Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Gyerekeket rabolt, megerőszakolta őket

A JonBenet Ramsay meggyilkolását magára vállaló férfi gyerekeket rabolt, és megerőszakolta őket.
A férfit, aki hamisan állította, hogy megölte a gyermek szépségkirálynőt, JonBenet Ramsay-t, azzal vádolják, hogy négyéves kislányokat rabolt el, és megerőszakolta őket. A The Immaclulates nevű banda éveken át tette ezt, állítja a férfi volt menyasszonya, Samantha Spiegel (19). A nő azt állítja: a férfi nagyon szereti a szexuális aktust kisgyerekekkel, úgy tartja, hogy ez teljesen egészséges dolog.

A meggyilkolt JonBenet Ramsay holttestére a szülei találtak rá coloradói otthonukban 1996-ban. Samantha Spiegel az NBC Today műsorában beszélt arról, hogy John Mark Kerr csak azért vállalta magára a kislány meggyilkolását, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Vallomását azonban nem támasztották alá a gyilkosság helyszínén talált DNS-minták.

Spiegel nem sokkal azután találkozott Kerr-rel, hogy a férfit felmentette a bíróság. Segíteni akart neki.

John Mark Karr.
John Mark Karr.

- Azt hittem, félreértették őt. Gyermekkorában szexuális zaklatás áldozata volt, a családja és mások is molesztálták, és úgy gondoltam, valakinek meg kell őt menteni.

Hozzátette: nagyon rövid idő alatt szerelmesek lettek egymásba, és a fiatal nő úgy érezte: a férfit meg kell védenie a beteg világtól.

Alávetette magát a férfi akaratának, a férfi állandóan ellenőrizte. Kerr azt kérte Spiegeltől, hogy keressen neki kislányokat.

- Elkezdtem járni az utcákat, figyelni a játszótereken a gyerekeket, de állandóan az jutott eszembe, hogy ezek a kislányok pont olyanok, mint az unokahúgom, vagy mint a barátaim gyerekei. De Kerr nagyon meggyőző és manipulatív volt, és azt mondta nekem, hogy családot akar, én pedig ebben nem akartam megakadályozni. Ráadásul azt mondta, a gyerekekkel való szex jót tesz neki.

JonBenet Ramsay.
JonBenet Ramsay.

Amikor ezt csinálta, látszott rajta, hogy boldog, még ha ezt beteges úton érte is el.

Amikor a fiatal nő szakított Kerr-rel, a rendőrök távol tartási végzést adtak ki: a férfi nem mehet volt menyasszonya közelébe.

Kerr egyébként egyik levelében azt írta Spiegelnek: Csak azokat a kislányokat ölöm meg, akiket a legjobban szeretek.

A rendőrség egyelőre nem találja Kerr-t, akiről azt feltételezik, hogy Kaliforniában bujkál. Az a hír járja, hogy nővé operáltatta magát, és Alexis Valoran Reich álnéven él.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

140 éve halt meg Dickens

Száznegyven éve, 1870. június 9-én hunyt el Charles Dickens, a viktoriánus Anglia legnagyobb írója,… Tovább olvasom