Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Indul a Zöld Fül Tehetségkutató 2009 a Zöld Pardonban!

Kiugrási lehetőség a ZP-ben! 2009 nyarán ismét indul a Zöld Fül élőzenei tehetségkutató verseny a Zöld Pardon szervezésében. A tavalyi év hatalmas sikerén felbuzdulva a ZP szervezői idén is várják minden lelkes amatőr zenekar jelentkezését a versenyre, stílusmegkötés nincs!

A Zöld Pardon minden ambiciózus amatőr zenekar jelentkezését várja a II. Zöld Fül Tehetségkutató versenyre. A lelkes pályázóknak nincs más dolguk, mint összeszedni a csapatot, elkészíteni egy demó CD-t és elküldeni a szervezőknek.

A tavalyi évhez hasonlóan az előzetes elbíráláson átesett zenekarok egy közös koncerten mérik össze tudásukat, melynek végeredményéről szakmai zsűri dönt. A koncertre való felkészülés időszakában a csapatoknak rengeteg izgalmas feladatot kell megoldaniuk, melyek hozzásegítik őket ismertségük növeléséhez, zenei tudásuk és előadókészségük fejlesztéséhez.

A nyeremények:
Hangszerek, kiegészítők, fellépési lehetőség, egyéb ajándékok, tehát minden, ami egy zenekarnak kell az elinduláshoz!!!

A Zöld Pardon fennállása óta támogatja a hazai könnyűzenei életet, számos zenekarnak adott fellépési lehetőséget az elmúlt évek során. Olyan ma már ismert és népszerű zenekarok adhatták itt életük első nagy koncertjét, mint: Yonderboi, Emil.Rulez!, Hiperkarma, Amber Smith. A Zöld Pardon a sikereknek köszönhetően szervezte tavaly első tehetségkutatóját, melyre több mint 250 zenekar jelentkezett.

A jelentkezési csomagnak a következőket kell tartalmaznia:
- 3-5 számos demó CD készítése (audió CD)
- információs csomag (biográfia, rider, elérhetőségek)

A jelentkezéseket a következő címre kell eljuttatni:
Zöld Pardon Művészeti és Marketing Iroda
1117 Budapest
Goldmann György tér, déli oldal

A jelentkezés határideje:
2009. július 1., szerda

Jelentkezzetek, hangoljatok, készüljetek!

Zöld Pardon – A leghosszabb nyári fesztivál
A Zöld Pardon immár 11 éve a budapesti kulturális élet egyik meghatározó szereplője. Működésével elősegíti az ifjúság kultúrájának formálását, műveltségének fejlesztését, kulturált körülmények közötti szórakoztatását, közösségi szocializációját. Színvonalas programjaival hozzájárul a kerületi és városi fiatalok és felnőttek szabadidős szokásainak alakításához, annak hasznos és tartalmas eltöltéséhez. Helyet biztosít irodalmi felolvasóesteknek, kiállításoknak, művészeti alkotóközösségeknek, rendezvényeknek, valamint aktívan tesz saját környezetének tisztaságáért és biztonságáért.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óvodások zongoráznak a Hangfoglaló Hétfőn

Egészen kicsik, 5 és 6 éves gyermekek is zenélnek a Hangfoglaló Hétfő elnevezésű ének-zenei… Tovább olvasom