Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Indul a Zenevonat - LGT Fesztivál Alsóörsön

Vasárnap újra élőben élvezheti a közönség az LGT legnagyobb slágereit.

Az egész napos balatoni családi rendezvény tetőpontja a 3 órás LGT koncert az alsóörsi Európa Kempingben, a Nagyon Balaton ünnepi program nyitányaként. A zenekar már gőzerővel próbál a koncertre és véglegesedtek a kiegészítő programok is.

Az utcazenészek (HaSzüNa, Kardos Csaba és zenekara, Petruska András, TükeZoo, Villon, Yellow Spots), a DJ-k (Radnai Péter és Szabó László), valamint az Artistaképző növendékei 3 helyszínen szórakoztatják a nap folyamán a strandolókat és kempingezőket. Két helyszín közvetlenül a Balaton partján a nagy csúszdánál és a stégnél, míg a harmadik a koncerthelyszín közelében kerül kialakításra. Az artisták a műsorszámokon kívül eszközbemutatóval is készülnek, így a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek belekóstolhatnak a zsonglőrködés, gólyalábazás, egykerekűzés tudományába. Természetesen reggel 10-től a kemping minden pontján az LGT-daloké lesz a főszerep, délután 4-kor pedig mindenki részese lehet a nyilvános LGT-hangpróbának.

Fontos információk:
A koncert tervezett kezdési időpontja: 20:00. DE! Ha esetleg a meteorológiai szolgálat késő estére vihart jósolna - egy előrehozott 19:00 órai kezdés is lehetséges.

A 71-es út mindkét irányban 1-1 sávban járható, ezért forgalmi dugókra kell számítani. Mindenki induljon el időben!

ZENEVONAT indul 2013. augusztus 18-án 11.55-kor a Bp. Nyugati pályaudvarról a Balaton-parti Alsóörsre. A ZENEVONATRA jegyek a Locomotív rajongók ,,törzshelyén" a nyugati pályaudvari MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában vásárolhatók. A menetjegy ára egységesen felnőttek és gyermekek részére 2.990 Ft - ez oda / vissza utazásra jogosít! Internetes jegyrendelés: www.mavnosztalgia.hu oldalon! Az Alsóörsi vonatállomásról buszok szállítják be az utasokat a Kemping bejáratához, majd a koncert után az állomásra.

ZENEHAJÓ indul Siófok hajóállomásról Alsóörs hajóállomásra. Indulási időpontok: 9:30, 16:00 és 17:45. Visszaindulás 23:30-kor. Ár oda-vissza egységesen 2.160 ft /fő.

A strandjegy benne van a koncertjegy árában!

A belépés 12 éves kor alatt felnőtt kíséret mellett ingyenes!

Az LGT - hagyományainak megfelelően az alsóörsi koncerten is engedi a kép és hangfelvételek készítését. . Cserében arra bíztatja a videózni szerető vállalkozókedvű nézőket, hogy legyenek a koncertről készülő dokumentumfilm operatőrei. Telefonos videóikból készül majd el a mozi, a nézőtéri operatőröknek csak annyi a dolga, hogy a www.lgt.hu weboldalon névvel, telefonszámmal, e-mailcímmel regisztráljanak, majd a koncert után ugyanezen weboldalon a LGT koncert menüpont alatt feltöltsék az általuk forgatott anyag nekik legjobban tetsző részeit. Az operatőri ,,munka" önkéntes. A felhasznált anyag nem kerül a zenekar kizárólagos tulajdonába, azt a zenekar azonban korlátlanul és egyéb térítés nélkül felhasználhatja. Az operatőr neve, amennyiben hozzájárul, szerepel az elkészült koncert-dokumentumfilm alkotói között. Csak és kizárólag telefonos felvételeket várunk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Morcheeba koncert budapesten

A brit Morcheeba lassan fennállásának huszadik évfordulójához érkezik. A ’90-es évek közepén a… Tovább olvasom