Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Vona Gábor: a magyar nemzet győztes

A magyar nemzet győztes, lesz Magyarországon feltámadás - hangoztatta több száz fős hallgatósága előtt Vona Gábor, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje és országgyűlési képviselőjelöltje miskolci lakossági fórumán péntek este.
Vona Gábort gárdaegyenruhát viselő fiatalok és idősebbek sorfala fogadta a miskolci ITC székházban, a résztvevők a Jobbik elnökét hosszan tartó tapssal köszöntötték.

A Jobbik elnöke közönségéhez, köztük az egyenruhásokhoz fordulva azt mondta: nem fasisztákat, hanem tisztességes magyar embereket lát maga előtt, fiatalokat, középkorúakat, idősebbeket, olyanokat, akiket egy dolog köt össze: szeretik Magyarországot.

Mint mondta, mindazok, akik itt, és az ország több más pontján a Jobbik lakossági fórumain részt vesznek, és mindazok, akik szimpatizálnak a párttal, szerinte azt jelzik: a nemzet talpra fog állni.

Ezt nem reméljük, ebben hiszünk - szögezte le Vona Gábor. Hozzátette: Magyarország történelme arról szól, hogy bár az ország mindig tűrt, sokan vesztesnek könyvelték el, és veszteségtudatra nevelték gyermekeinket, ám, mint fogalmazott, akkor sem vagyunk vesztesek.

Lehet, hogy sok csatát elvesztettünk, de sokat meg is nyertünk, de nem az nyeri a történelmet, aki az összes csatát megnyeri, hanem az, aki fennmarad - mondta, megjegyezve: a magyarság milliónyi megpróbáltatáson túl van már, és mégis itt van.

Ilyen nemzet, amely ennyi mindent kibírt, nincs más, a magyar egy győztes nemzet, ezt kell elmondanunk gyermekeinknek - hangoztatta a politikus.

Olvasóink írták

241 hozzászólás
 • 241. lótusz 2010. március 19. 14:24
  „50000 ember.szép volt. győzzön a jobbik.”
 • 240. vonLichthofen 2010. március 14. 23:38
  „239 meir,
  már mondtam, hogy én katolikus vagyok, meg vagyok keresztelve s jóllehet nem követem egyik vallást sem azért a közös judeo-keresztény erkölcsi tanítások teljes eltűnését nagyon megérzem.

  A Győr-Ujvárosi tiszi nekem is adott jópárat a pofámra, amikor azt hazudtam otthon, hogy misére mentem vasárnap, de a bercsényi ligetben vagy a Ráb parton fociztam a Weisz Robival meg a Jakobovics gyerekekkel, nekik nem kellett misére menni amiért csudára irigyeltem őket.
  Aztán a fater is adott minimum egy maflást mert lerugtam a misére járó cipőm kapniját, hazudtam nekik és a tiszinek is. Na ez volt aztán egy judeo-keresztény nevelés. mindenki rajtam verte el a port.
  Egyszer a tiszi meg azért adott egy iszonyú nagyot mert egy tiszteletlen megjegyzést tettem Szent László királyunk hermájára.

  Vigyázz magadra Öreg. Nézz ki nekem is egy jóseggű bicajos leányt a tengerparton.”
 • 239. meir 2010. március 14. 15:49
  „238!!
  Todah Raba!!
  hat igen!! ugye amikor mi oregek mar kihalunk..............!!! a mai fiatalok meg mar kozel sem olyan neveltetesuek mint mi voltunk!!!Az en kolok koromban a Rabbi Ur adott olyan pofonokat a Yeshivaban-(szuloi belegyezessel!!!!)-hogy korbe jartam tole a katedrat!!!
  Ma estere en is kinyitok egy uveg Kosher szilvoriumot!!! Iszok par kupicaval az Oregfaterod es az Oreg Muttid emlekere!! Nalunk zsidoknal ugye ez egy Mitsvaoth!!!
  Rohadtul meleg van itt!! most +28° van!! voltam a tenger parton setafikalni,de ott meg valami biciklis banzay van!!-en ugye nem szeretem a tomeget annyira!!!abbol eleg volt a lagerban!!”
 • 238. vonLichthofen 2010. március 13. 21:34
  „meir, fir dik auch
  fogadok ha hallanám a hangodat ugyanúgy hangzana mint a grószfatteré amikor megivott egy két Kashrut Slivovitz-ot, félrecsapta a kalapját aztán első világháburús katonadalokat énekelt - csudálatos hangja volt - tegyük hozzá. Aztán ha még többet ivott akkor magázta a szomszég kutyáját. Magának még a szeme sem áll jól Rexi Úr.
  Ösmerned kellett volna az öreget, tuti, hogy megértettétek volna egymást.
  Mikor a grószmutter lecseazte valami félrelépése miatt mindig azt mondta neki, nikt für dem kinder vagy valami hasonlót.
  Imádtuk mindkét öreget, hol vannak az olyanok mint ők most?

  Én is megyek vissza a hozzászólásokban, de még nem találtam semmit.
  Ha találok valamit tudatom veled.”
 • 237. meir 2010. március 13. 17:01
  „235!!
  hat kerlek "ha" errol a Nagy Erwin fele Jobbik-rol lenne csak szo,akkor hiszed vagy sem azt meg en is tamogatnam!!!”
 • 236. meir 2010. március 13. 16:59
  „235!
  ha Nem Te voltal a Dachau-ba kuldozgeto,akkor Bocs!!!
  Azert visszakeresem ki volt az!!! es Tudod mit,kivanom hogy legyen resze benne!!meglatom hogyan all a "szaja" utana!!!!
  Emberek Nem tudjak mit-mirol beszelnek!!! Gyalazat hogy meg ma is lehet ezzel viccelodni!!
  amugy csak el vagyogatok, Oregesen!!!
  ik wunshe ajn gites frejlishe sabbesz far dich und far alle dein mispaha!!!”
 • 235. vonLichthofen 2010. március 13. 07:48
  „meir227 és 234,
  öreg, nem válaszoltál a 228 alatti bejegyzésemre!!!
  Shabbat Shalom”
 • 234. meir 2010. március 12. 16:47
  „230-Jerry!!
  IGAZ BESZED!!!!!

  233-Zsudi88!!
  hat igen!! ha a Nagy Erwin fele jobbikrol lenne szo,mint uj hatalomrol,talan meg en is tamogatni tudnam!!
  hihetetlen ugye?igen meg en is,ellenere annak hogy en egy oreg vallasos Zsido vagyok!!”
 • 233. zsudi88 2010. március 12. 15:07
  „moderálva”
 • 232. jörg 2010. március 12. 08:43
  „Megszólalt Nagy Ervin, a Jobbikból kilépett volt alelnök!!!!

  Miért lépett ki? Három év hallgatás után elmondja:

  http://www.magyarhirlap.hu/hatter/a_jobbik_ma_mar_elteveszti_a_celtablat.html”
 • 231. vitriol2 2010. március 12. 06:35
  „moderálva”
 • 230. Jerry 2010. március 12. 06:07
  „vonLichthofen,az nem zavar, hogy a jobbikot dicsőítő,rájuk való szavazásra buzdító hsz-eket ugyanazon személyek írják? Ők nem lehetnek a párt fizetett bértollnokai? Saját gondolattal nem büszkélkedhetnek,csak a pátvezér beetető maszlagját szajkózzák, a száraz tények figyelmen kívül hagyása mellett. Amikor valaki úgy gondolja, hogy elkötelezi magát egy párt mellett, az nem jelenti azt, hogy a jó oldalra is állt,csak ő úgy hiszi.Szerintem minden oldalról meg kell nézni a dolgokat,körbe kell járni,és csak az után lehet véleményt nyilvánítani. A szobor körbejárható, a festmény csak egy oldalról nézhető.Ezért van több festő.Könnyebb megmutatni a világot egy oldalát.A pártok is így vannak a politikában, csak a világ egy oldalát mutatják be, saját nézőpontjukból, elhitetve, hogy mindent tudnak,mindenre megoldást találtak.Elgondolkodtál már azon, hogy a jobbik vezetése milyen erkölcsi alapon akarja felelősségre vonni a magyar társadalmat, a politikai vezetést? Nekem itt 30 éves gyerekek ne beszéljenek felelősségre vonásról, számon kérésről, mikor ennek a társadalomnak a pénzén tanult, és még egy napot sem dolgozott a megélhetésért.Itt felelősségre vonásról azok a nyugdíjasok beszélhetnek csak,akik ledolgozták életüket ennek az országnak,és most minimál nyugdíjból kell megélniük. Ők viszont nem tagjai a jobbiknak, nem is szólalnak itt meg, mert nincs internetük, vagy az unokák itteni hőzöngése miatt nem férnek hozzá.”
 • 229. GYMS 2010. március 12. 01:30
  „Vona Gábor, mint miniszterelnök? Még viccnek is rossz...”
 • 228. vonLichthofen 2010. március 11. 17:53
  „227 meir, kérlek ne illíts rólam olyanokat, amihez semmi közöm.
  Olvasd el mégegyszer amit a vitriol2 irt a rá jellemző módon, járj utána, hogy én mikor álklítottam vagy küldtem bárkit is bárhová mielőtt ilyen hülyeségeket irsz. És éppen nekem! Te föltételezed rólam, hogy én irtam amit a vitriol2/fizetett beiró/ állít?

  meir, a bocsánatkérésedet elfogadom.
  Járj utána mielőtt bárkiről is bármit állítasz!
  a kisalfold.ho segíthet neked kideríteni, hogy ki küldte a vitriol2őt és hova.
  a vitriol2 egy nagy idéző, kérdezd meg tőle, hogy ki küldte őt és hova.
  Mindemellet remélem jól vagy - ezt őszintén mondom.”
 • 227. meir 2010. március 11. 17:04
  „vonLichthoffen!!!
  hogy is csak az a "Dachau-ba kuldes"?????
  Nagyon de Nagyon kene arra odafigyuzni miket kinalgattok ti itt masoknak!!!
  mi lesz ha az a kuldes visszafele sul el????Kinek,kihez fogtok nyavajogni,reklamalni???-es ugye Milyen jogon kuldenel Te barkit is Dachauba????”
 • 226. vitriol2 2010. március 11. 06:29
  „vonLichthofen 2010.03.10. 16:57-nak már ezerszer leirtam, hogy beirásaim 99%-a Ti"oldalaitokoról" másoltam be. azt nehéz tagadnod ugye, hogy a jobbik (betiltott)gárdája igen csak kötödik hungarista/ébredőmagyar/nyilas/fasiszta eszméket "szolgálo" emberekhez, ha bemásolom a honlapotokrol annak a két(betiltott) gárdának névadojuk "életrajzát"? vagy azt is nehéz cáfolni, hogy a te buziverő pártod élharcosa,Qrva nagy pénzért és dijért a homosexualistákat "védte", vagy azt is nehéz, hogy a (betiltott)gárdátok több vezetöje közönséges köztörvényes bünöző, ha bemásolom a -jobbik által sem tagadot- "névsort". Vagy azt is nehéz tagadni, hogy milyen "külföldi" barátaitok vannak, ha bemásolom....De ugye azt sem tudjátok- nem akarjátok- cáfolni, hogy alelnökötök, a nyiltan nyilas/fasiszta eszméket propagálo szennyhoinlap szerkesztöje, vagy azt, hogy a hazai"együttmüködöitek" közt nemzetiszocialista eszmeiséget hirdető-ilyen pártokban is szereplő személyek is találhatoak, ha bemásoljuk öket.Tudod azt sem tudjátok cáfolni, hogy mig az érdeketek ugy kivánta a gárdátok vezetöje egy echte komcsi-szoc.hazás, munkásőrfamiliábol származo lehetett, és érdekes egy nő ügy miatt "küldte el" a z"elnökötök""
  tudod és az a furcsa, hogy ezek mind a Ti pártképzödményetekre vonatkoznak, és nem külföldi példa egyik sem.-tudod lehet likudozni és másként értékelni az arab -izreali háborut, de másoknak másságunk- vallásuk/ politikai beállitottságuk- miatt lámpavasat, Dachaut, számonkérőszéket igérni ill mást az elöbbiek miatt véresre verni, moltovkoktél dobálni házukra, azt csak a te oldalad szokott. Tudod lehet a mentelmijog eltörlésért harcolni, na de nem furcsa számodra, hogy mikor érdeketek ugy kivánja- a gyáván meghátrálo, terrorista cselekmények elkövetésével gyanusitott "együttmüködötök" esetében- azt követelni?:
  tehát visszatérve a mondanivalom lényegéhez, ha én a fentieket korábban leirtam ,akkor azt mindig a bal-libsi média "kitaláciojának" mondtátok, na de ha bemásoltam pld., hgy a női élarcotok mit is "irt" a homosexualisták" érdekében ugye azt nem lehetett cáfolni. És tudod Ti is inkább érvelnétek, mint minösitettek vagy dachauba külditek a "másikat".”
 • 225. LAZA 2010. március 10. 19:57
  „Hát úgy nagyjából ennyi!”
 • 224. vonLichthofen 2010. március 10. 16:57
  „akinemfél és vitriol,
  az összes témában amelyekben az jobbik említve van ti és a pancser foglalja el a hozzászólások 75 százalékát.
  Ez nem bizonyít mást, mint hogy valóban a Fidesz vagy ki tudja melyik másik kétes eredetű és beállítottságú alakulat pénzel benneteket a mennyiségi mocskolódásért. Be kell látnom jó sokat írtok s azt is hogy nincs sok tény amögött amit írtok. De a lényeg a munkaadóitok számára nem is az igazság, a mai magyar kegyetlen valóságból való kiindulás, hanem a kétség és gyűlölet elhintése és elterjesztése.
  Ha akinemfél számára igazán annyira fontos lenne a kérdés, hogy a Jobbikos vezetőkről és a Trianoni decretum alapján elrabolt területek magyar vezetőiről miért nincs egy közös fénykép, akkor beballagna a Jobbik irodájába/nem mondom, hogy az itteni/Győribe, mert nem vagyok abban biztos, hogy egyáltalán itt lakik ebben az országban, s nem hiszem, hogy a Jobbik már nyitott irodát El Quds városában/ és kérne az ott dolgozóktól néhány fényképet.

  Ugyanakkor - az igaz - hogy számtalan fénykép található az utóbbi húsz év politikusairól, amint helyes kis fekete sapkácskával a fejükön földig hajolva szorongatják tömeggyilkosok kezét, olyanokét akik phosphorus alba nevű kénköves esőt küldenek tízméteres betonfallal getthoba zárt ártatlan emberek millióira, kisgyerekekre, öregemberekre és katonáikat arra buzditják, hogy csak bátran lőjenek terhes anyákra mert igy kettőt ölnek meg egy csapásra. Olyanok kezét csókolják, akik arra adnak parancsot, hogy bulldózerezzenek halálra fiatal lányokat.
  Nos, ilyen fényképeket tudok neked küldeni ezrével akinemfél, amint kedvenc hazaáruló magyar politikusaid gyilkosok cipőjét nyalják 1000 PRM nyelvcsapással.”
 • 223. jánosi 2010. március 10. 16:51
  „A magyar nemzet győztes, lesz Magyarországon feltámadás !
  Feltámadáshoz ki kell nyiffanni, ezt kihagynám .................”
 • 222. vitriol2 2010. március 10. 06:35
  „akinemfél 2010.03.09. 22:33 -nak . tudod nálunk a többnejüség-(még)-nem engedélyezett- de majd a jobbikuss elnők által behivott irániISLámistagárda "kiharcolja" Vonának, és majd akkor nyiltan az islám egyházi biroság elött is vállalhatja barátnöit, de tudod addig az islám törvények szerint is bün a "házasságtörés", igaz Iránban ilyenkor is a nő "szivja" csak meg.”
241 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat-nyolc százalékra számít az LMP

Jövő héten már be tudjuk jelenteni, hogy áll pártunk megyei listája – mondta Schiffer András,… Tovább olvasom