Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Választási tudnivalók

A választópolgárok névjegyzékbe történt felvételükről február 12-ig kapnak értesítést – tájékoztatta portálunkat dr. Lipovits Szilárd győri jegyző az országgyűlési választással kapcsolatban.


A győri névjegyzék február 10-től február 17-én 16 óráig tekinthető meg munkaidőben a polgármesteri hivatal Árpád út 36. szám alatti épületében, a népesség-nyilvántartó részleg I. emeleti helyiségében. A névjegyzékből való kihagyás, vagy törlés, vagy a névjegyzékbe való felvétel miatt az előbbi helyen február 10-től február 17-én 16 óráig nyújtható be kifogás úgy, hogy a határidőig meg kell érkeznie.

Amennyiben a választópolgár a szavazás napján nem a lakóhelyén, de Magyarországon tartózkodik, igazolással szavazhat. Az igazolást az első, a második, illetve mindkét fordulóra egyaránt személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással rendelkező meghatalmazott útján április 9-én 16 óráig lehet kérni Győrben, a polgármesteri hivatal Győr, Árpád út 36. sz. alatti épületében a népesség-nyilvántartó részleg I. emeleti helyiségében. Ajánlott levélben ugyanezen a címen kérhető igazolás úgy, hogy az legkésőbb április 6-ig beérkezzen.

Azok, akiknek a lakcíme a lakcímbejelentésre vonatkozó jogszabályok értelmében csak az adott településnév megnevezését tartalmazza, továbbá azok, akik a szavazás napján Magyarországon, de nem a lakóhelyükön tartózkodó, igazolással szavazó választópolgárok, Győrben, a Révai Miklós Gimnázium épületében kialakított 7. számú szavazókörben szavazhatnak, melynek címe: 9021 Győr, Jókai u. 21.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hagyó végül lemondott

Lemondott fővárosi közgyűlési mandátumáról, visszalépett budapesti listás helyéről és egyéni… Tovább olvasom