Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Vona: a legnagyobb élősködő a politika

Vona Gábor bízik abban, hogy az október 3-i önkormányzati választásokon egyéni körzetekben is tud mandátumokat szerezni a Jobbik Magyarországért Mozgalom - közölte Győrben.

Vona Gábor bízik abban, hogy az október 3-i önkormányzati választásokon egyéni körzetekben is tud mandátumokat szerezni a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

Az ellenzéki parlamenti párt elnöke szombaton egy mobil székely kapu előtt beszélt mintegy 100 főnyi hallgatóságához Győrött, a belvárosi sétálóutcán. A politikus arra bíztatta az egybegyűlteket, hogy menjenek el szavazni. Kifejtette: az önkormányzati választás jelentőségét sokan lebecsülik, mert úgy gondolják "a pénzt a parlamentben lopják el, (...) ez kisebb részben igaz (...).

A parlamentben csak megteremtik a lehetőséget a lopásra, de a korrupció nagy része önkormányzati meg megyei szinten történik". Szavai szerint a Jobbik az emberek érdekeit képviseli a parlamentben, és a településeken is elsőbbséget kap a pártérdekkel szemben a falvak, a városok érdeke.

Rámutatott: a Jobbik olyan párt, amely nem vadult el az emberektől, mint a magyar politika nagy része "akiknek fogalmuk sincs, hogyan élnek a magyar emberek (...), mert az elmúlt 20 évben a villájukon és a parlamenti üléstermen kívül nem járták az országot."

Vona Gábor hallgatóságával megosztotta hipotézisét, amely szerint az országgyűlési képviselők fele megbukna egy olyan pszichológiai vizsgálaton, amely társadalmi beilleszkedésre való alkalmasságukat venné górcső alá.

A Jobbik elnöke eddigi politikai pályafutása legnagyobb sikerének nevezte, hogy Gyurcsány Ferenc kimegy az ülésteremből, amikor ő felszólal a parlamentben. Ezt a megjegyzését nagy derültséggel fogadták a hallgatók.

Az ország helyzetét elemezve Vona Gábor kijelentette: a legsúlyosabb probléma, hogy élősködnek rajtunk. Márpedig az élősködés olyan versenyhátrányt teremt, amely megakadályozza az ország előbbre jutását. Szerinte a legnagyobb élősködő a politika, de élősködik a multinacionális tőke, és a társadalomban a cigányságnak dolgozni és a törvényeket betartani nem akaró része.

Mint kifejtette: azokkal a multinacionális cégekkel nincsen baj, amelyek munkahelyeket teremtenek, korszerű technológiát és munkakultúrát hoznak az országba.

Viszont probléma van azokkal a multinacionális cégekkel, amelyek olyan iparágakat, köztük az élelmiszeripart, a könnyűipart "vették el", amit mi is meg tudnánk csinálni.

Ugyanakkor adókedvezményekben részesülnek, a profitot pedig kimenekítik az országból - mondta.

A szabadtéri fórumon bemutatkozott Vörös Gyula, a jobbik győri polgármesterjelöltje. Egyebek közt elmondta: változásokra van szükség a közbiztonság és az ifjúságvédelem terén.

Emellett fontosnak tartják a helyi segélyezési rendszer átalakítását oly módon, hogy aki valóban rászorul az hozzájusson, aki viszont nem szándékozik dolgozni, attól vonják meg a támogatást.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. háté 2010. október 02. 17:37
  „Nagyon beteg vagy már!”
 • 27. meir 2010. szeptember 30. 12:20
  „26-os!
  Te viszont Sajnos ma elsz,.......illetve meg elsz!!!
  persze ezen az aldatlan allapoton lehet.................................,is!!!”
 • 26. háté 2010. szeptember 28. 22:10
  „Ezek az emberek nem ma élnek, de mind jól látták az emberiség rákfenékét!

  AQUINOI SZENT TAMÁS: "Nem lenne szabad megengedni, hogy a zsidók megtartsák, amit mások kiuzsorázásával szereztek. Legjobb lenne munkára kényszeríteni őket, hogy maguk keressék kenyerüket meg, ahelyett hogy semmit sem tesznek és kapzsi módon élnek." (A zsidók uralma c. művéből)

  KÖLCSEY FERENC: "Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll."

  GEORGE WASHINGTON: "Ők hatásosabban dolgoznak ellenünk, mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon, hogy miért nem pusztította ki őket minden állam már régen, mint a társadalom pestisét és az emberiség boldogságának legnagyobb ellenségeit." (George Washington életelvei, A.A. Appleton & Co. kiadásában)”
 • 25. meir 2010. szeptember 28. 14:11
  „24/Gizella02!
  azt irja; Vona Gabornak igaza van?
  olvassa el talan ujra es ujra a cimet!!
  -"Vona; a legnagyobb eloskodo a politika"-!!!
  On szerint Vona mit tesz?, POLITIZAL hiszen egy Politikai Part Vezere!!!
  ezekszerint-(a Sajat szavaival elve!!)- Vona = ELOSKODO!!!”
 • 24. Gizella02 2010. szeptember 28. 10:44
  „Vona Gábornak teljes mértékben igaza van mindabban amit elmondott. Csak a szemeket kicsit tágabbra kellene nyitni kedves embertársaim !”
 • 23. meir 2010. szeptember 27. 22:43
  „20-as!
  modunkban all BARMIKOR kemenyebb lepesekre is!!
  csak szoljatok nyugodtan,ha "az" hianyzik!!
  orommel eledet teszunk az ohajotoknak!!”
 • 22. meir 2010. szeptember 27. 22:41
  „14-esre!
  mar egyszer felsorolta valaki a forumokon!!keress utana!!”
 • 21. Phobos 2010. szeptember 27. 08:58
  „bocs 93-ban.”
 • 20. Phobos 2010. szeptember 27. 08:57
  „re 17
  Örülhetünk hogy most még csak ezekkel a trükkökkel él, sokan emlékeznek még arra, mikor emberek ezreit kínozták, lopták meg, vagy lőttek halomra, a kedves rokonai. Azóta is itt élnek közöttünk, bántódás nélkül.
  Péter Gábor (Eisenberger Benjámin) is könyvtárosként halt meg 2004-ben.”
 • 19. reszegenisjozan 2010. szeptember 26. 14:45
  „.... 2010.09.26. 14:01

  Pontosan úgy van ahogy írod. Csak az a baj, hogy ez a válság sajnos hosszú időre rendezkedett be. Ha minden megy a maga módján, a nagy átlagnak elég a cirkusz és a kenyér, akkor nem foglalkozik annyit az élősködőkkel.
  Ha rosszul mennek a dolgok és ez hosszú ideje tart és sehol nem látni a végét, ráadásul a hatalom pénze is fogy az ingyen kenyérre és cirkuszra, akkor egyre több embert ingerelnek az élősködők.
  A Fidesz esetében a fekete leves csak a választások után jön, addig nem sajnálják a pénzt a cirkuszra és kenyérre.
  Tényleg, valaki olvasott, hallott a magyar sajtóban arról, hogy Romániában a rendőrök több napja tüntetnek és egyre inkább fenyegetőznek????????
  Románia már a kövtkező IMF hitelt akarja felvenni...
  Minden közszolga fizetése 25%-kal csökkent, kivéve a román nemzeti bank (BNR) alkalmazottainak a fiztése.
  KI TALÁLJA KI, hogy miért????????
  Mert az IMF (véletlenül zsidó a vezetője) szankciókkal fenyegtte meg a román kormányt, ezért az egy trükkös módosítással a banknál hagyja az eddigi fizetéseket.
  Ugye milyen érdekes ennek tudatában is Simorunk ügye?????
  Jut eszmbe, olvasott, hallott valaki a magyar sajtóban erről a sztoriról???????
  Hmmm, csak nem manipulálnak bennünket?????
  De akkor is legnagyobb ellenségünk a Jobbik!!!! Ugye agymosott emberk???”
 • 18. beleptem 2010. szeptember 26. 14:01
  „Papa

  de legalább lesz munka. a jobbiknak csak a szája nagy, ha meg konkrétan kérdezik, hogy mit miből akkor mellébeszél és elkezdeni mondani a párt demagógiáját, ld legutóbb interjú Göbl úrral.

  a szélsőséges erők mindig válság idején erősödnek meg, ezt használják ki, utána mennek a kukába, jobbik is.”
 • 17. reszegenisjozan 2010. szeptember 26. 10:36
  „Meir nevű kedvencünk elmondása és mgnyílvánulásai szerint Izraelben él.
  Tipikus zsidó trükk, hogy a hazugságról teljesen természetesen és folyamatosan úgy beszélnek mintha az igaz lenne. A Magyar Gárdáról folyamatosan gátlás nélkül hazudnak és rossz színben tüntetik fel.
  Ha azt mondjuk, hogy a gárda egy magyar érdekeket védő szervezet, akkor azonnal nyilasoznak, náciznak, stb. De ha az In-kal kerül szóba, akkor az természetesen csak egy secutity :)))))) cég, na persze... olyan izraeli érdekeltségű és zsidó érdekeket védő secutity. Ez szintén nem lnne baj, ha azt nem a magyar érdekekkel szemben tenné.

  Magyarországon a sajtó manipulálása okán, sokan nem merik felvállalni, hogy a Jobikkal szimpatizálnak, de a fülke magányában mégis a Jobbikra szavaznak.
  Sajnos sok náci eszméket valló, bugyuta ember található a Jobbik szavazói között, de ezt a cseppet sem zsidó érdekeltségű sajtó (pl Kisalföld) óriási mértékben felnagyítja, kiemeli.
  Így sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy a munkahelyükön, vállalkozásuknál tudjanak a Jobbikkal való rokonszenvükről.”
 • 16. elemér 2010. szeptember 26. 10:21
  „"probléma van azokkal a multinacionális cégekkel, amelyek olyan iparágakat, köztük az élelmiszeripart, a könnyűipart "vették el", amit mi is meg tudnánk csinálni."

  Na és mi a terv, mert mondani lehet bármit ? Ezen érdemes elgondolkozni.

  10. h.sz. meir
  A Legnagyobb elösködö Izrael és Netanyahoo, aki megint hazamehet. Egyedüli járható ut Pax Americana, amit sajnos majd nekünk kell financirozni.”
 • 15. PaPa 2010. szeptember 26. 09:35
  „"az emberek sem annyira hulyek mint Vona hiszi!!"
  Sajnos a konzervatív Audittól megbutított győri nyárspolgár inkább a fröccs fesztiválra volt kíváncsi aztán holnap megy megint rabszolgának. Nem érdekli sem a politika sem a város lezüllesztése csak az lények neki meglegyem az a pénze amiért a német munkás le sem hajol érte!”
 • 14. duhos2 2010. szeptember 26. 08:55
  „"a Magyar Garda vezetoi viszont koztudottan szinte 98%-ig,mind Tobbszorosen buntetett,visszaeso koztorvenyes bunozokbol all!!"

  Név, link, egyéb?”
 • 13. PaPa 2010. szeptember 26. 08:31
  „,,meir" az in-kalsec. vezetői Izraelben kapták a kiképzést és onan kapták azt a pénzt amiből felépítették a birodalmukat. A kormányzati megbízásokat a kapcsolatokon keresztül szerezték(amit most a maffia vezér belügyminiszter ,,volt" cége kapja meg. A Győri P.... nem véletlenül volt leányvállalata.
  Sajnos a konzervatív Audittól megbutított győri nyárspolgár inkább a fröccs fesztiválra volt kíváncsi aztán holnap megy megint rabszolgának. Nem érdekli sem a politika sem a város lezüllesztése csak az lények neki meglegyem az a pénze amiért a német munkás le sem hajul.
  Éljenek a rabszolgák.
  Éljen a párt (mindegy melyik csak segge legyen amit nyalhatók)
  Éljen a párt!!!”
 • 12. okostojas007 2010. szeptember 26. 08:16
  „ennél még az eto mecsen is sokkal többen voltak..
  ráadásul még a szigetközi horgász sem figyel rá .....”
 • 11. Jandex 2010. szeptember 26. 05:47
  „Miért nem vitték ki újvárosba,ott többen megcsodálták volna!:)))”
 • 10. reszegenisjozan 2010. szeptember 26. 05:45
  „... meir 2010.09.26. 04:25

  Természetesen megint hazudsz onnan Izraelből. Köztudottan ti hazidtok, manipuláltok!!!!!
  Milyen statisztika alapján írod azt 98%-ot???? :))))

  Hazudsz abban is, hogy nincs zsidó gárda Magyarországon: a neve In-kal...”
 • 9. meir 2010. szeptember 26. 04:25
  „moderálva”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a Fidesz megszorításokra készül október 3-a után

Az MSZP szerint a Fidesz az október 3-i önkormányzati választásokat követően megszorításokra,… Tovább olvasom