Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Sérült lányt keres a Belmondo

A kisalfold.hu-tól segítséget kért a Belmondo zenekar, hogy megtalálják a november végi koncertjükön megsérült lányt. Czutor Zoltánék fellépésén ugyanis egy fiatal rajongóhoz mentőt kellett hívni. A zenekar tagjai azóta aggódnak az állapota miatt, és meg is szeretnék látogatni a hölgyet.

- Nagyon heves tombolás volt a koncerten, a balesetet leszámítva nagyon jó volt a hangulat,– idézte fel a bulit Czutor Zoltán frontember, ami november végén, egy budapesti, körúti klubban történt. – Egy zúzosabb, riffelősebb számnál, mikor elindult a tánc, az egyik lányt annyira meglökték, hogy beleremegett a színpad, ahogyan nekiesett. Meg is álltunk a dal közben. Úgy tudjuk, hogy nagy nehezen sikerült mentőt hívni hozzá. A biztonsági őrök először ki akarták dobni, mert azt hitték, hogy részeg, pedig súlyos fejsérülése volt, erősen vérzett. Ezt az a lány mesélte, aki kisegítette a sérülést követően a tömegből. Azóta viszont semmit sem tudunk róla, és nagyon aggódunk érte. Sajnáljuk és rossz érzés, hogy nem mindenkinek végződött jól ez az egyébként kiváló hangulatú buli. Így szeretnénk a sajtó segítségét kérni, hogy megtaláljuk és meglátogathassuk a lányt, megtudjuk, jól van-e.

Az együttesre december hónapban három komoly, remélhetőleg baleset nélkül végződő fellépés is vár.

 További információ:
www.belmondo.hu

- Az első december 8-án lesz az A38 hajón. John Lennon halálának 28. évfordulója lesz aznap, aminek emlékére egy egész estet szerveznek. Itt több magyar zenekar ad majd elő Beatles feldolgozásokat. Nagy megtiszteltetés ez nekünk, hiszen én személy szerint nagyon sokra tartom Lennont, és hihetetlen, hogy ennyi év távlatából is milyen hatással van a mai könnyűzenére. A Belmondoval három dalt játsszunk, az Eleanor Rigby-t, a Don’t Let Me Down-t és a Drive My Car-t. Én ezeken kívül még két számban működöm majd közre, a Something-ben, amit Tomival, a zongoristánkkal adunk majd elő és az I am the Walrus-ban, amit pedig a The Walrus zenekarral és Noellel, az est szervezőjével játszunk. Az All You Need Is Love lesz várhatóan a közös záródal – avatott be Czutor.

Hosszú idő után ismét adnak egy unplugged koncertet december 10-én, a Szeparé Bisztróban, pár nappal azt követően, hogy a nyáron a Symbolban készült Unplugged koncertfelvétel kerül adásba a Magyar Televízió Hangerő című sorozatában. December 18-án pedig az Erzsébet téri Gödör klubban lépnek majd fel a Kaukázus zenekarral.
- Nem vagyunk egy tipikus unplugged zenekar, de néha hiányzik a más, az akusztikusabb hangzás. A Kaukázussal közös koncert pedig úgy jött, hogy énekesük, Kardos-Horváth János felkért, működjek közre egy december második felében megrendezésre kerülő önálló fellépésén. Ez úgy fog kinézni, hogy ő Belmondo és Nyers dalokat énekel majd, én pedig Kaukázus számokat. Innen jött az ötlet, hogy koncertezhetne együtt a Kaukázus és a Belmondo. December 18-án mindenkit szeretettel várunk erre a bulira a Gödör Klubba – mondta Czutor Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendhagyó kiadvánnyal jelentkezik a Bëlga

A 2008-as év igen sűrű volt a Bëlga Zenekar számára: folyamatosan koncerteztek, általában… Tovább olvasom