Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Választási Információs Pont Győrben

A Széchenyi István Egyetem és a győri polgármesteri hivatal együttműködésével választójogi információs pont nyílt szerdán a megyeháza előtti téren.

A győri joghallgatók válaszolnak a választópolgárok kérdéseire. Az ötletgazda dr. G. Karácsony Gergely, az egyetem alkotmányjogi tanszékének oktatója volt. Arra vállalkoztak, hogy a választások második fordulójáig a polgárok rendelkezésére állnak, a választójoggal kapcsolatban felmerülő kérdésekre válaszolnak. Dr. Lipovits Szilárd győri jegyző elmondta, nagyon fontos és gyümölcsöző a város és az egyetem együttműködése, amelynek ez az információs pont egy újabb jó példája.

Fotó: B. A.
Fotó: B. A.

A faházban egyébként megtalálhatók a különböző adatlapok, kérelmek (például a mozgóurna-igényléshez). A választásról, az igazolással szavazásról, a határidőkről részletesebben az önkormányzat választási oldalain olvashat az érdeklődő, ahonnan a jogszabályok, illetve a különböző nyomtatványok, kérelmek is letölthetők. A faház hétköznap délelőtt 10 órától 18 óráig, szombaton 10-től délig tart nyitva.

Olvasóink írták

 • 5. kicsilány13 2010. március 26. 18:48
  „*szólnék”
 • 4. kicsilány13 2010. március 26. 18:44
  „Kedves előttem hozzászólók!
  Először Primax-hoz szónék! Nincs forralt bor nem is lesz, mivel ez nem büfé.
  Most pedig a Háté-hez szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy ennek a Választási Információs Pontnak semmi köze az általa "fityesz" álnévvel illetett párthoz, mivel ez a Széchenyi István Egyetem keretei között zajló tevékenység. Nagyon kemény munka áll mögötte, mert én is benne vagyok a csapatban, akik ezt csinálják, és nagyon sokat tanultunk rá. Igazán nem kéne így ócsárolni ezt az egészet. Inkább örülni kéne, hogy vannak ilyen fiatalok, akik szabadidejüket feláldozzák, hogy a tanácstalan embereknek segítsenek!”
 • 3. háté 2010. március 25. 20:16
  „fityesz -információs pont nyílt szerdán a megyeháza előtti téren.
  Akkor ez a faház a fityesz-beetető-üzletága?

  Már a látszatra sem adnak a gazemberek, rosszabbak mint a komcsik.”
 • 2. jörg 2010. március 25. 09:19
  „Primax

  Majd utána!”
 • 1. Primax 2010. március 24. 22:41
  „Forralt bor nincs is ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oszkó óvatosságra int

A piacok az önkormányzati és az egészségügyi rendszer reformját várják a következő kormányzattól… Tovább olvasom