Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Rendhagyó kiadvánnyal jelentkezik a Bëlga

A 2008-as év igen sűrű volt a Bëlga Zenekar számára: folyamatosan koncerteztek, általában teltházzal. A sikeren felbuzdulva a fiúkat elkísérte Brindza Csaba, aki egyedülálló módon örökítette meg a koncertek fergeteges hangulatát. A művészi fotók mellett kiváló koncertfelvételekkel is kedveskedik a rajongóknak a Bëlga karácsonyra.

A feledhetetlen karácsonyi recept pedig egyszerű: a fotókból összeállt egy 48 oldalas fotóalbum, a hangfelvételek pedig rákerültek egy egyedi tervezésű PenDrive-ra, s így a Bëlga Élő 2008 koncertlemez a legvagányabb úton juthat el a közönséghez – az 1G Records jóvoltából. A Bëlga ezzel a húzással a modern zeneipar küszöbét jelölte ki.

A Bëlga Élő újdonsága a hordozó: pendrive (memory stick). Bárminemű zenei anyag efféle hordozón való megjelentetése Magyarországon ma még nem bevett szokás. Az újítás vágya mindig is meghatározta a zenekar szándékait. A Bëlga szeretne az elsők között lenni, akik alkalmazkodnak a zenepiaci változások és technikai újítások adta lehetőségekhez és igyekeznek is kihasználni ezeket.A kiadvány tartalma: a Bëlga zenekar 2 órás élő koncertje. Jó minőségű és ilyen hosszú koncertfelvételt még nem készített a zenekar (és tudtunkkal más sem), így a neten sem „keringhet" ilyen anyag. Egyöntetű rajongói vélemény, hogy a Bëlga koncerten teljesen más arcát mutatja, mint a lemezein, így a kiadvány szinte egy új album megjelenésével egyenértékű. Ráadásul igazi ritkaságok is találhatók a lemezen, amiket soha, még stúdióban sem rögzített a Bëlga.


Külalak: Bëlgásra tervezett egyedi pendrive + egy 48 oldalas művészi szintű booklet professzionális koncertfotókkal.

A kiadvány üzenete: ajándék a rajongóknak, hiszen a Bëlgás pendriveot maguknál tarthatják, és bármely nap bármely percében használhatják, meg lehet majd mutatni az unokáknak, hol ismerkedtek meg a nagyiék, haladjunk a korral és használjuk ki a lehetőségeket.

November közepétől az áruházak CD polcain is megtalálhatjátok ezt a remek karácsonyi Bëlga-meglepetést. A rendhagyó pendrive koncert lemez megjelenése alkalmából az 1G Records újra kiadja a zenekar legelső lemezét, amin olyan Bëlga klasszikusok találhatók, mint például: Gépkocsi, Ovi, vagy a Nemzeti Hiphop.

Bëlga Élő 2008 Track List

1. Mit Paródizálsz?
2. Zsolti A Béka
3 . Felveszem a Nyujork Jenkis Kabátom – Szerelmes Vagyok
4. Boros
5. Igazi Hiphop
6. California
7. Get One Rhyme
8. Kalaúz
9. Stresszek
10. Tombol Az Agyam
11. Klimax
12. Új Világ
13. Melós
14. Kavboj
15. Jenő
16. Metasláger
17. Az A Baj
18. Gépkocsi
19. Készülj Fel A Hangulatra
20. Egy-Két-Há
21. Nemzeti HipHop

Formátum: MP3, 320 KB/S, Stereó

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gerendás Péter: 20 éve a szólópályán

December 5-én jelenik meg Gerendás Péter új nagylemeze Bartók országában címmel, a kiadványon, immár… Tovább olvasom