Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Jerry Hall kitálalt Mick Jaggerről

Nagy botrányt kavart már most az a könyv, amelyet Jerry Hall ír életéről és a nőfaló, flegma Mick Jaggerről. Az életrajzi regény, amelyet Jerry Hall két évig írt, mégis csalódást okozott a kiadást felvállaló Harper Collinsnak, aki egymillió angol fontot ígért a kéziratért – miközben remélte, hogy tele lesz szaftos részletekkel a Rolling Stones énekeséről.
És mivel ez nem így történt, Mick Jaggerről csak néhány halvány utalást tett, Collins arra kérte Jagger volt feleségét, hogy dolgozzon még a könyvön. Szeptemberig adott neki haladékot arra, hogy átírja a 304 oldalas memoárt. Hall nagyon dühösen reagált erre, és azt nyilatkozta: a kiadó visszakérte tőle az előlegként kapott félmillió angol fontot is.

Mick Jagger szóvivője tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz, ahhoz, hogy a kiadó és Hall kapcsolata ilyen éles kanyart vett. Azt is tagadta, hogy Jagger pénzt ajánlott volna fel Jerry Hallnak azért, ha nem jelenteti meg a könyvet. Azt mondják azonban, hogy Hall, aki Richmond Hillben egy hatalmas kúriát tart fenn, azért vállalkozott memoárja megírására, mert anyagi gondjai vannak.

Jerry Hall
Jerry Hall kitálalt Mick Jaggerről.

A Jerry Hall Önportré című könyvtől a kiadó azt várta, hogy intim dolgokat is felfed olvasói előtt, és részletesen beszámol kapcsolatairól. Remélte, hogy szó lesz benne Mick Jagger szexfüggőségéről – állítólag négyezer nővel feküdt le a Jerry Hallal 24 éven át tartó házassága idején. Collins azt is szeretné, ha Hall írna arról is, hogy a válásuk idején Jagger azt állította: legálisan nem is házasok. A kiadó elvárja azt is, hogy Hall elmeséli, hogyan találta meg a hitvesi ágyban egy másik nő fehérneműjét, Jagger esetét L’Wren Scott-tal, és viszonyát a jelenlegi köztársasági elnök, Nicolas Sarkozy feleségével, Carla Brunival – aki akkor még csak modell volt. Jerry Hall és Carla Bruni ellenséges viszonya 1992-ben kezdődött. Az egykori olasz modell ekkor kezdett hét évig tartó viszonyt Jaggerrel, éppen akkor, amikor Jerry Hall harmadik gyerekükkel volt terhes. Bruni Jaggert már a gyermek születésének másnapján elcsábította: Thaiföldre utazott a zenésszel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Malom: a világ leghíresebb kabaréja

A Moulin Rouge Párizs egyik szimbóluma. A világ leghíresebb kabaréjában lépett fel Ginger Rogers,… Tovább olvasom