Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

VOLT Fesztivál Terasz a Szigeten

Budapest–Sopron - A VOLT Fesztivál Sopron képviseletében a Sziget Fesztiválon is önálló helyszínnel jelentkezik.
Egy hónappal ezelőtt még javában zajlott a 15. VOLT Fesztivál. A visszajelzések szerint a közönség és a fellépők egyaránt jól érezték magukat az eseményen. Számos portálon többórányi kép- és videoanyag látható az eseményről (pl. www.kisalfold.hu, www.akulturhaz.hu, www.azeste.hu, www.hirado.hu). Több hazai és nemzetközi orgánum Európa leghangulatosabb fesztiváljának nevezte a 15. VOLT-ot...
Az idei Szigeten Sopron képviseletében a korábbiaknál is grandiózusabb és tartalmasabb programhelyszínnel jelenik meg a VOLT Fesztivál.

A VOLT Teraszon a Tisza Cipővel közösen nyolc napon át 24 órában zajlanak programok. Naponta reggel 10-től 2-ig VOLT Lounge címmel DJ Viki köszönti az ébredőket. Délután 2-től 4-ig a Hyde Park Corner-program keretében azokat a szigetelőket várják, akiknek van valami – másokat is érdeklő – mondanivalója, előadása. 4-től a VOLT Rádió keretében a VOLT Fesztivál népszerű barátai foglalják el a Terasz színpadát.

A virtuális rádió műsora csak a helyszínen „fogható", vagyis csak a jelenlévők láthatják és hallhatják a résztvevőket. Pénteken Fiala János, szombaton Ákos, vasárnap Musinger Ágnes, Jeszenszky Zsolt és Szűts László, hétfőn Pálinkás Szűcs Róbert, kedden pedig Pachmann Péter fogadja a VOLT Terasz vendégeit. 6 órától a VOLT-mozi keretében a helyszínen felállított óriási LED-falon az aznapi fellépők klipjei és koncertfelvételei élvezhetők.

Este 8-tól Putz Attila és Ricsipí retro-videodiszkóval várja a szigetelőket. Este 11-től hajnalig mindennap a bulié a főszerep! Pénteken és hétfőn a két házigazda, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert VOLT Fesztivál Greatest Hits címmel várja a bulizókat, szombaton Palotai és Enikő, vasárnap a Cha-Cha-Cha party keretében 3345 és Pozsi áll a lemezjátszók mögé, a többi napon pedig a VOLT-ról és Veszprémből is jól ismert Enikő és Murak pörgeti a korongokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irigy Hónaljmirigy a Soproni Nyáron

Sopron - Profi produkcióval folytatódik vasárnap este fél 9-től a Soproni Nyár rendezvénysorozata. A… Tovább olvasom