkezdett dalkészítés folyamatát, és megpróbálni megismételni az "Érints meg!" hatalmas sikerét. Tudjuk nem lesz könnyű, de szeretjük a kihívásokat!

– Na és akkor a kőkemény jelenre rátérve: szombaton a 232 Music Club vendégei lesztek, ahová elhozzátok a Club Colorado hangulatot. Mire számíthatunk?

– Akik a nyarakat rendszeresen velünk töltik a dunaszegi Club Coloradoban, ők tudhatják, hogy mire számíthatnak. Egy bulira, amit újra sokáig emlegetni fognak... Szombat éjjel...Győr...Club232... Are you Ready???:)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sade koncert

A szenzációs médiavisszhang és az elképesztő közönség reakciók miatt, amelyek Sade tavasszal… Tovább olvasom