Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Walter - Csökkenhetnek a közüzemi díjak

Walter Dezső polgármesterjelölt szerint a városvezetés legnagyobb hibája volt az elmúlt négy évben, hogy nem tudta kihasználni azokat a törvényben biztosított és pályázati lehetőségeket, melyek jobbá és olcsóbbá tehették volna a lakók életét.

Walter Dezső polgármesterjelölt sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a városvezetés legnagyobb hibája volt az elmúlt négy évben, hogy nem tudta kihasználni azokat a törvényben biztosított és pályázati lehetőségeket, melyek jobbá és olcsóbbá tehették volna a lakók életét.

– Mindenekelőtt a városi költségvetés tervezési módjának gyökeres megváltoztatásával érhetünk célt, hiszen jelenleg a város szolgálja a költségvetés érdekeit, ahelyett, hogy ez fordítva történne. A közüzemi szolgáltatások – villany, gáz, távhő – díjait nyolc-tíz százalékkal csökkenthetjük, ha a szabadpiacon vásárolunk, hiszen a szolgáltatók versenyeztetése leszorítaná az árakat.

Az elkövetkező évek egyik kulcskérdése lesz az alternatív energia felhasználása, ennek kapcsán szakértői csoportot kívánok létrehozni – mondta Walter Dezső, aki hozzátette, a város utcáit ellepő szórólapok tartalmára nem kíván reagálni, azok a készítőket minősítik.

Olvasóink írták

 • 17. Jocó1111 2010. október 04. 12:42
  „Miért ez a sárdobálás?
  Walter úr idejében "dőlt" az UNIÓS pénz " számolatlanul a "párt" segítségével.
  Persze egy biztos " nagybácsi" mindig jól jön.
  De miért nem fejlődött A Walter cég akkorát ebben a négy évben ? ? ? ? ?
  M 85 - ös út elmaradása is a Walter úr megsértődése miatt áll. Persze könnyű ígérni,ha rajtam múlik mi mikor készül el !”
 • 16. naplopo 2010. október 04. 10:40
  „#15.
  Elgondolkodtató...”
 • 15. truelly 2010. október 02. 18:52
  „"tisztelt" Fodor úr, miért nem használja a professzori címet, már ha megérdemli ?
  Ja, és hol van az a sok minden amit 4 éve ígért?”
 • 14. c77 2010. október 02. 16:42
  „10
  méhek a "kaptárban" vannak októberben?????" Jó cukrot ÉS sok-sok ::mézet neked.”
 • 13. Bbert 2010. október 02. 16:36
  „,,a városvezetés legnagyobb hibája volt az elmúlt négy évben, hogy nem tudta kihasználni azokat a törvényben biztosított és pályázati lehetőségeket, melyek jobbá és olcsóbbá tehették volna a lakók életét."

  .... meg az is, hogy nem épített még több mélygarázst többszörös áron a soproniak zsebére és 13 állításából 11 nem bizonyult hazugságnak, mint ahogyan a szocik a Látleletben hazugságukkal traktálták a soproniakat.
  És még van képük megszólalni...”
 • 12. FREDDY/S 2010. október 02. 15:30
  „A szűklátókörűek mindig azt hiszik, hogy ők mindent jobban tudnak, pedig általában ők tévednek, nemde...”
 • 11. igazságpillanata 2010. október 02. 11:36
  „Ha itt nem lesz változás, akkor ennek a városnak örök életre vége!
  Vége, mert ekkora adósságtól sosem fog tudni megszabadulni.”
 • 10. @méhecske@ 2010. október 02. 09:15
  „Én aki a saját bőrömön tapasztaltam a korrupciót remélem a Soproniak kinyitják a szemüket.
  És nem nézik a jelenlegi város vezetés még jobban tönkre tegye a várost.
  Megfosztottak egy családot az örökbérleti jogától.És ki küldtek egy olyan papírt,hogy minden önkormányzati lakást,már csak két évre adnak meg.Minden rászoruló család két évente izgulhat,hogy mikor veszíti el az otthonukat .Soproniak ezt szeretnétek??????????”
 • 9. FREDDY/S 2010. október 01. 10:51
  „2-es.
  Tévedni emberi dolog, nemde...”
 • 8. béka6 2010. október 01. 09:46
  „Bbert!
  Jobbos lehet, hogy nem vagy de a nagyobb baj, hogy normális se, ha ilyeneket írsz vagy gondolsz! Aki ilyennek ismeri a jelenlegi soproni polgármestert az vagy álmodik vagy hazudik.
  Aki ismeri Waltert vagy a munkásságát, tudja, hogy ő valóban egy alkotó ember, nem pedig egy báb, mint a jelenlegi polg.mester. Egyébként szerintem nincs olyan balos érzelmű, aki nem lát tovább az orránál és beveszi az összes hazugságot, elferdített igazságot. (Ez a fideszes szavazók jellemzője.)”
 • 7. BLA 2010. október 01. 01:11
  „Meg a valasztasok elott el kezdunk hazudni. Mi lesz kesobb??????”
 • 6. bleee 2010. október 01. 00:36
  „Kedves Cseszneky! Ne is említsd! Ezek csak hazudnak! Kedves dadogós Bert! Gondoltam, hogy balos lehetsz, olyan szépenlelkesedsz!”
 • 5. egysoproni_ 2010. szeptember 30. 23:42
  „Remélem Walter nyeri a választást! Ugyanakkor ha így lesz kiváncsi lezsek, hogy azokbóla bizonyos szekrényeklből mennyi csontváz fog kihullani ami az elmúlt 4 évben került oda. Szemétprojekt több mint 200 millióért, elvesztett perek szintén százmilliós nagyságrendben, forgó ajtó 40 millióért, a félős polgármesterünk szolgálati autójának a hátsó üvegeinek a lesötétíse, István Bíró utcai ingatlan (volt Óvoda), Termál kút fúrása 160 millióért, rosszul megírt pályázatok sorozata, a Waltertól elperelt telek amit kifizettek Walternak, és jelenleg kb. fele pénzért árulják, de senkinek nem kell. stb... stb...”
 • 4. Bbert 2010. szeptember 30. 21:49
  „Én nem vagyok jobbos,de Fodor Tamás kemény,egyenes,előrelátó hazafinak ismerem és meggyőződésem,hogy Sopron jövője számára a fontos.Különben is szereti a kihívásokat.Ha soproni lennék csak őrá szavaznék.Remélem,hogy győzni is fog,mert őt a fidesz és a balos érzelműek is tisztelik,elismerik ! Waltert a fidesz érzelműek nem ismerik el: ez a nagy igazság :)”
 • 3. Csetneky 2010. szeptember 30. 21:30
  „Nem lesz gázáremelés! Ki is mondta ezt? Ja, a szocialista Lendvai Ildikó. Innentől kezdve energiaügyben nincs több kérdésem, ugyanis szocialistának még azt sem szabad elhinni, amit kérdez.”
 • 2. igazságpillanata 2010. szeptember 30. 20:54
  „Itt azt kell eldönteni, hogy melyik 4 évet akarjuk!
  Melyik olyan 4 évet, amelyben a város fejlődött.

  Egy dolog viszont biztos, nagyon sokan mást vártak ettől a 4 évtől!
  Ezen emberek változást akarnak!
  Változtatni pedig 3 polgármester tud véleményem szerint!

  Walter Dezső
  Nagy Tamás
  Gőbl Gábor”
 • 1. győriszív 2010. szeptember 30. 20:48
  „Én nem vagyok balos,de Walter Dezsőt kemény,egyenes,előrelátó hazafinak ismerem és meggyőződésem,hogy Sopron jövője számára a fontos.Különben is szereti a kihívásokat.Ha soproni lennék csak őrá szavaznék.Remélem,hogy győzni is fog,mert őt a fidesz érzelműek is tisztelik,elismerik !”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Online interjú: Hegyi Zoltán győri polgármesterjelölt válaszolt olvasói kérdésekre

Az MSZP győri polgármesterjelöltje, Hegyi Zoltán volt vendégünk online interjúra csütörtökön. Nézze… Tovább olvasom