Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

HangszerBarlang-Orfeus-Kovács Fery

Új hangszerbolt nyílik február 28-án hétfőn NangszerBarlang néven a Győr Tihanyi Árpád u. 23. alatt. (x)

Érdekessége a dolognak az, hogy Kovács Fery a győri Orfeus alapítója, akinek a nevéhez fűződik többek közt a Ba-rock filharmonikus produkció is és Ksuz István a győri Puszta formalitás alapító basszerosa hozták létre az üzletet 1 hónap alatt!

Mint a weblapon is látszik: www.hangszerbarlang.hu, a Hangszerarzenál hangszerbolt hálózat tagjaként, a fiatalok és idősebbek számára egyaránt, a megyében kellően változatos termékekkel várják kedves vásárlóikat.Nagy gondot fordítottak a fiúk a bolt igényes kialakítására és arra, hogy megfelelő termékpalettával álljanak a vásárlók, érdeklődők számára.
Olyan hangszerek is megtalálhatóak lesznek a boltban, melyeket a megyében kevés helyen lehet fellelni. Például, Sechter, Aria gitárok széles választéka, Orange, Engl, Diesel, erősítők, stb.

Afiúk több évtizedes szakmai tapasztalata alapján nagy hangsúlyt fektetnek a szervizre is, főleg a gitárok tekintetében.Tehát február 28. hétfő, nyitás délelőtt 9 órakor; természetesen nyitási akciókkal, amelyben 5-10-15% kedvezménnyel várják kedves vásárlóikat, érdeklődőiket.

HangszerBarlang - 9023 Győr Tihanyi Árpád u.23.

Tel: 96/311-869
www.hangszerbarlang.hu

info@hangszerbarlang.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Metálcsemege a Petőfi Csarnokban: Sonata Arctica-koncert

Finnország egyik legsikeresebb metálzenekara, a Sonata Arctica ad koncertet pénteken a fővárosi… Tovább olvasom