Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Vona Gábor a megyében

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje vasárnap megyénkbe látogat – tájékoztatta portálunkat Hofbauer Sándor győri képviselőjelölt.

A pártelnök országjárásának mosonmagyaróvári állomása vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődik a Flesch Károly Kulturális Központban. A rendezvény házigazdája Kopetti Tamás képviselőjelölt. Ezt követően a Jobbik elnöke Győrben tart előadást 14 órai kezdettel a Richter Teremben, melyen mindhárom győri választókerület képviselőjelöltje (Farkas Ádám, Hofbauer Sándor és dr. Nagy Gergely) felszólal. Ezt a lakossági fórumot a Hírcity.hu Regionális Internet TV a weboldalán élőben közvetíti, melyet a jobbiktv.hu és a jobbikgyor.hu internetes oldalak is átvesznek. Vona Gábor és a képviselőjelöltek a Jobbik ˝Radikális változás˝ című programjáról, annak helyi vonatkozásairól fognak beszélni, illetve ezzel, valamint aktuálpolitikai témákkal kapcsolatban válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.

Olvasóink írták

143 hozzászólás
 • 143. háté 2010. március 28. 14:09
  „Egy igaz Magyar!

  A NÉP NEVÉBEN,
  lakossági fórumot tart USZTICS MÁTYÁS
  március 28-án vasárnap 15órakor PÉREN,
  a Petőfi Sándor Művelődési Házban!

  Szavazz a Jobbikra!”
 • 142. lótusz 2010. március 25. 15:58
  „Mélymagyar Zsóti cikke 1994-ből, avagy a nagy Fidesz-leleplezés
  ....
  Mélymagyar Zsóti, a köznép által csak a szarozós Bayernek hívott bértollnok alábbi sorait még 1994-ben vetette papírra. Igaz, nem tegnap volt, de a kérdés adott: mi változott azóta a Fideszben, vagy Zsótiban? Talán azóta Simicska becsületes lett? Vagy nem lett az, de most már lehet vele nőkről beszélgetni? Esetleg Tóth Béla már nem kér kiskanalat a málnaszörphöz? Vagy Széles Gábor pótolja ezen hiányosságokat? Ki tudja? Ha a mindennapi Fidesz- és Bayer tevékenységből indulunk ki, akkor megállapíthatjuk: minden a régi. Bayer is, a Fidesz is, talán egy rövid időre mi változtunk meg, annyiban, hogy hittünk nekik. Ennek viszont már vége!

  Bayer Zsolt alábbi cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban:

  Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez

  "Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen, hogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el.

  Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón.

  Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan űrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység.

  Hát így. Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket."”
 • 141. Luighi 2010. március 24. 19:06
  „Vona Gábor beszél a "zsidó származásáról" is benne! :-)
  Én is kedvet kaptam, majd keresek is valami klassz tradicionális nevet pl. Jacob Grün, Samuel Goldberg vagy ilyesmi. És mivel csak művésznév, lehet hogy női nevet választok? Az Orbán V. lányának a neve nekem is "bejön", lehet Rahel Kaspar a tuti? (Gaspar meg a fia! ilyen neveket ad egy jó hazafi-persze nem Mo.-on! :-D)”
 • 140. Luighi 2010. március 24. 18:53
  „136: A Jobbik Magyarországért fórum Győrben programból kiderül mi lesz a meglévő devizahitelekkel: forint hitellé alakítják át őket, a kötéskoi árfolyamon, a különbözetet pedig a bankok állják adóként. Több info itt http://www.hircity.hu/cgi-bin/hircity/index.cgi?view=ck&tID=609&nID=130677&nyelv=hu
  Rengeteg info, mit is akar a Jobbik , hogyan is néz ki a programja a kormányra kerülés esetén! Mindeninek ajánlom! Az elejét ha nem győri vagy esetleg ugord át. Vona tarol! Nem kicsit! :-D”
 • 139. lótusz 2010. március 24. 16:38
  „Vona Gábor, a Jobbik kormányfőjelöltje tegnap örömmel vette tudomásul, hogy politikai vitát folytathat egyetemisták előtt. És bár a hallgatók is örültek, a vita meghiúsult. Információink szerint Dr. Király Miklós, az ELTE jogi karának dékánja, volt az, aki nem járult hozzá a program megváltoztatásához.

  Ezt írta Vona Gábor bejegyzésében:
  Úgy tűnt, hogy pénteken az ELTE falain belül egy fontos vita egyik résztvevője lehetek. A résztvevők Navracsics Tibor (Fidesz), Lendvai Ildikó (MSZP), Dávid Ibolya (MDF), Retkes Attila (SZDSZ) és jómagam lettünk volna. Ugyan számomra a valódi vitát Orbán Viktor és Mesterházy Attila jelentené, de örömmel vállaltam a felkérést.

  Ma azonban hideg zuhanyként ért a hír, hogy mivel a szervezők eredetileg Szegedi Csanádot szerették volna meghívni, így engedélyt kellett kérniük az egyetemi vezetéstől a változás miatt. A vezetés - gyanúm szerint politikai nyomásra - nem engedélyezte, hogy én is jelen legyek a vitán, bár a hallgatók nagyon szerették volna. Szomorú vagyok a döntés miatt, de egyben ismét megerősítést kaptam arról, hogy a parlamenti pártok rettegnek a Jobbiktól. Van miért és van mitől. Jövünk és magunkkal hozzuk az igazság pillanatát. Már csak néhány hét.
  és miért, mindez mert félnek az igazságtól.”
 • 138. lótusz 2010. március 24. 16:31
  „a tv 2 és rtl egyenesen mszp és szdsz által irányított tv. és mindent megtesz hogy a jobbik ellen hangoljon. az mszp és fidesz szétosztotta a rádió frekvenciákat is, ugye a nagykoalíciós páros. a jobbiknak szinte nincs lehetősége. internet jobbik tv ott a valóság.aki tud gondolkodni tudja hogy szándékosan szidja az rtl a jobbikot.pl győr. vona be akarja szüntetni az rtl-et. ha már ezt bemondták és pillanatnyi képet mutattak, miért nem mutatták a tapsot, a nép tapsát ami akkora volt hogy vona is meglepődött.kár a vita, az erőlködés de az igazság győz.”
 • 137. Je.Ta. 2010. március 24. 12:35
  „Vitriol2!
  Nagyon sajnalom,hogy nem jöttel ra arra,hogy melyik honlapon vagy bejelentkezve!
  Gondolj a tavalyi ev augusztus 30.-ra.Talan beugrik a tema.Annak idejen elenk eszmecsere folyt a
  Hatarörseggel kapcsolatban.Amit leirtam minden rosszindulat nelkül gondoltam.”
 • 136. Panka40 2010. március 24. 11:15
  „Ha a Jobbik kormányzó pozícióba kerülne, mi lenne a már meglévő devizahiteleinkkel? Nem találtam a programban erre vonatkozóan semmit.”
 • 135. vitriol2 2010. március 24. 07:00
  „.csak egy halk megjegyzés:
  ahol a jobbikkal együttműködési"szerződést" aláíró a "hidfoglalo"- terrorista cselekmények elkövetésével alaposan gyanusithato- személy "kampánystábjának" kopogtatócédulák HAMISITÁSÁRA utaló cikk "szerepel" a cyborghungaristák nem nagyon szerepelnek.Miért?ű
  tudjátok a kampánystábjának vezetője " külön köszönetet mondott a cédulák hamisításában- bocsi GYŰJTÉSÉBEN aktív szerepet játszó jobbikusoknak is. tudjátok a nőiélarcotok személyesen és hamisított-bocsi GYŰJTÖTT egy-két cetli.ű
  Elnézést, hogy keverem a gyűjtés és a hamitás szavakat, de ez mind azért fordulhat elő mert "felültem" a jobbikussok olyan szólamainak, ahol ők , azokat a pártokat/szervezeteket ill személyeket akiknél egy-két vagy esetleg egypár tucat hamis/hamísított kopgtatocédulát találtak egyből HAMISÍTÓNAK kiáltották ki a kopogtató cédulákat leadókat.-pld: soproni komcsi cetlik ügye”
 • 134. vitriol2 2010. március 24. 06:49
  „125. adalfold 2010.03.23. 12:21
  "1. budaházy "nem egyenlő" jobbik...".
  VÁLASZ senki nem azt mondta hogy egyenlő csak annyit hogy vele is együttmöködésben áll a jobbikuS() párt.J
  "2. foglalkozzatok a magyarország gyarmatosításá.."
  " VÁLASZ: itt a téma a "hidfoglalo " és "stábjának" HAMISITÁSHOZ közeli cetli gyüjtési akcioja
  "3. a jobbik programja jóval többre minősített..."
  VÁLASZ: itt a téma a "hidfoglalo " és "stábjának HAMISITÁSHOZ közeli cetli gyüjtési akcioja"
  "4. a magyar gárda nem követett el bűntettet, ..."
  Válasz : amiről irogatsz az egy BETIKLTOTT AKÁRMI, ÉS TUDOD AZT A SZERVEZETET MINÖSITI A TÖBBKÖZTÖRVÉNYES(VISSZAESÖ) bünözö megyei alvezérek /tagok tömege
  "5. a rendőrség jelenleg jogtalanul ró ki...."
  Válasz: tudod egy BETILTOTT szervetről beszélsz ahol tudod a "ruházatiukat" is netiltották- na miért tiltották be-is.
  "6: a magyar parlamentbe jutó egyedüli életképes,.."
  Válasz: olyan vezetökkel akik már minimun két pártoldalt is kiprobáltak, és vezéretek rájött, hogy hiába hivta "saját" polgári körébe a "sosehazudott", ö akkor sem lesz csak egy "SENKI" abban a csapatbanŰ
  "7: a budaházy -ügy koncepcionalitása óriási port kavar"
  vÁLASZ. TUDOD HA VALAKIT EGY TERRORISTA CSELEKMÉNYEK SORÁT ELKÖVETŐ BANDA vezetésével GYANUSITJÁK NE IS CSODÁLKOZ, és tudod a"hivatkozásod"-ra-elte jogikar- sehol nem találtam "anyagot", tudod a hamistásos gyüjtésen szerepet játszo nőiélarcotok "jogivéleményezése" az olyan is, és ő még nem a JOGÁSZOK véleménye.”
 • 133. GYMS 2010. március 23. 23:34
  „129.!
  (lótusz)
  import= behozatal
  export= kivitel...”
 • 132. háté 2010. március 23. 22:35
  „123. hozzászólás jörg

  csöpög a narancs, de olyan rossz hiszen itt terem és ugye édes hazánk nem mediterrán ország.
  Jobb ha tőlem tudod, én a Magyar almát jobban szeretem!
  Annak van íze-zamata, nem kell kezelni tartósító szerekkel nehogy elrohadjon mint a ti narancsotok.
  Egyébként, nagyon gyenge bandatag vagy, még egyszer sem olvastam tőled, hogy a fityeszre szavazásra szólítottad volna fel az embereket.
  Igaz még egyikőtök sem tette, szégyenled?-- van mit.

  Szavazz a Jobbikra, az egyedüli igaz pártra.”
 • 131. #Kötekedő_ 2010. március 23. 17:13
  „http://tv2.hu/mokka/video/botranyok-a-jobbik-korul

  Vona haragszik a TV2-re, mert meg merték kérdezni Dúró Dórit, hogy mégis igazak vagy nem Vona levelezései. Na meg Király urat is.
  TV2 Mokka adása "botrányok a jobbik körül"
  Amelyik újság, vagy TV foglalkozik az üggyel, annak máglyára kell kerülnie.
  Amely weboldal a Vona házasságtöréséről csak a linket is közzé teszi, azt beperelik.. Írja Novák közleményben. Vajon miért? :)

  Így járt a Magyar Hírlap is..”
 • 130. #Kötekedő_ 2010. március 23. 17:12
  „Csak csendben jelzem, hogy két hét elteltével az ügy "elsikkadt", az ügy lényegét (már ti. Vona huncutságát konkrétan cáfoló) érintő részlet nem látott napvilágot, Pogácsás György iwiw-reglapjáról ellenben szép csendben eltűnt minden, kedves nejét illető, illetve Jobbikkal kapcsolatos hivatkozás.

  http://jobbik.eu5.org”
 • 129. lótusz 2010. március 23. 15:16
  „vona semmiféle 20 millió oroszt nem akar behozni. ezt is kiforgatták. vona azt mondta oroszoknak miért ne lehetne élelmiszert importálni. hisz ha termelhetne eleget a magyar, még külföldre is szállíthatna felesleget.innen indult a hazugság kövér lászló meg a fideszes bayertól.”
 • 128. Phobos 2010. március 23. 13:23
  „ESZTERGOMBAN MÁR MŰKÖDIK A FIDESZ DIKTATÚRA.
  A NYUGODT DEMOKRATIKUS ERŐ. :)

  Magánterületről távolítaná el a Jobbik plakátját az esztergomi Fidesz botrányos képviselője

  Elképesztő állapotok uralkodnak Esztergomban: sorra lehetetlenítik el a Jobbik rendezvényeit Meggyes Tamás botrányos magánéletű esztergomi kiskirály utasítására.

  Ma újabb diktatorikus esemény történt a várostól néhány kilométerre. A 11. számú főút melletti magánterületen parkoló katonai teherautón nagyméretű Jobbik-plakát látható.

  A közterület-felügyelettől keresték meg ma a tulajdonost. A kiérkező felügyelő sajnálkozva közölte vele, hogy felettese utasítására fel kell jelentenie, mert közterületen áll a reklámozó teherautó, melyet lehetőség szerint el fognak kobozni.

  A bizonyos "felettes" Érsekné dr. Knecht Mária, aki kérdésünkre elmondta: szerintük a jármű közterületen parkol. Jelenleg keresik a tulajdonosi lapokat.

  A dolog érdekessége, hogy közterületen lévő parkolóban bárki parkolhat, még akkor is, ha reklám van a járművén. A teherautó tulajdonosától megtudtuk: a teherautón érvényes próbarendszám van, ami teljes jogú közlekedést biztosít viselője számára.

  A tulajdonos a szükséges papírokkal tudja bizonyítani, hogy a parkoló magánterületét képezi, de ha mégsem így lenne, akkor sem indíthatnak eljárást egy működésképes, legálisan és szabályosan parkoló gépjármű ellen...

  A Hatósági főosztályvezető kérdésünkre elmondta: utasítást a jegyző és a polgármester adhat neki, illetve ő maga kezdeményezhet...

  Közben Esztergomban a Jobbik összes plakátját eltávolították.”
 • 127. adalfold 2010. március 23. 12:22
  „http://jesz.ajk.elte.hu/cservak11.html”
 • 126. adalfold 2010. március 23. 12:22
  „ALKOTMÁNYREFORM
  KÉPVISELŐK VISSZAHÍVHATÓSÁGA
  MENTELMI JOG TÁRGYI KORLÁTOZÁSA VAGY MEGSZŰNTETÉSE
  KÖLTSÉGVETÉSI BÜNTETŐJOGI SZINTŰ BETARTÁSI FELELŐSSÉG
  LÉTEZŐ NORMÁK, LÉTEZŐ KÉRDÉSEK.
  SZÁMOS FEJLETT EURÓPAI, DEMOKRATIKUS ORSZÁG MÁR RÉG MEGTETTE EZT.
  MAGYARORSZÁGON HALLGATÁS VAN EFELŐL, ORBÁN SEM SZÓLT, JÓ NEKIK A KISEBB FOKÚ, ,,MAGYAROS" NÉPSZUVERENITÁS.
  DEMOKRÁCIÁT, ÚJRAGONDOLT NÉPKÉPVISELETET, FELELŐS KORMÁNYT, HANGOT A NEMZETNEK ( ETNIKAI KÜLÖNBSÉGEK NÉLKÜL VÉVE)!
  GLOBÁLIS BANKI ADÓT (GORDON BROWN JAVASLATA, U.K.).
  ÉS A HANG AMI EZT KIMONDJA, ELŐSZÖR, A RENDSZERVÁLTÓ:
  A JOBBIK.”
 • 125. adalfold 2010. március 23. 12:21
  „1. budaházy "nem egyenlő" jobbik.
  2. foglalkozzatok a magyarország gyarmatosítását hirdető likuddal szövetkezett orbán úr szavahihetőségével,
  a kétharmados hatalommániájával, úgy ,hogy egy ilyen fidesz programot ad hozzá:

  "magyarország gazdag vízalatti és vízfeletti vizekben". szellemi színvonal, komoly gondolatok.
  3. a jobbik programja jóval többre minősített ( független szakártők által) demokratikus konzervatív program.
  4. a magyar gárda nem követett el bűntettet, szabálysértést sosem, ellenben
  vért ad
  menekít árvíz, támadók elől
  újjáépít házakat
  megjelenik ,ahol félni kell már.
  5. a rendőrség jelenleg jogtalanul ró ki szabálysértési bírságot a gárdaruhára (draskovics rendelete nyomán), tekintve, hogy új az egyesület és új a gárdaruha is.
  6: a magyar parlamentbe jutó egyedüli életképes, demokratikus alulról szerveződő erő a JOBBIK.
  7: a budaházy -ügy koncepcionalitása óriási port kavar az elte jogi kar oktatói, tanárai körében.”
 • 124. vitriol2 2010. március 23. 11:03
  „122. AHA 2010.03.23. 07:47 HÁT IGEN LEHET, HOGY ö MÁR SOKMINDENBEN ELSŐ VOLT...., DE a nagynevek közül is az első lehet akit - jobbikus nyelvhasználat alapján- valoszinü csaláson érteka kopogtató cédulák gyüjtése során. tudod Ti "hirdetéttek "naponta" ha valhol érvénytelen cetlit találtak, hogy az adott személy/párt/szervezet csalni akart. hát ´AHA" ugy amit Ti "hirdettek" azok mindenkire egyformán érvényesek? tehát az élarcotok is csalt? na jo tudom, hogy Ti már megtaláltátok a "csalás" szervezöit: idézet töletek Nektek:
  "kampányfőnök, Incze Béla elmondta nekünk, hogy jobb érzésű fideszesektől tudják, hogy a Fidesz állhat a háttérben, konkrétan olyan tervek fogalmazódtak meg a műellenzéki pártnál, hogy szándékosan rossz cédulákat fognak bevinni a leadóhelyekre."...”
143 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takarékos kampányra szólít fel az MDF

Nagy Tamás és az MDF takarékos politikai kampányra szólította fel a 7. számú választókörzetben induló képviselőjelölteket és pártokat. Tovább olvasom