Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Választás 2010 - Melyik párt gazdasági programja a jobb?

Az országgyűlési választások közeledtével a lakosság bízik saját és az ország helyzetének javulásában. Szavazzon, ön szerint melyik párt gazdasági programja a legjobb?

A pártok az elmúlt hetekben már megígértek szinte mindent. A kisalfold.hu összeszedte és korábban bemutatta a pártok gazdasággal kapcsolatos elképzeléseit. Most az olvasónk a sor, szavazzon, melyik párt gazdasági programja a hitelesebb?

A munkahelyteremtés például valamennyi párt programjában kiemelt helyet kapott, ahogy a bérlakások építésében is nagy az egyetértést. S ahogy műlt héten láttuk a gázáremelést is elfogadhatatlannak tartotta valamennyi induló.

Gazdasági programok - Részlet egy-egy párt gazdasággal kapcsolatos terveiből

1. Civil Mozgalom: Esélyegynlőség >>
2. LMP: Új vízgazdálkodás kell >>
3. MSZP: Munkahelymegtartás, adócsökkentés >>
4. Fidesz - KDNP: Orbán adócsökkentést ígért >>
5. MDF: Bokros a reformok mellett >>
6. Jobbik: A víz, a föld nem eladó >>Szavazzon!


A Gfk felmérése
 - A szavazók bizakodnak

Mind a komplex Fogyasztói Bizalom Index, mind a Fogyasztói Várakozások Indexe jelentős mértékben emelkedett az előző negyedévi eredményekhez képest – derül ki a GfK Hungária és a Corvinus Egyetem közös felmérésének legfrissebb eredményeiből.

Vajon kinek hisznek?
Vajon kinek hisznek?


Az országgyűlési választások közeledtével egyre inkább fokozódnak a várakozások, a lakosság jelenleg erősen bízik saját és az ország helyzetének javulásában. A Vásárlási Hajlandóság Indexe alig emelkedett, amely azt jelzi, hogy a vásárlási kedv még mindig alacsony, a lakosság továbbra is megfontoltan bánik a pénzével.

A GfK Hungária és a Corvinus Egyetem által közösen mért komplex Fogyasztói Bizalom Index (FBI) értéke csaknem 20 ponttal emelkedett 2010 első negyedévében, ezúttal 165,9 ponton áll. A tavalyi év azonos időszakához (a válság mélypontjához) képest 50 pontot meghaladó emelkedés figyelhető meg.

A kisalfold.hu választással kapcsolatos felmérései természetesen nem számítanak reprezentatív kutatásnak.

Az elkövetkező egy hétben munkanapokon a kisalfold.hu feltesz egy választással összefüggő kérdést, ahol is Olvasóink megjelölhetik azt a pártot, mely Önök szerint leginkább meg tudja oldani az adott problémát.

A Fogyasztói Várakozások Indexe (FVI) jelentős, 33 pontos emelkedéssel jelenleg 208,8 ponton áll. A háttérben a háztartások várt pénzügyi-anyagi helyzetének, és az ország rövidtávú gazdasági helyzetének kedvezőbb megítélése áll. (Előbbi 30, utóbbi 16 ponttal emelkedett.) Tehát a lakosság most nagyon bízik a saját és az ország helyzetének javulásában.

"Törvényszerű, hogy a választások előtt fokozódnak a várakozások, az emberek bizakodóak – ez kézzel fogható a jelenlegi eredményekben is. A 2006 márciusában mért eredményekhez hasonlóan idén is jelentősen emelkedett (akkor 21, most 33 ponttal) a Fogyasztói Várakozások Indexe. Ugyanígy a komplex Fogyasztói Bizalom Index értéke is megugrott, úgy, mint 2006-ban (akkor 14,2, most 19,8 ponttal).

Ugyanakkor azt is érdemes kihangsúlyozni, hogy 2006 márciusában kiugróan magas volt az FBI (204,3), azóta viszont folyamatosan süllyedt – a válság miatt még inkább. Tehát a mostani 165,9 pontos szint erős pozitív bizakodást jelent, de abszolút értékben nem kimagasló" – értékelte a trendeket Kozák Ákos, a GfK Hungária igazgatója.

A Vásárlási Hajlandóság Indexe (VHI) csak mérsékelten, 5,4 ponttal emelkedett. A 118,2 pontos érték azt jelzi, hogy a vásárlási kedv még mindig alacsony, a lakosság továbbra is megfontoltan bánik a pénzével. A tartós fogyasztási cikkek iránti vásárlási kedv szintén csekély mértékben, 7 ponttal emelkedett.

Ezúttal az öt komponensből felépülő komplex mutatószám minden komponense nőtt, egyetlen kivétellel. A háztartások jelenlegi pénzügyi-anyagi helyzetének megítélése nem változott.

A háztartások aktuális helyzetüket továbbra is negatívan ítélik meg, de a korábbi 58 százalék helyett már csak 42 százalék vallotta, hogy az anyagi helyzete további romlására számít.

A munkanélküliségre vonatkozó várakozások azt mutatják, hogy
Az inflációs várakozások csak kismértékben változtak az előző időszakhoz képest: a többség (70%) még mindig az árak emelkedésére számít. A megkérdezettek átlagosan 7,9 százalékos inflációval számolnak a következő 12 hónapban.

A család reáljövedelmére vonatkozó várakozások változatlanok: a megkérdezettek egynegyede számít az inflációval azonos mértékű jövedelemnövekedésre a következő 1-2 évben, 55 százalékuk az inflációnál kisebb mértékű növekedést vár, vagyis reáljövedelmének csökkenésére számít.

A hitelfelvételi kedv nem változott: a lakosság egyharmada úgy véli, jelenleg nem érdemes hitelt felvenni. A hitelkamatokat illetően sem történt jelentős változás az előző időszakhoz képest: tízből hárman számítanak a hitelkamatok növekedésére a következő 12 hónapban.
A vélemények a megtakarításokról alig mozdultak el az előző negyedévi szinthez képest: a megkérdezettek közel fele (47%) továbbra sem használná fel megtakarításait, hogy ebből finanszírozzon egy nagyobb, korábban tervezett vásárlást.

A lakásvásárlást illetően a megkérdezettek fele szerint érdemes most lakást vásárolni, viszont autót csak 27 százalék venne a jelenlegi hitelkonstrukciók és fenntartási költségek mellett.

Olvasóink írták

143 hozzászólás
 • 143. Jánosi 2010. április 06. 20:36
  „Ön melyik pártra szavaz!

  http://www.kisalfold.hu/valasztasok2010/valasztas_2010_on_melyik_partra_szavaz/2149422/#hozzaszolok”
 • 142. háté 2010. április 03. 19:24
  „Látjátok rabló-parlamenti pártok, hozzátok nem-szólnak, húsvéti írások!

  Barikádon olvastam és megtetszett.
  Kedves Jobbikos szavazók, fogadjátok szeretettel!

  Locsolóvers

  Húsvét másnapján az jutott eszembe,
  Nokia dobozát vettem a kezembe.
  Kenőpénz, csúszópénz mennyi fér el benne?
  Hagyónak, Demszkynek elég sosem lenne!

  Húsz éve rabolnak, taposnak bennünket,
  Mutyiznak, sünöznek, kilövik szemünket!
  Becsapnak bennünket hamis szép szavakkal,
  Szegfűvel, naranccsal, szabad madarakkal!

  Reszkessetek férgek, nemzetnyúzó lobby-k!
  Nyakatokra lép a radikális Jobbik!
  Feltámadás ünnepe van, Jézusnak, Hazának!
  Meglocsollak, s szavazzál a Jobbikra vasárnap!

  Szavazz a Jobbikra!”
 • 141. pancser 2010. április 01. 23:49
  „140-hez! Valami ujat is írj!”
 • 140. adalfold 2010. április 01. 23:10
  „stop.hu-ról (független portál): fideszes kilép a jobbik rágalmazása miatt.
  Fidesz Magyar Polgári Párt
  Dr. Láng Zsolt elnök
  II. kerületi csoport
  1024 Budapest, Keleti Károly u. 13/B.

  Kedves Zsolt!

  Ezennel bejelentem a pártból való kilépésemet.

  Bár döntésem előzményei messzire nyúlnak, az utóbbi két-három hónap történései adták meg hozzá a végleges lökést. Hogy a nyolc év alatt milyen stációk vezettek idáig, azt ezen levél keretein belül sajnos nincs mód részletezni. Mégis, kérlek, engedd meg, hogy a döntésem hátterére röviden rávilágítsak.

  A 2002-es választások elvesztésekor az egész nemzeti tábor mélyen magába roskadt, de a kétségbeesés cselekvésre is sarkallt, s új remény ébredt. Boldogan alapítottunk polgári-köröket, örültünk egymás társaságának, demonstrációkra jártunk, beszélgettünk, dolgoztunk. Országosan és helyi szinten gomba mód szaporodtak az értékalapú közösségek. A csatlakozó emberek sokasága a nemzet legjobbjai voltak: becsületes, családszerető, igazi hazafiak, akik nemzetük és gyermekeik jövőjéért aggódva időt és pénzt nem kímélve keresték a kiutat. Többen - köztük jómagam - beléptünk a Fideszbe is. Nem is volt más választásunk, hiszen ez volt az egyetlen komolyan vehető párt a nemzeti oldalon. Az egyetlen párt, melynek esélye volt elérni a parlamenti küszöböt. Az egyetlen párt, melynek valamikori győzelmétől az ország felemelkedését remélhettük.

  A nemzeti tábor akkor egységes volt. Nemcsak hasonlóan gondolkodtunk a fontos kérdésekről, nemcsak a cél volt közös, hanem egy emberként fel is sorakoztunk a Fidesz mögött. Elszántságunkat nagyban fokozta az ellenoldal megtörhetetlen médiamonopóliuma, mellyel élve és visszaélve a legaljasabb lejáratókampányokat indították ellenünk. Ez egyszerre váltott ki belőlünk undort, kétségbeesést, de elszántságot is.

  Aztán szép lassan egy másik jobboldali párt is megerősödött. Viták és konfliktusok persze voltak, ami egy többpárti demokráciának természetes velejárója. A nemzeti tábor gondolkodásban és célban azonban továbbra is egységes maradt: mielőbb le kell váltani a nemzetpusztító balliberális kormányt, s újjá kell építeni az országot.

  A párbeszéd és az eltérő vélemények ütköztetése helyett azonban olyan típusú lejáratókampányokat indítottatok, melyek még az alulmúlhatatlannak tűnő 2002-es balliberális ámokfutáson is túltett. S mindezt a nemzeti táboron belül! A hamis magánéleti levelek nyilvánosságra hozásától a suttogó propagandán keresztül a legelképesztőbb rágalmak terjesztéséig. A megtámadott személyeknek azonban a sajtótokban (törvény is szegve!) nem adtatok lehetőséget megszólalásra. A médiátokon kívül a politikusok is bőven kiveszik a részüket a ,,munkából". Például Kubatov Gábor pártigazgató rendszeresen vájkál családok magánéleti viszonyaiban, de említhetném a Titeket korábban minden szinten gyalázó Csurka Istvánt is, aki megbízásotokra ocsmány módon zsidózza a nektek nem tetszőket, miközben álszent módon mást sem hallok Tőletek, hogy ez mennyire elítélendő. Az egyik Fidesz alapító újságíró a lakossági fórumokon meg egyenesen patkánynak nevezi a nem Fideszre szavazó nemzeti érzelműeket.

  Itt valami alapvető félreértés van. Többségünk nem egy párt, hanem a nemzet felemelésére esküdött fel. A párt sikere eszköz, s nem cél. Bár a ,,hiszünk a szeretet és az összefogás erejében" szlogent mindig is blődlinek tartottam, azt viszont álmomban sem gondoltam, hogy egyszer bolsevik módszerekkel fogtok polgárháborús helyzetet teremteni a korábban egységes nemzeti táboron belül. Kinek jó ez? Kinek az érdeke? Kedves Zsolt, ez számomra vállalhatatlan...

  Budapest, 2010. március 29.

  Üdvözlettel:
  Dr. Gruiz Márton”
 • 139. ssmd 2010. április 01. 22:21
  „Bokros Lajos a köztévében ismertette az MDF programját:

  http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/01/21/Magyarorszag_valaszt_2010_aprilis_1__MDF.aspx”
 • 138. Luighi 2010. április 01. 22:10
  „moderálva”
 • 137. Luighi 2010. április 01. 22:05
  „Olvassatok, tanuljatok, könnyebb lesz a döntés 10 nap múlva!

  "27 súlyos indok, amelyek miatt hazaárulás a Fideszre szavazni:"

  http://nemzetiforum.info/magyar/nem-a-fideszre-90.html”
 • 136. laposibenö 2010. április 01. 19:19
  „135 Már kérdeztem hogy miért akar a Fidesz meg a Jobbik nagy hadsereget amikor NÁTo tagok vagyunk?”
 • 135. akinemfél 2010. április 01. 16:02
  „Csakis a Jobbik tudja megoldani a munkanélkuliséget !
  1. Kotelezo sorkatonai szolgálat annak is aki már volt (www.jobbik.hu a hivatalos program 71.oldalán)
  2. Gigantikus Magyar Hadsereg Rákosiénál hétszer tobb hivatásos katonával : 72.000 fovel (70-72.oldal)
  3. A Gárda oriásivá novelésével,felfegyverzésével és állami támogatásával (71.oldal).
  Szavazz a Jobbikra ! Olvasd eredetiben a választási programot a www.jobbik.hu-n !”
 • 134. jörg 2010. április 01. 11:07
  „Szent-Jobbikosok! Balszélső .....!

  Ez nem április 1-i tréfa!!!!
  A SZENT-JOBBIK MÁR MOSZKVÁBAN VAN!

  ITT AZ OROSZ CONNECTION ( a Franch Connection ehhez képest a Hamupipőke....)

  http://hetivalasz.hu/itthon/a-jobbik-moszkvaban-a-titokzatos-kincstarnok-portreja-28277/
  És Nikike is kilép, mert ő jobb érzésű Szent-Jobbikos.....
  http://hetivalasz.hu/itthon/kilep-a-magyar-gardabol-a-pornos-lany-28309/”
 • 133. pancser 2010. április 01. 00:31
  „Az ország legocsmányabb pártja a Jobbik! Miért is? Azt állítják ők makulátlanok mindenki más hülye. Mert ugye 20 évet a húsz évért hirdetik a plakátokon. Aztán kiderült ugyancsak igen mocskos erkölcsi fertőben hempereg néhány atyabütyök és anyabütyök. Ezek akarnak pálcát törni mások fölött kérdezik joggal a választók és rájuk jön a hányinger attól az erkölcsi fertőtől amit náluk lát.”
 • 132. Luighi 2010. április 01. 00:17
  „130: Semmi tényekkel alátámasztás csak bulváros vagdalkozás az irományod! lásd még mást kabátlopási
  ugybe keverés !!!!!!!!!”
 • 131. akinemfél 2010. március 31. 23:19
  „Jojjon a kotelezo sorkatonai szolgálat (olvasd eredetiben a www.jobbik.hu-n a hivatalos program 71.oldalán),
  annak is aki már volt ! Hiszen mire kellene a Gigantikus Magyar Hadsereg (lásd a program 70-72.oldalán nagy részletességgel tárgyalva),ha maradnánk a NATO tagjai ? Es maradunk az Europai Unio tagjai,ha kilépunk a NATObol ? Dehogy. Legalább 5 helyen írja a program,hogy nekunk nem kell az EU. Mire kell a Gigantikus Magyar Hadsereg,ha nem lesz háború ? Aki ár volt kotelezo sorkatonai szolgálaton,annak megfelelo a kiképzése egy igazi véres háborúhoz,amit modern fegyverekkel kell megvívni ? Dehogy. Májusban mindenki megkapja a behívoját,az is aki már volt sorkatona - a Nép Nevében ! Hajrá Jobbik ! Fegyverrel a hazáért !
  Szavazz te is a Jobbikra és felvirágzik a haza ! Jojjon a Jobbik !”
 • 130. sont 2010. március 31. 22:14
  „A JOBBIKOS LISTA

  egy kis olvasni való 51 pontban....

  A JOBBIKOS LISTA

  ,,A politikát szolgálatnak fogjuk fel..."

  ,,A Jobbik egy keresztény erk.ö.l.csi alapokon álló nemzeti párt. Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével. Ez nem melldöngetést és álszent képmutatást jelent, hanem azt, hogy a politikát szolgálatnak fogjuk fel, amelynek célja, hogy az igazságot, a szolidaritást és a rendet megjelenítse a társadalmi működésben" - olvasható a Jobbik választási kiskátéjában.

  ,,A népesedés- és családpolitika hiánya, valamint az általános értékválság, az individualizmus erőszakos terjesztése, a család intézménye ellen elkövetett sorozatos támadások együttes hatására a gyermekvállalás időben kitolódott, mértéke a nemzet fennmaradását már rövid távon ve.s.z.él.yeztető szintre zuhant."

  ÉS MOST NÉZZÜK A VALÓSÁGOT:

  1.
  Gombos Tibor felesége Lakos kilenc évet ült börtönben.

  2.
  Faragó Tamás Gyöngyös képviselőjel.ö.l.tje több kaszinót is működtet, pénznyerő automaták kihelyezésével és üzemeltetésével foglalkozik, és alvilági személyekkel is tartja a kapcsolatot. Rajta keresztül szerez a Jobbik szavazatot a cigányoktól - holott a Jobbik a cigányok ellen indított hadjáratot.

  3.
  Sneider Tamás a Jobbik Heves megyei elnöke, Jobbik alelnök támogatja a bűnözőket, maffiózókat a pártban és nem engedi szóhoz jutni azokat, akik ezt kifogásolják.

  4.
  Dr. Czuczi János a Kádár-rendszer ügyésze volt.

  5.
  A Jobbik bankárjai - Lenhardt Balázst a Jobbik gazdasági kabinetjének vezetője, aki 2006 óta az OTP-nél hitelek kihelyezésével foglalkozik, előtte hosszú évekig tanácsosként dolgozott az mszp Gazdasági Minisztériumban

  6.
  A külföldről hazatelepült Várkonyi Zsolt (Vona új kampányfőnöke) a január 10-i domoszlói gyűlésen kijelentette: ,,nem számít, honnan jön a támogatás, jöhet akár az MSZP-től is, mert a pénznek nincs szaga". Megy is a támogatás az MSZP-s vezetésű LEADER-egyesülettől Varga Géza alapítványán keresztül.

  7.
  A Jobbik hatvani képviselőjel.ö.l.tje, Dr. Freili Géza (Dr. Nyujtó Zsolt üzlettársa) a Hospinvesttől visszaszerzett, majd újból privatizált hatvani kórház jelenlegi ttulajdonosa.

  8.
  Losonczy Pál ingatlanpanamás, akit 70 ezer euróval vásárolták meg a külföldiek hogy közreműködjön az Andrássy út 47. palota eladásában.
  Montlika Zoltán az MSZP tagja.

  9.
  S. Szilárdot, a keszthelyi Jobbik szervezetének elnökét ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel összefüggésben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsítja a rendőrség.

  10.
  Hegedűs Tamás a Jobbik elnöki stáb tagja a Hit Gyülekezetének is tagja, az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált.

  11.
  Lévai György, a Jobbik szigetszentmiklósi jel.ö.l.tje a Csepel Autógyár KISZ-titkára volt.

  12.
  F.ö.l.desi- Szabó László rendőrłiszt volt.

  13.
  R. Krisztián a Jobbik bicskei elnöke terrorisła. lövedékekeł szerzett a Magyarok Nyilainak.

  14.
  Kristó Gabriella a hódmezővásárhelyi jel.ö.l.t az elmúlt években egy sokmilliárdos forgalmú spanyol családi vállalkozás chilei, namíbiai, dél-afrikai, vietnami és portugál befektetéseit kezelte.

  15.
  Morvai a karrierje érdekében nyilvánosan megtagadta gyerekei apját, és közben nem titkolt szereŁmi viszonyt folytat G-audival - így adva ,,erk.ö.l.csi" példát a jobbikosoknak. A férjmegtagadás azonban Morvait nem gátolja abban, hogy a zsidó Balón keresztül a komcsik irányítsa a Jobbikot.

  16.
  Morvai szadeszos-melegekhez való vonzódása, védelme.

  17.
  Morvai köztársasági elnök akar lenni.

  18.
  Budaházy György már biztosan börtönben marad, ugyanis nem jött össze a 750 érvényes ajánlószelvénye. Független jel.ö.l.tként indult volna annak érdekében, hogy mentelmi jogot kapjon. Budaházynak a Jobbik, és személyesen Morvai is gyűjtött kopogtatócédulát.
  Mindenesetre érdekes, hogy miközben a Jobbik a mentelmi jog eltörlésének ígéretével támadja a szavazópolgárokat, éppen a mentelmi jog adta kiskaput igyekszik kihasználni!

  19.
  Budaházyt cserbenhagyta a Jobbik, helyette Novák Elődödnek szedték a kopogtató cédulákat

  20.
  Párhuzamot vonhatunk a Jobbik és a történelmi kommunista, illetve náci alakulatok között abban is, hogy hozzájuk hasonlóan a Jobbik is pártmilíciát hozott létre.

  21.
  A Jobbiknak nem érdeke, hogy hatékony és erős legyen az új kormány. A Jobbik jelenlegi társadalmi támogatottságát a rossz kormányzás hozta létre. Ha meg akarja őrizni ezt a támogatói bázist, akkor szembe kell mennie azzal, hogy hatékony és erős kormányzás legyen.

  22.
  S.z.e.x.botrányba keveredett Vona Gábor ,,Nem bírok magammal, teljesen felizgattál! Mikor is menjek Pestre? Hétköznap, hétvége, délelőtt, délután, este?"

  23.
  Bayer Zsolt levele Vona Gábornak"Eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom?" miért léptél be 2002-ben Orbán Viktorhoz? Elárultad őt!

  24.
  Novák előd és a k.u.r.u.c.info kapcsolata egyértelműen fény derült.

  25.
  Ocsmányság a Barikád címoldalán: válaszúton a Jobbik - Máris fel van adva a lecke Vona Gábornak: vagy eltávolítja a pártról, és lemondatja a képviselőségről és a Barikád főszerkesztői posztjáról Pörzse Sándort, vagy pedig eltűri, hogy az egész pártot, mint a legszennyesebb ideológia terjesztőjét megbélyegezzék.A Jobbik által jegyzett Barikád című hetilap címoldalán a pogány magyarok által legurított Gellért püspök szobra áll, kezében hagyományos .z.s.i.d.ó. jelképpel, a hétágú gyertyatartóval, a menórával.

  26.
  Nagy Ervin alapító tag elvi és erk.ö.l.csi okok miatt távozott a pártból.

  27.
  Vona Gáborék becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat - és a választókat is becsapják. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik.

  28.
  Vona jobbikos 2/3-ot vizionál. Azt híreszteli, hogy a Fidesz ve.s.z.él.yezteti a Jobbik kétharmados győzelmét. Lassan párhuzamot vonhatunk Vona és Gyurcsány pszichopata megnyílvánulásai között.

  29.
  Az európai parlamenti választáson elért siker után megjelentek a kétes vállalkozók is a pártban. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy tíz-húsz százalékra pályázó parlamenti erő körül.

  30.
  Vonáék oroszbarátsága egyértelmű, hogy kívülről befolyásolják a párt irányvonalát.

  31.
  Király András szóvivő hazug önéletrajza,miközben .d.r.o.g.ozik és b.u.z.i.felvonulásra jár.

  32.
  Hazudozik, fenyegetőzik és megtéveszt a Jobbik.

  33.
  Gyurcsány titokban a Jobbiknak kampányol, a Jobbik meg Gyurcsányéknak.

  34.
  Z.s.i.d.ó.k a jobbikban és a Jobbik z.s.i.d.ó.z.i.k a leghangosabban

  35.
  Jobbik pártba özönlenek a régi elvtársi elemek, volt MSZMP-sek, munkásőrök, volt rendőrłisztek, katonatisztek, kétes értékű vállalkozók, maffiózók.

  Nem kétséges tehát, hogy a Jobbik mögött a baloldal áll!

  36.
  Szabolcsban 2000Ft-ért vásárolt a jobbik kopogtatócédulát a C I G Á N Y S O R O N!!!!!!!
  Komcsitempós jobbik

  37.
  Korábban úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt élményvideó is, görögből, rögtön három is! Az egyiken egy dolgozó férfinak szól be (dolgozzál Te hélóta g.e.c.i), a másokon egy idős görögöt tanít közép európai jó modorra, a harmadikon pedig a görög bort fikázza le.De újabb jobbikos politikusról bukkantak fel vállalhatatlan fotók.

  Kassab Adonis Habib István a Jobbik ferencvárosi képviselő-jel.ö.l.tje látható. Mellette a párt helyi elnöke és budapesti alelnöke. Kassab, a jobbikos jel.ö.l.t szír származású, ami akár a párt nyitottságát is mutathatná. De úgy látszik, a ,,Habib" név már nem egyeztethető össze a szittya, kettős-keresztes párt ideológiájával, mert a hivatalos honlapon csak szerényen annyi szerepel: Kassab Adonis István. A honlapról azt is megtudhatjuk, hogy a derék szír fiatalember fontosnak tartja multinacionális (szabad fordításban: több nemzetiségű) érdekekkel szemben a magyar emberek képviseletét. A portréról láthatóan, ezt meggyőzően tudja tenni.

  Az üvegek takarásából a haverjához hasonlóan ő is egy nemzetközi, középső ujjas jelet mutat. Ráadásul mindezt Lengyel Zoltán stílusában: egy kereszt alatt. Azonban Király Andrással ellentétben, akiről egy "korábbi barátja" t.ö.l.tött fel képeket, Kassab maga rakta ezeket büszkén iwiw profiljára.

  A kereszt alatt elkövetett trágár bemutatással vajon Habib nem sértette-e meg a szintén mélyen hívő (keresztény) jobbikosok vallásos meggyőződését?

  Bűne, ha van is, valószínűleg bocsánatos. A derék magyar érzelmű fiatalember decemberben ugyanis keresztet állított fel, hiteles keresztény emberek társaságában, a Himnusz és a Székely Himnusz közötti műsor alatt. Itt is volt némi szolid alkohol, forraltbort osztottak a haza üdvére és Krisztus dicsőségére, ami még össze is egyeztethető a keresztény szokásrenddel. De azért szólunk, mert láthatóan Kassab hazai elvbarátai sem tudják: a Székely himnusz (zenére: népies műdal) szövege bőven tartalmaz pogány mitológiát.

  38.
  2010.03.23 N.Á.C.I KARLENDÍTÉSTŐL A Z.S.I.D.Ó.Z.Á.S.I.G: FELJELENTETTÉK A JOBBIK SZENTENDREI ELNÖKÉT
  Közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést a Jobbik szentendrei elnöke, Filó András ellen a Szentendrei Városi Ügyészségen egy magánszemély. A Jobbik Városház téri választási irodájának kirakatában z.s.i.d.ó közösséget sértő karikatúrák láthatók, s.z.é.l.s.őséges, z.s.i.d.ó.z.ó szövegek olvashatók. A képeken n.á.c.i karlendítést bemutató fiatalok társaságában látható Dr. Filó András a Jobbik szentendrei jel.ö.l.tje. Filó a fotók tanúsága szerint beszédet mondott az eseményen, majd tovább mulatott a karlengető társasággal.

  39.
  Morvai mentelmi jogával akarta megúszni a bírságot?
  Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A Jobbik államfőjel.ö.l.tje mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a hétezres helyszíni bírság kifizetését.

  A József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjel.ö.l.tje. Morvai Krisztina az egyik kisbolt előtt hagyta Peugeot 1007-ét. A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért.

  A politikusnő ekkor kisebb csődületet okozott a téren, mert hangos szóváltásba keveredett a parkoló őrökkel. Az eset egyik tanúja szerint a jobbikos politikus nem akarta kifizetni a kerékbilincselésért kiszabható helyszíni bírságot.

  A tanú szerint Morvai először azt mondta, hogy siet, majd pedig mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni a büntetés alól.

  A közteresek hétezer forintot akartak fizettetni az EU-s képviselőnővel, aki végül csak akkor volt hajlandó leróni a bírságot, amikor látható volt, hogy érvei nem hatották meg az őröket, és a szabálysértési eljárást helyeztek kilátásba.

  40.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  41.
  PORNÓZOTT A GÁRDISTA
  Közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a köztudottan melegellenes Magyar Gárda egyik tagja.

  Müller Nikolett neve a magyar .s.z.él.sőjobboldali szervezetek körében ismerősen cseng: a fiatal lány már részt vett több rendezvényükön is, egy ilyen alkalommal pedig jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság.Az indoklás szerint Müller 2009. július 4-én az Erzsébet téren egy be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és a hatóság által meghatározott területet nem hagyta el. Az ellenszegülést a rendőri felszólítások ellenére is tovább folytatta, és az intézkedő rendőr irányába rúgott.

  42.
  Morvai Krisztina álmát élheti:

  Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjel.ö.l.tje 2000-ben egy konferencián arról be.s.z.él.t, hogy lánya óvodája egy álom, ott ugyanis ,,szeretik a másságot".
  2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában, a baloldali-antiglobalista gondolkodás hazai fellegvában, az előadást a TEK egyik kiadványa örökítette meg. Morvai az előadáson többek közt a következőket mondta:

  ,,És ami még ebben az oviban fantasztikus volt: a lányom Grace nevű barátnője egyszer csak f.ö.l.ugrott az asztalra, és büszkén kijelentette a csoportnak: ,,nekem két mamám van!". Kérdőn néztem az óvónénire, aki azt mondta: ,,mi szeretjük a másságot". Grace mamái történetesen leszbikusok voltak, tehát őt valóban két anya nevelte. Erre viszont az én lányom nem tudott mit lépni, és olyan féltékeny lett, hogy ő is felugrott az asztalra, ahol azt mondta: ,,nekem pedig három anyukám van, kettőt otthagytam Budapesten, azért találkoztok csak eggyel. ,,Ez az óvoda, az álmom."

  43.
  NÉHÁNY MILLIÓÉRT GYÁMSÁG ALÁ HELYEZTETTE VOLNA SZÜLEIT A JOBBIKOS POLITIKUS ?

  Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik.

  2007. szeptember 4-én Sneider Tamás - aki jelenleg a Jobbik Magyarországért Mozgalom egri jel.ö.l.tje és a párt országos listájának a kilencedik, biztos bejutó helyét foglalja el - keresetet nyújtott be a Füzesabonyi Városi Bírósághoz. Sneider beadványában arra kérte a bíróságot, hogy szüleit (Sneider Lászlót és Sneider Lászlónét) helyezze cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá.

  Az alperes szerint viszont egészen másról volt szó: nem volt meg az elszámolás és a 8,5 millió forintos bevételt a most a Jobbik színeiben politizáló fiúk "lenyúlja"

  ,,A fiam hamar elk.ö.l.tötte ezt a pénzt, és ezt követően arra kért minket, hogy az Egerben lévő, 12 hektáros birtokot is adjuk el" - emlékezett az egyik alperes. ,,Ezt nem tettük meg, majd zaklatott minket és azt mondta, ha nem, akkor meg.d.ö.g.l.ö.t.ö.k, ami úgy értelmezhető, hogy nem lesz pénz a szőlő megművelésére, így nem tudjuk eltartani magunkat" - idézte f.ö.l. a történteket az egyik családtag.

  Sneider édes.a.n.y.j.a. a vizsgálat során kijelentette, hogy fia ,,mindig kuncsorgott a pénzért, nem dolgozott. Testvérével is rossz a kapcsolata, de nekünk a másik fiunkkal jó a viszonyunk" - tette hozzá Sneider.

  44.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  45.
  A JOBBIK VEZETŐK CÉGEI KÖRÜL SOK A KÉRDŐJEL

  Miközben kiemelten foglalkozik a Jobbik programja a gazdasági visszaélések és az adókerülés elleni harccal, a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó- és számviteli szabályokat.

  Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen be.s.z.él.. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről.

  Bár az .o.r.i.g.o. által megtekintett cégbírósági adatok szerint a Jobbik vezetőinek érdekeltségébe tartozó cégek többsége eleget tesz számviteli és adójogi kötelezettségeinek, a minisztérium és a cégbíróság adatbázisai szerint 2007-ben és 2008-ban sem a Novák Előd alelnök által vezetett Hun MédiaKft, sem a Schön Péter által irányított Magyarok Lapja Kft. nem teljesítette maradéktalanul kötelezettségeit, és az adatbázisok szerint 2006 óta nincs érvényes beszámolója a Zsiga-Kárpát Dániel rész.t.u.l.a.j.d.o.n.ában álló Kárpátia Műhely Bt.-nek sem.

  46.
  Morvait a jobbra át előtt balról fizették. A jobbik politikusa majdnem medgyessy minisztere lett.

  Újabb botrány a Jobbik háza táján: kiderült, a párt államfőjelöltje, Morvai Krisztina 2003-ban, a Medgyessy-kormány idején csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál. A balliberális kabinet korábbi tárca nélküli minisztere, Lévai Katalin az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal szakértőinek 2003-as díjazásáról számolt be egy országgyűlési dokumentumban, amely szerint Morvai Krisztina ,,szakértett" az MSZP-SZDSZ-kormánynak. Lévai tegnap közölte, Morvaival a Horn-kormány idején is dolgoztak együtt. Emlékezetes, a baloldalon Morvai Krisztina neve is felvetődött mint miniszterjelölt, miután Lévai Katalint 2004-ben EP-képviselővé választották.

  47.
  Morvainak is húsz év jár? Bővebben a mai Magyar Hírlapban

  Felkérésre vállalt közreműködést a balliberális Lévai Katalin kormányhivatalánál a Jobbik államfőjelöltje

  20 évet a 20 évért! - hirdeti Vona Gábor és pártja szlogenje, az úgynevezett politikusbűnözőknek üzenve. A magát új erőként hirdető párt szerint mindegyik parlamenti pártot felelősség terheli az elmúlt két évtizedben történtekért, így Vonáék ígérete szerint a Jobbik kormányra kerülését követően nem maradhat el a teljes körű felelősségre vonás. Ebbe beleeshet a Jobbik államfőjelöltje is, aki 2003-ban, a baloldali érában csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál.

  48.
  A Jobbik úgy hírdeti magát, mint tiszta, erk.ö.l.csös és keresztény párt! Éppen úgy hazudik, mint a libsi-bolsipárt! Kiderül a listából, hogy csak éppen annyira tiszták, becsületesek és keresztények, mint a libsi-bolsi párt!

  49.
  Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra
  Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke az újpogányság veszélyeire figyelmeztet.

  Osztie Zoltán szerint a Vona Gábor által vezetett erő nem európai, nem szalonképes a keresztény kultúrkörben, ezért keresztény embernek nem elfogadható. A Jobbik képviselőit sokszor egyértelműen a gyűlölet motiválja.

  50.
  Vona Gáborról kiderült, hogy cége 2006-ban igen jó viszonyt ápolt, sőt együttműködést is kötött a csepeli szocialista pártszervezet második embere által igazgatott önkormányzati vállalattal.

  51.
  EZEK UTÁN NEVETSÉGES PÖRZSE SÁNDOR MOTTÓJA A JOBBIK HONLAPJÁN: "Be fogjuk bizonyítani, hogy lehet becsületesen is politizálni!"

  EZEK A TÉNYEK. A LISTA MÉG BŐVÜLNI FOG!”
 • 129. gyorgy99 2010. március 31. 20:36
  „(A Fidesz az egyetlen kormányképes erő. Orbán V., 2010 )
  AZ ELMÚLT PÁR ÉV FIDESZBÜNÖZŐI, IME A LISTA:

  Malinák Árpád Fidesz, Kunszentmiklós - rágalmazás, sajtórendészeti vétség, vesztegetés, csalás, magán- és közokirat-hamisítás, KISKORÚAK MEGRONTÁSA; 4 év 2 hónap.

  Vida Károly Fidesz, Baktalórántháza - hűtlen kezelés, csalás, okirat hamisítás, sikkasztás; 6 év.

  Nagy Lajos Fidesz, Baktalórántháza - hűtlen kezelés, csalás, okirat hamisítás, sikkasztás; 5 év.

  Várhegyi Attila Fidesz, Szolnok - folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés; CSAK 388 MILLIÓ: egy év felfüggesztve.

  Gergely Zsolt Fidesz, BAZ megye - a hivatali vesztegetés; vádemelés.

  Bereznai Csaba Fidesz, Tatabánya - sikkasztás; vádemelés.

  Fenyves Péter Fidesz, Mór - nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés; vádemelés.

  Szent-Iványi Géza Fidesz, Fót - 72 rendbeli törvénysértés, csalás; polgármesteri tisztség megszüntetése, 400 napi elzárásnak megfelelő pénzbüntetés.

  Sásdi András Fidesz, Debrecen - jelentős kárt okozó csalás; 144 ezer forint pénzbüntetés.

  Virág László Fidesz, Debrecen - különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás; 1 év 6 hónap felfüggesztve.

  Sümeghy Csaba Fidesz, országgyűlési képviselő - csődbűntett, közokirat-hamisítás; bíróság előtt.

  Czaun János Fidesz, Veszprém - hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás; vádemelés.

  Varga Tamás, Fidesz - orgazdaság két és fél év; csempészés két és fél év.

  Schneider Mihály Fidesz, Budapest V. kerület - súlyos testi sértés, négy hónap felfüggesztve

  Ébresztő magyarok!!!

  A FIDESZ EGYPÁRTRENDSZERT AKAR!!! KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA - TARTJA A RÉGI MONDÁS, DE NAGYON IGAZ IS!

  Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
  Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
  Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
  Fónagy János - MSZMP tag
  Vonza András - MSZMP tag
  Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásor
  Varga Mihály - KISZ titkár
  Rogán Antal - KISZ titkár
  Deutsch Tamás - KISZ titkár
  Orbán Gyozo - párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
  Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
  Szurös Mátyás - MSZMP KB tag
  Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
  Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
  Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
  Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
  Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
  Chikán Attila - MSZMP tag
  Pintér Sándor - MSZMP titkár

  " Soha többé ne legyen olyan kormányfoje Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

  Orbán V.,
  Magyar Nemzet, 1998. április 9.

  Orbán Viktort Soros György tanítatta ki.
  O.V lányait Sárénak, Ráhelnek hívják.
  Iványi Gábor(szdsz) "keresztelte" Őket.
  Likud, a legszélsőségesebb izraeli párt, a Fidesz testvérpártja. Most Ők készülnek kormányozni Magyarországon, úgy hogy semmit sem mondanak arról hogy mit akarnak tenni. NA EZ A BOTRÁNY! KEDVES MAGYARORSZÁG FEL KÉNE ÉBREDNI!

  Vajon Zorbán miért nem szakíttta meg a tetvérpátjával a testvéri kapcslatot? Most ugye ".......szar a májtól", nem stimmel, ikább, "össze nő, ami összetartozik! Zorbán közvetlen főneke, a mi demokrciánkban nem a népfelség, hanem simon peresz!”
 • 128. k2968 2010. március 31. 20:21
  „127. hozzászólás gyorgy99 2010.03.31. 20:14
  Üdv ez azért érdekes.A fizetett felmérések mást mondanak.Vajon ki hazudik? Itt meg lett vádolva a radikális oldal hogy nem egyszer szavaz.Nem gondolom hogy az egész országban csak a Jobbikosok próbálják manipulálni az eredményt.”
 • 127. gyorgy99 2010. március 31. 20:14
  „http://www.delmagyar.hu/valasztasok-2010/on_melyik_partra_voksol_szavazzon_a_delmagyarhu-n/2149570/”
 • 126. k2968 2010. március 31. 20:12
  „125. hozzászólás gyorgy99 2010.03.31. 20:06
  Hát....Köszönöm .Pár dologban én is képben vagyok de ez mondott újat is számomra.”
 • 125. gyorgy99 2010. március 31. 20:06
  „HÁT, VÁGJUNK BELE!

  A FIDESZ (FIATAL DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGE) AZ ÁLLÍTÓLAGOS RENDSZERVÁLTOZÁS UTÁN AZ SZDSZ IFJÚSÁGI TAGOZATÁBÓL ALAKULT. ORBÁN VIKTOR, SOROS (SCHWARTZ) GYÖRGY A JELENLEGI VILÁGGAZDASÁGI VÁLSÁGOT ÉLETE FŐMŰVÉNEK TARTÓ, MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ AMERIKAI MILLIÁRDOS TÁMOGATÁSÁVAL VÉGEZHETTE EL KÜLFÖLDI TANULMÁNYAIT. ORBÁN (ORSÓS) IZRAELITA NAGYANYAI SZÁRMAZÁSÁVAL ALKALMAS SZEMÉLYNEK TALÁLTATOTT. A NEMZETI KEREK ASZTAL TÁRGYALÁSAIN 1989-BEN NÉHÁNYADMAGÁVAL KÉPVISELTE A FIATAL DEMOKRATA ÉRDEKEKET, HOGY 1989. OKTÓBER 23-ÁN AZ ORSZÁG NÉPÉNEK MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL, ÁLDÁSUKAT ADJÁK, AZ 1949. ÉVI XX.-AS TÖRVÉNYKÉNT, SZOVJET ERŐSZAK HATÁSÁRA BEIKTATOTT 1936-OS, BUHARINI ALKOTMÁNY MINTÁJÁRA KÉSZÜLT, 1989-BEN ADAPTÁLT, AZ MSZMP ÁLTAL MÓDOSÍTOTT IDEIGLENES ALKOTMÁNYRA!

  A FIDESZ ANYAGI FORRÁSAINAK BIZTOSÍTÁSÁT PINTÉR SÁNDOR, AKKORI ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY LÁTTA EL. MIVEL AZ ANTALL KORMÁNY EZ IDŐTÁJBAN, A KISKUNHALASI FŐGYŰJTŐ KM1-ES TANKÁLLOMÁS GAZOLIN KÉSZLETÉNEK FOSZTOGATÁSÁVAL, ÉS A RABLÓPRIVATIZÁCIÓVAL VOLT ELFOGLALVA, GERGÉNYI PÉTER, BÁCS-KISKUN MEGYEI RENDŐRFŐKAPITÁNY ÓVÓ SZÁRNYAI ALATT, AZ OLAJ -ÉS SZESZ MAFFIÁN KÍVÜL, PINTÉR SÁNDOR IRÁNYÍTÁSA ALATT A NEMZETKÖZI KÁBÍTÓSZER, FEGYVER -ÉS SZERVKERESKEDELEM BEVÉTELEIBŐL IS RÉSZESÜLT. ORBÁN ELSŐSORBAN A BÁCS-KISKUN MEGYEI VÁLLALKOZÓKAT LÁTOGATTA RENDSZERESEN TÁMOGATÁS BEGYŰJTÉSE VÉGETT. ÍGY TETT SZERT 400 MILLIÓRA SEPSI LÁSZLÓTÓL, A HATÁROKON ELKOBZOTT ZÁRJEGYNÉLKÜLI CIGARETTÁK ÁTJÁTSZÁSÁBÓL, MELYBŐL SEPSI MILLIÁRDOKAT FORGALMAZOTT, DE ORBÁN NEM VETETTE MEG, A SZESZHAMISÍTÁSBÓL SZÁRMAZÓ KENŐPÉNZEK JUTALÉKÁT, ÉS AZ OLAJSZŐKÍTÉS VÉDELMET ÉLVEZŐ ORGAZDÁINAK JUTTATÁSAIT SEM!

  FLAISZ FERENC, A KAKAS, CSAK BEVALLÁSA SZERINT 1 MILLIÁRDOT ADOTT ÁT PINTÉRNEK, AKI A KÉSŐBBI BELÜGYMINISZTERI SZÉK REMÉNYÉBEN HŰEN SZOLGÁLTA MAGYARORSZÁGI ÉS AMERIKAI GAZDÁJÁT. TEVÉKENYSÉGÜKNEK KÖSZÖNHETŐ A KISKUNHALASI KISERDŐBEN LEFEJEZETT HULLÁK, VAGY A SOROZATOS, AZONOS MÓDSZERREL ELKÖVETETT RENDŐR ÖNGYILKOSSÁGOK IS!

  ORBÁN, SOROS KEGYELTJE, SZÁMÁRA JÓ TANÍTÓRA LELT. A FIDESZ HATALOMRA JUTÁSA ELŐTT ISMERETSÉGET KÖTHETETT, AZ ALVILÁG ÖSSZES SZEREPLŐJÉVEL, AKIK ÖSSZEHANGOLT TEVÉKENYSÉGÉT PINTÉR MESTERIEN IRÁNYÍTOTTA. PINTÉR UGYAN 1996-BAN LEMONDÁSRA KÉNYSZERÜLT, AMI OLCSÓ ÁR VOLT AHHOZ KÉPEST, HOGY OLASZORSZÁGBAN, A NEMZETKÖZI MAFFIABŰNTÁRSAI 20 ÉV BÖRTÖNBÜNTETÉSEKET KAPTAK, DE BELETENYERELT AZ AKKOR ÉPPEN HATALOMBAN SOROS HORN-KUNCZE DUÓ OLAJÜGYLETEIBE IS. KUNCZE FÉLREÁLLÍTOTTA UGYAN, DE A TRANZIT MAFFIAKERESKEDELMET TOVÁBBRA IS FELÜGYELTE, SZEMJON MOGILJEVICS-EL, A MAGYARORSZÁGI OROSZ MAFFIA FEJÉVEL, AKI JELENLEG PUTYIN ÚR JÓVOLTÁBÓL NYUGAT-SZIBÉRIÁBAN VENDÉGESKEDIK. ORBÁN ÉS CSAPATA SZORGALMASAN GYŰJTÖTTE BE A BŰNÖZŐI KÖRÖK MEGVESZTEGETÉSI PÉNZEIT, MIKÖZBEN KEGYEKET GYAKOROLT! SOHA ANNYI BENZINKÚT NEM NYÍLT BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN, MINT AZ 1991-1995-ÖS ÉVEKBEN!

  1998-BAN A FIDESZ, A MEGEGYEZÉS SZERINT, AMIT EGYESEK RÓZSADOMBI PAKTUM NÉVEN EMLEGETNEK, ELÉRKEZETTNEK LÁTTA AZ IDŐT, HOGY NAGYOBB ARÁNYBAN RÉSZT VEHESSEN AZ ORSZÁG KIFOSZTÁSÁBAN! CSAK A FIDESZ IRÁNTI SZAVAZÓKEDVET KELLETT EGY KICSIT ERŐSÍTENI, AMIT PINTÉR DIETMAR CLODÓ SÉRÜLÉST NEM OKOZÓ ROBBANTÁSAIVAL BIZTOSÍTOTT! BÁR ABBAN AZ IDŐBEN AZ EGÉSZ ORSZÁG TISZTÁBAN VOLT, HOGY PINTÉR ALIBIJÉT HAMIS TANÚZÁSSAL TÁMASZTOTTÁK ALÁ, A KÖZHANGULAT NÉMIKÉPP A FIDESZ-NEK KEDVEZETT! TULAJDONKÉPPEN NEM AKARTA ELHINNI A JÓHISZEMŰ LAKOSSÁG, HOGY ILYEN ALJASSÁGRA IS KÉPESEK MAGYARNAK HAZUDOTT EMBEREK!

  A FIDESZ MÉG ÍGY SEM BIZONYULT ELÉG ERŐSNEK, ÍGY SZÖVETSÉGRE LÉPETT A JÁNOSHALMI ZUGÜGYVÉDDEL, TORGYÁN JÓZSEFFEL, AKI NEM CSAK A KÉSŐBBI MEZŐGAZDASÁGNAK SZÁNT, TÖBB, MINT 1000 MILLIÁRD ELSÍBOLÁSÁBAN, DE A PARLAMENTBEN NYŰGKÉNT SZEREPELŐ KISGAZDAPÁRT TÖNKRETÉTELÉBEN IS SEGÉDKEZETT! KÖZÖS, ÁLDATLAN MUNKÁJUK EREDMÉNYEKÉNT, A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGGAL EGYÜTT, AZ FKGP-T IS TELJESEN LEZÜLLESZTETTÉK, MIKÖZBEN AZ ANTALLI-ÚTON HALADVA TOVÁBB FOLYTATTÁK A RABLÓPRIVATIZÁCIÓT! PINTÉR A VÁLASZTÁSOK IDEJÉN MÁR BÍRÓSÁGI ELJÁRÁS ALATT ÁLLT, AMI NEM AKADÁLYOZTA MEG ORBÁNT, HOGY HŰSÉGES PÉNZBEGYŰJTŐJÉT A BELÜGYMINISZTERI SZÉKBE ÜLTESSE! ABBAN AZ IDŐBEN MÉG ILYEN HANGOKAT IS LEHETETT HALLANI A NÉP EGYSZERŰ FIAITÓL(?), HOGY: RABLÓBÓL LESZ A LEGJOBB PANDÚR!, DE EZ CSAK A MESÉBEN SZOKOTT ÍGY LENNI! AKKOR SEM ÍGY TÖRTÉNT! AZ OLAJÜGYEKET, MINT AHOGY MAGYARORSZÁGON SZOKÁS AZ ÁLLAMI KÖZALKALMAZOTTAK ÉRDEKELTSÉGE ÉS ÉRINTETTSÉGE ESETÉN, TITKOSÍTOTTÁK, HISZ NEM CSAK ORBÁN ÉS PINTÉR VOLT ÉRINTETT, HANEM AZ ANTALL DINASZTIA, HORN GYULA, KUNCZE GÁBOR, PETŐ IVÁN (TERCSI, FERCSI, KATA, KLÁRA, ÉS VALAHÁNY NÉV MÉG A NAPTÁRBAN) STB.! A KORÁBBI KORMÁNYOK BANKKONSZOLIDÁCIÓS FOSZTOGATÁSI GYAKORLATÁT IS FOLYTATTÁK!

  HA VALAKI SZÁMÁRA NEM LENNE VILÁGOSAN ÉRTHETŐ, MIT JELENT A BANKKONSZOLIDÁCIÓS FOSZTOGATÁS, A KÖVETKEZŐ A TECHNOLÓGIÁJA: A PRIVATIZÁCIÓRA KIJELÖLT NEM 1.-FT-OS CÉGEKET AZ AKTUÁLISAN FELELŐS PRIVATIZÁLÓ, AKKOR MÉG ÁLLAMI CÉG, FELÉRTÉKELI, ÁLTALÁBAN A TÉNYLEGES ÉRTÉK 10-20%-ÁRA, MAJD MEGHIRDETIK AZ ELADÁSÁT. A KIVÁLASZTOTTAK JELENTKEZNEK, MAJD A BANKKONSZOLIDÁCIÓRA (BEHAJTHATATLAN TARTOZÁSOK ÁLTAL OKOZOTT BANKVESZTESÉG ÁLLAMI PÉNZBŐL TÖRTÉNŐ KIFIZETÉSE, A BANKCSŐD ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN) KIJELÖLT BANKTÓL FELVESZIK A MEGFELELŐ ÖSSZEGŰ HITELT, AMIRE FEDEZETKÉNT VAGY A MEGVÁSÁROLT CÉG, VAGY A KORÁBBAN ILYEN ÚTON MEGVÁSÁROLT CÉGEK, VAGY EGY FELSŐBB UTASÍTÁS SZOLGÁL FEDEZETÜL! A FELVETT HITEL AZONNAL ÁTKERÜL A KONSZOLIDÁCIÓS HIÁNYKASSZÁBA, AMI 100-250 MILLIÁRD FORINT KÖRÜL KIEGYENLÍTÉSRE SZORUL, AMIT A BANKCSŐD ELKERÜLÉSÉRE HIVATKOZVA, AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL NAGYLELKŰEN VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ MÓDON AD AZ ÁLLAM!

  A PRINCZ ÜGY POSTABANKOS ÜGYLETE IS ÍGY LETT KIVITELEZVE, DE AZ ORBÁN KORMÁNY JOGILAG IS BIZTOSÍTOTTA MEDGYESSY SZÁMÁRA, A TOVÁBBI ORSZÁG-ROMBOLÁSI FELTÉTELEKET!
  AZ ALKOTMÁNYBA BEBETONOZOTT KOLLEKTÍV BIZALMATLANSÁG INTÉZMÉNYE A NÉGYÉVENKÉNTI RABLÓBANDAVÁLTÁST JELENTI, AMIT KÖVETKEZETESEN BETARTOTTAK 2004-IG, AMIKOR IS GYURCSÁNY PUCCSOT HAJTOTT VÉGRE. ORBÁNÉK IS KÉT KÉZZEL SZÓRTÁK A PÉNZT! NEM SZÁMÍTOTT, HOGY 10 MILLIÁRDOS ADÓ ÉS JÁRULÉKFIZETÉSI TARTOZÁST KELL ELENGEDNI AZ MTV-NEK, VAGY ORBÁN VIKTORHOZ KÖZEL ÁLLÓ VITÉZY LÁSZLÓ CÉGE ÁLTAL KÉSZÍTETT MŰSOROK MINDEN PERCÉÉRT 76-220 EZER FORINTOT FIZETNI, MIKÖZBEN AZ MTV BELSŐ GYÁRTÁSÁBAN KÉSZÜLŐ ANYAG EGYETLEN PERCE 7-20 EZER FORINTBA KERÜLT. PERSZE SZABAD VOLT AZ MFB-NEK FEDEZET NÉLKÜL 428 MILLIÓ FORINTOS HITELT ADNI AZ ALCSÚTDOBOZI SZÉKHELYŰ SZEKÉR CSÁRDA-FOGADÓ KFT.-NEK, VAGY AZ OK-NAK 2001-BEN 4,625 MILLIÁRD FORINTOS ÖSSZKÖLTSÉGVETÉS ADNI. MAGYARORSZÁGON 12 ÁLLAMI GAZDASÁG 12 MILLIÁRD 690 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ RÉSZVÉNYEIT AZ ORBÁN-KORMÁNY FELKÉRÉSÉRE AZ ÁLLAMI PRIVATIZÁCIÓS ÉS VAGYONKEZELŐ RT. (ÁPV RT.) ÁLTAL A SZINTÉN 100 SZÁZALÉKOS ÁLLAMI TULAJDONBAN LÉVŐ MAGYAR FEJLESZTÉSI BANKNAK (MFB) TÉRÍTÉSMENTESEN ÁTADNI, ÉS MINDEBBŐL EGY-EGY 10 EZER FORINTOS NÉVÉRTÉKŰ TÖRZSRÉSZVÉNYT MEGTARTANI, ÉS A FIDESZ-HEZ KÖZELINEK MONDOTT ÉRDEKCSOPORTOKAT TÖBBSÉGI TULAJDONHOZ JUTTATNI.

  ORBÁNÉK MEGENGEDHETTÉK MAGUKNAK, HOGY A 12 ÁLLAMI GAZDASÁG KIVÁSÁRLÁSÁRA AZ ÁLLAMI TULAJDONÚ MFB-TŐL RENDKÍVÜL KEDVEZŐ, A CSALÁDI GAZDASÁGOK SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT KAMATOKKAL, 20 ÉVES FUTAMIDEJŰ HITELEKET FÖLVENNI, ÉS A MA MAGYARORSZÁGON A HATÁLYOS TÖRVÉNYEKET KIJÁTSZVA, A 12 EGYKORI ÁLLAMI GAZDASÁGGAL A JOGSZABÁLYBAN SZEREPLŐ 10 ÉV HELYETT 50 ÉVES FÖLDHASZONBÉRLETI, GYAKORLATILAG ÖRÖKBÉRLETI SZERZŐDÉST KÖTNI.

  DE A FIDESZ KEZDTE EL A MÁSFÉLSZERES ÁRÚ AUTÓPÁLYÁK ÉPÍTÉSÉT (GYURCSÁNY CSAK VÉRSZEMET KAPOTT)! AHOGY AZ NA RT., ELŐZŐ VEZETŐINEK TERÜLETSZERZÉSI FELADATOK ELVÉGZÉSÉÉRT 1,5 MILLIÁRD FORINTOT ÁTUTALTAK EGY ZIB CONSULTING NEVŰ VÁLLALKOZÁSBAN, AMI NEM VÉGZETT ÉRDEMI MUNKÁT. ELGONDOLKOZIK NÉHA A MAGYAR SZAVAZÓPOLGÁR, HOGY MILYEN LELKÜLETŰEK AZOK A FIDESZ-ES AGITÁTOROK, AKIK A KÖZTÖRVÉNYES BŰNELKÖVETÉSSEL MEGGYANÚSÍTOTT DEUTSCH TAMÁSRA KÉRIK EL AZ AJÁNLÓSZELVÉNYT ÉS SZAVAZTATNAK ARRA A FIDESZ-LISTÁRA, AMELYIKEN AZ ÖT ÉS FÉL MILLIÁRD FORINTOT ELSIKKASZTÓ FIDESZES DÍSZ-ZSIDÓ GAZEMBER SZEREPEL?

  A SOR HOSSZÚ! SZÁZMILLIÓK ÉS MILLIÁRDOK REPKEDTEK, DE A FIDESZ, A 2002-ES ELCSALT VÁLASZTÁSOK MIATT SEM EMELTE FEL A HANGJÁT. AZ ÚJRAELLENŐRZÉS ELŐTT MEGSEMMISÍTETT SZAVAZÓÍVEK EGYÉRTELMŰSÍTETTÉK A CSALÁST, BUDAHÁZY BŰNEKÉNT FELRÓVA, HOGY SZÓVÁ MERTE TENNI, DE AZ MSZP-BEN MÁR AZ APRÓ (KLEIN) KLÁN ÁLTAL FUTTATOTT GYURCSÁNY KÖVETELTE A TRÓNT! MEDGYESSY, MINT PÉNZÜGYI SZAKEMBER, CSAK ELŐKÉSZÍTETTE GYURCSÁNY SZÁMÁRA AZ ORSZÁG TELJES KIFOSZTÁSÁT! MINDEZ A FIDESZ JÓVÁHAGYÁSÁVAL, ÉS BELEEGYEZÉSÉVEL, MERT A SIOTOURT SEM AZ ELLENZÉKI SZEREPÜKÉRT KAPTÁK! A FIDESZ UGYANÚGY KISÖPÖRTE AZ ÁLLAMKASSZÁT CSAK A ROBBANTÁS HELYETT A TREZORRA NEMZETI SZÍNŰ PÁNTLIKÁT KÖTÖTT, MIELŐTT KIRÁMOLTA AZT -, UGYANOLYAN TOLVAJPÁRT, MINT A MSZP.
  PL.: A SIOTOUR 2003. JÚNIUS 25-IG RÉSZVÉNYKIBOCSÁTÁS FOLYTÁN 70 MILLIÁRD 868 MILLIÓ 750.000.-FT NÉVÉRTÉKŰ RÉSZVÉNYEI ÉRTÉKÉT A FIDESZ-MPP 500 MILLIÓ FORINTBAN HATÁROZTA MEG.
  AZ ÖNKORMÁNYZATOK TULAJDONÁT, AZ 1/1-ES TULAJDONI HÁNYADRÓL, 2003. ÉV VÉGÉRE 100075/7086875-ED KEREKÍTVE 1/70-ED TULAJDONI HÁNYADRA CSÖKKENTTETTÉK AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL. 2004. JÚNIUS 2-ÁN DÉLELŐTT 11 ÓRAKOR SIÓFOKON, A SZENT LÁSZLÓ U. 183-185. SZÁM ALATTI ALISCA ÉTTEREMBEN AZ ÁPV RT. IGAZGATÓSÁGÁNAK ELNÖKE MÉSZÁROS TAMÁS MINT ELADÓ, VALAMINT A TÖRVÉNY SZERINTI MINIMÁLIS JEGYZETT TŐKÉVEL RENDELKEZŐ SCD BALATON HOLDING RT. VEZÉRIGAZGATÓJA JÁSZAI GELLÉRT MINT VEVŐ ALÁÍRTA AZT A SZERZŐDÉST, MELY SZERINT 3,1 MILLIÁRD FORINT VÉTELÁRÉRT MEGVÁSÁROLTA VEVŐ A SIOTOUR VALAMENNYI RÉSZVÉNYÉT ÚGY, HOGY VEVŐ A VÉTELÁR MEGFIZETÉSÉRE HALASZTÁST KAPOTT.

  KÉT HÉTTEL A RÉSZVÉNYVÁSÁRLÁS ELŐTT A VEVŐT MÉG SCD HOLDING RT-NEK HÍVTÁK, VALAMINT UGYANCSAK EBBEN A KÉT HÉTBEN VÁSÁROLTA FEL A VEVŐI CÉG VALAMENNYI RÉSZVÉNYÉT AZ A SCD GROUP MANEGEMENT KFT, MELYNEK 100 %-BAN TULAJDONOSA VOLT A 2 LANSDOWNE ROW, SUITE 242. BERKELEY SQURE LONDON WIJ6HL, NAGY BRITANNIA CÍMEN NYILVÁNTARTOTT SZÉKHELLYEL RENDELKEZŐ SCD (UK) LIMITED POSTAFIÓK CÉG. A VÉTELÁR MEGFIZETÉSÉRE ADOTT HALADÉK LEJÁRTÁNAK NAPJÁN 2004. JÚNIUS 16-ÁN KÖLCSÖN BIZTOSÍTÁSÁRA 2 MILLIÁRD 496 MILLIÓ FORINT ÖSSZEGBEN KERETBIZTOSÍTÉKI JELZÁLOGJOG, VALAMINT VÉTELI JOG KERÜLT INGATLAN-NYILVÁNTARTÁSI BEJEGYZÉSRE A SIOTOUR VALAMENNYI INGATLANÁNAK TULAJDONI LAPJÁRA AZ OTP JAVÁRA. AZ AKKOR HATÁLYOS TÖRVÉNYEK SZERINT (1997. ÉVI CXLIV. 226/H§ 1-2-ES BEKEZDÉSE SZERINT) A SZERZŐDÉS SEMMIS VOLT. A LONDONI FANTOMCÉG MÖGÖTT ÁLLÓ SZEMÉLYEK 600 MILLIÓ FORINTNAK, VALAMINT A TÖRVÉNYBE ÜTKÖZŐ SEMMIS KÖLCSÖNSZERZŐDÉSSEL FOLYÓSÍTOTT KETTŐ ÉS FÉL MILLIÁRD FORINTNAK ÖSSZESEN 3,1 MILLIÁRD FORINTNAK KIFIZETÉSE ESETÉN A RÉSZVÉNYVÁSÁRLÁSI MANŐVERREL MINDENKÉPPEN HOZZÁJUSSANAK, 70 MILLIÁRD FORINT ÉRTÉKŰ ÁLLAMI TULAJDONÚ NEMZETI VAGYONHOZ. TULAJDONOSKÉNT 14 LUXEMBURGI BEJEGYZÉSŰ OFFSHORE CÉG SZEREPELT. TERMÉSZETESEN MÁSOK IS KIVETTÉK EZ IDŐSZAKBAN A RÉSZÜKET FOSZTOGATÁSBÓL.

  ÍGY PÉLDÁUL A CÉGNYILVÁNTARTÁSA SZERINTI 7/70. SORSZÁM ALATTI 8621 ZAMÁRDI KILÁTÓ UTCA 3509, 3512. HRSZ. ÉP. JELÖLÉSŰ INGATLANBÓL A SIÓFOKI FÖLDHIVATAL BEJEGYZÉSE SZERINT A ZAMÁRDI 3509. HRSZ. ALATTI INGATLANBÓL ELŐBB 42.533/2005. 08. 01. SZÁMÚ FÖLDHIVATALI HATÁROZATTAL MEGOSZTÁSSAL ÖT INGATLANT HOZTAK LÉTRE, MAJD AZ ÍGY LÉTREJÖTT ZAMÁRDI 3509/4. HRSZ. ALATTI 1550 M2 TERÜLETŰ INGATLANNÁL 18 NAPPAL KÉSŐBB 2005. 08. 19-ÉN UGYANAZON A NAPON HÁROMSZOR IS TULAJDONOSVÁLTOZÁS TÖRTÉNT A FÖLDHIVATALI BEJEGYZÉSEK SZERINT. AZ SCD GROUP MANAGEMENT KFT TULAJDONJOGÁT TÖRÖLTÉK ÉS A TOMCSÁNYI TAMÁS ÜGYVÉDI IRODA TULAJDONJOG ÁTADÁS VÉTELI JOGCÍMÉN BEJEGYEZTÉK ÉS VÉGÜL TOMCSÁNYI TAMÁSÜGYVÉDI IRODA TULAJDONJOGÁT TÖRÖLTÉK ÉS ADÁSVÉTEL JOGCÍMÉN DR. MEDGYESSY PÉTER ÉS DR. MEDGYESSYNÉ CSAPLÁR KATALIN TULAJDONJOGÁT JEGYEZTÉK BE.

  A 2002 UTÁNI FIDESZ KÖZVAGYON ELTULAJDONÍTÁSI ESEMÉNYEK RÉSZLETES LEÍRÁSÁT MELLŐZÖM, MIVEL EGYRÉSZT MEGTALÁLHATÓK AZ EZEKBŐL AZ OKOKBÓL BENYÚJTOTT FELJELENTÉSEKBEN, FÖLDHIVATALI OKIRATOKBAN, MÁSRÉSZT SZOBÁNYI IRATHALMAZT JELENT.

  ORBÁN, ÉS FIDESZ NEMZETÁRULÁSA EZEKKEL MÉG NEM MERÜLT KI, HISZ MEG KELL EMLÍTENI A TEL-AVIV-I PAKTUMOT!

  A MAGYAR NEMZETBIZTONSÁG MEGELÉGELTE, HOGY TIZENÖT ÉVE NEM DOLGOZHAT A HAZAI ÉRDEKEKET SÉRTŐ IZRAELI BEHATOLÁSOK ELLEN. AZ INFORMÁTOR TELJES TÉNYÁLLÁST ADOTT ÁT ORBÁN VIKTOR IZRAELI ÚTJÁVAL KAPCSOLATOS HÁTTÉRANYAGRÓL. MIUTÁN A HÁTTÉRANYAG OLYAN ADATOKAT IS TARTALMAZOTT, AMELYNEK ELLENŐRZÉSÉRE SZÜKSÉG VOLT, EZÉRT A MOSZADBA BEÉPÍTETT MAGYAR ÉRDEKEKET VÉDŐ BARÁTAINK SEGÍTETTEK. VALAMENNYI, MOST RÖVIDEN FELSOROLT ADATOT ELLENŐRIZTÉK, TEHÁT MEGERŐSÍTETT INFORMÁCIÓKAT KÖZLÜNK.

  1. ORBÁN VIKTOR IZRAELI ENGEDÉLYT KAPOTT, HOGY A VÁLASZTÁSOK UTÁN MINISZTERELNÖK LEHESSEN.

  2. MINDEN KÖZSZEREPLÉSÉNEK AZ IZRAELI ÉS A ZSIDÓ ÉRDEK MEGJELENÍTÉSÉT IS TARTALMAZNIA KELL.

  3. AZ IZRAELI BERUHÁZÓK (BEHATOLÓK) VALAMENNYI BEFEKTETÉSE A JÖVŐBEN KIKERÜL A MAGYAR HATÓSÁG ENGEDÉLYEZÉSI KÖRÉBŐL. KÜLÖN KIEMELTÉK, HOGY ILYEN GRESPIK LÁSZLÓ-FÉLE ENGEDÉLYEZÉSI ELJÁRÁS AZ ÚJ CIKLUS ALATT NEM MEGENGEDETT. (GRESPIK LÁSZLÓ, MINT A BUDAPESTI- ÉS A PEST MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI HIVATAL ORBÁN- KORMÁNY ALATTI ELNÖKE CSUPÁN GYAKOROLTA HATÓSÁGI JOGKÖRÉT, AMIKOR KORLÁTOZTA, A VISZONOSSÁGI ELVRE ÉPÍTETTE A KÜLFÖLDIEK, EZEN BELÜL AZ IZRELIEK ÉS A KÍNAIAK LAKÁSVÁSÁRLÁSÁT, TULAJDONHOZ JUTÁSÁT, EZZEL EGYÜTT HAZÁNKBAN TÖRTÉNŐ LETELEPEDÉSÉT.)

  4. VALAMENNYI EGYÉB ELJÁRÁSBAN AZ EURÓPAI UNIÓS ORSZÁGOK POLGÁRAINAK ELŐNYEIT ÉLVEZNIE KELL AZ IZRAELI ÁLLAMPOLGÁRNAK.

  5. HATÓSÁGI ELJÁRÁST BÁRMELY IZRAELI ÁLLAMPOLGÁR ELLEN MAGYARORSZÁGON CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A MOSZAD, TEHÁT AZ IZRAELI KÖVETSÉG ENGEDÉLYÉVEL FOLYTATHATNAK A MAGYAR HATÓSÁGOK
  EZ MÁR NEM A RÓZSADOMBI PAKTUM, HANEM ANNÁL SOKKAL SÚLYOSABB, EZ MÁR HAZAÁRULÁS. A FIDESZ LEGBELSŐBB VEZÉRKARÁBAN KOMOLY ELLENÉRZÉST VÁLTOTT KI AZ EGYOLDALÚAN MEGKÖTÖTT PAKTUM. EZ AZ ELLENTÉT MÁR ÉRZŐDÖTT A TUSNÁDFÜRDŐI BESZÉD VÁRATLAN FORDULATAIBAN.

  2005-BEN GYURCSÁNY, VERES ÉS KÓKA JÁNOS (1380 MILLIÁRD, A 2005-ÖS KÖLTSÉGVETÉSI ELSZÁMOLÁSBA 1400 MILLIÁRD HIÁNY) OKOZOTT (LOPÁS), AMI MIATT A 2006-OS VÁLASZTÁSOKNÁL SEM GYURCSÁNY, SEM VERES JÁNOS NEM VOLT HAJLANDÓ TÁJÉKOZTATNI A VÁLASZTÓKAT.

  A BTK 211. SZAKASZÁNAK E) PONTJA BŰNCSELEKMÉNYKÉNT HATÁROZZA MEG A VÁLASZTÁS SORÁN MEGTÉVESZTÉSSEL TÖRTÉNŐ BEFOLYÁSOLÁST! GYURCSÁNY FERENC MINISZTERELNÖK, ÉS VERES JÁNOS PÉNZÜGYMINISZTER, A VÁLASZTÁSOK ELŐTT TÖBB MÉDIÁBAN IS KIJELENTETTÉK, HOGY NEM HOZZÁK NYILVÁNOSSÁGRA A KÖLTSÉGVETÉS ÁLLAPOTÁT ÉS A MUNKANÉLKÜLI HELYZET ALAKULÁSÁT (AMIRE A KSH RENDELKEZÉSEI IS KÖTELEZIK), EZZEL A VÁLASZTÁSI CSALÁS ÉS A VÁLASZTÁS MEGTÉVESZTÉSSEL TÖRTÉNŐ BEFOLYÁSOLÁSÁNAK BŰNTETTÉT KÖVETTÉK EL, AMIRŐL ORBÁN VIKTORNAK, MINT JOGÁSZNAK TERMÉSZETESEN TUDOMÁSA VOLT. GYURCSÁNY FERENC, SZÍNÉSZI VÉNÁJÁT FITOGTATVA, ÉS A KÖLTSÉGVETÉSI LOPÁS, VALAMINT A VÁLASZTÁSI CSALÁS MIATTI ELŐRELÁTÁSÁBAN, KISZIVÁROGTATTA AZ ELHÍRESÜLT ÖSZÖDI BESZÉDET, AMELYET ORBÁN, A ROSSZ NYELVEK SZERINT, ZSAROLÁSRA KÍVÁNT FELHASZNÁLNI. A 2006. OKTÓBER 23-I FIDESZ NAGYGYŰLÉS SZÉTVERETÉSE MÁR ENNEK JEGYÉBEN SZÜLETETT! ORBÁN HITVÁNYUL CSERBENHAGYTA VÁLASZTÓIT, MERT ELHÍRESÜLT MONDÁSA SZERINT: NEM VOLTUNK ÚGY ÖLTÖZVE!

  ORBÁN VIKTOR NEM CSAK AZ EURÓPAI NÉPPÁRT ALELNÖKE, DE AZ EU ÉS AZ USA GAZDASÁGÁT URALÓ ÉS IRÁNYÍTÓ BILDERBERG GROUP, A BANKÁRARISZTOKRÁCIA KLIKKJÉNEK IS AZ EGYIK FELSŐBB VEZETŐJE (A TRILATERÁLIS, LEGNAGYOBB SZÁRNY HELYETTES VEZETŐJE). SZÁMOS MÁS TAGGAL IS BÍR EZ A PÉNZÜGYI CSOPORT. ÚGYMINT MARTONYI JÁNOS, A FIDESZ KÜLÜGYMINISZTER JELÖLTJE, VAGY KAPOLYI LÁSZLÓ, A RÓMAI KLUB MAGYARORSZÁGI ELNÖKE, A BILDERBERG ENERGETIKAI SZÁRNYÁBÓL, AZ ANTALL KORMÁNY ALATT MAGYARORSZÁG ARANYKÉSZLETÉT ÁR ALATT ÉRTÉKESÍTŐ SURÁNYI, ÉS MÉG SZÁMOS, AZ ORSZÁG KIFOSZTÁSÁBAN RÉSZTVEVŐ POLITIKAI RABLÓ ELIT TAG, AKIK MINDENT ELKÖVETTEK, HOGY AZ UTÓBBI 20 ÉV ALATT A LEHETŐ LEGROSSZABB FELTÉTELEK SZERINT ELADÓSÍTSÁK, KIFOSSZÁK ÉS KIFOSZTATTÁK, ÁTJÁTSZOTTÁK IDEGEN KÉZRE AZ ORSZÁGOT!

  2007. MÁRCIUSÁBAN, A LISSZABONI SZERZŐDÉST DR. HALÁSZ JÓZSEF LEFORDÍTATTA MAGYAR NYELVRE, ÉS MEGKÜLDTE A PARLAMENTI KÉPVISELŐK SZÁMÁRA, VAGYIS NEM IGAZ, HOGY NEM TUDTÁK, MIT SZAVAZNAK MEG A FIDESZ-ES KÉPVISELŐK 2009. DECEMBER 17-ÉN, MERT CSAK A HITELESÍTETT FORDÍTÁS KAPTÁK MEG KÉSVE! VALÓJÁBAN PONTOSAN TUDTÁK, HOGY MIT SZAVAZTAK MEG! AZT A LISSZABONI SZERZŐDÉST, AMELYIK FELÜLÍRJA A NEMZETI ALKOTMÁNYOKAT, ÉS TELJESEN KISZOLGÁLTATOTTÁ TESZI A MAGYARORSZÁG LAKOSSÁGÁT A TŐKEERŐS NYUGAT SZÁMÁRA! A FIDESZ TUDOTT AZ IZRAELI MENEKÜLTÜGYI EGYEZMÉNYRŐL, AMIBEN 550 EZER IZRAELI HÁBORÚS MENEKÜLT FOGADÁSÁT FOGLALTÁK ÍRÁSBA, MIVEL AZ ALÁÍRÓK KÖZÖTT SZEREPELTEK!

  A BILDERBERG CSOPORT LEGNEMESEBB CÉLKITŰZÉSEI (MEGVALÓSULÁSÁNAK ZÁRÓ SZAKASZÁBAN VAGYUNK): A CÉL EGY OLYAN ÚJ VILÁGREND (NEW WORLD ORDER), AHOL NINCS KÖZÉPOSZTÁLY (CSAK URALKODÓK ÉS RABSZOLGÁK).

  ORBÁN VIKTOR BESZÉDEIBEN GYAKRAN HANGZIK EL ENNEK AZ ÚJ VILÁGRENDNEK A MEGTEREMTÉSE, ÁLTALA KITŰZÖTT CÉLKÉNT!

  A DOKUMENTUMOK TITKOSÍTÁSÁNAK SZIGORÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS KÉTHARMADOS TÖRVÉNYT 332 IGENNEL FOGADTÁK EL AZ MSZP-VEL LEGNAGYOBB EGYETÉRTÉSBEN. EZEK SZERINT AKKOR SEM HOZHATÓ EGY ANYAG NYILVÁNOSSÁGRA, HA KÉSŐBB KIDERÜL RÓLA HOGY JOGTALANUL TITKOSÍTOTTÁK, PL. BŰNCSELEKMÉNYEK TAKARGATÁSÁRA SZOLGÁLT, AKI PEDIG FELFEDI, AZ BÖRTÖNBE KERÜLHET.

  TÁMOGATNAK OLYAN KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐT, AKI BÖRTÖNBEN IS ÜLT, ÉS KÉSŐBB HŰTLEN KEZELÉSÉRT ÉS SIKKASZTÁSÉRT NEM ÁLLÍTOTTÁK BÍRÓSÁG ELÉ, HANEM KEGYELEMBEN RÉSZESÜLT, AZ AKTÁIT, PEDIG 30 ÉVRE TITKOSÍTOTTÁK! (LUNGO DROM ELNÖKE FARKAS FLÓRIÁN)

  ORBÁN VIKTOR NEM KÉRTE KI MAGÁNAK, AMIKOR AZ MSZP MEGEMLÍTETTE, HOGY SZÜKSÉG ESETÉN VISSZALÉPTETI A JELÖLTJEIT EGYFAJTA ÖSSZEBORULÁSKÉNT A FIDESZ JAVÁRA, DE KÖVÉR LÁSZLÓ MÁR NYÍLTAN ÉS NYILVÁNOSAN KIJELENTETTE A FIDESZ-MSZP KOALÍCIÓ LEHETŐSÉGÉT. MI EZ, HA NEM ÁRULÁS? ELÁRULÁSA A FIDESZ SZAVAZÓTÁBORÁNAK!

  GAZDASÁGI ÉRDEKBŐL (HÁROM HÉT ALATT) AZ MSZP-VEL EGYETÉRTÉSBEN MEGSZAVAZTÁK A KÖTELEZŐ ÁRAMÁTVÉTELI RENDSZER MEGHOSSZABBÍTÁSÁT, ÉVI KB. 150 MILLIÁRD FORINTOT JUTTATVA EZZEL A FIDESZ-ES ÉS MSZP-S ÉRINTETT ERŐMŰ TULAJDONOSAKNAK, MINDEN MAGYAR CSALÁDOT KWH-KÉNT PLUSZ 3,73 FT-TAL TERHELVE MEG EZZEL, AZ AMÚGY IS BORSOS VILLANYSZÁMLÁKBAN.

  SOROLHATNÁNK MÉG A LISTÁT AZ ÁLLÁSHALMOZÓ FIDESZ-ES POLITIKUSOK ÖNKORMÁNYZATOKBAN ELKÖVETETT VISSZAÉLÉSEIVEL, AZ EZÜSTHAJÓ KFT, JOSZIP TOT, KAYA IBRAHIM, TOMPIKA BELÉPTETŐ RENDSZERE, ORSZÁGIMÁZS KÖZPONT, STB., DE MÁR EZ IS ELÉG!

  ÉS MÉG EGY FONTOS KÖZLENDŐ! MARTONYI JÁNOS, A FIDESZ KÜLÜGYMINISZTER JELÖLTJE, TÖBBSÉGI TULAJDONOSA A TESCO ÜZLETLÁNCNAK (NEM A FIZETÉSÉBŐL SPÓROLTA ÖSSZE), ÉS A JELENLEGI AMÚGY IS ÖNKÖLTSÉGI ÁR ALATTI FELVÁSÁRLÁST IS TOVÁBB KÍVÁNJA CSÖKKENTENI SZLOVÁK ÁRUK BEHOZATALÁVAL, KIZÁRVA A MAGYAR TERMÉKEKET! MINDEZT, AZ ALACSONYABB ADÓKULCS MIATT! AZ ALACSONYABB ADÓKULCSÚ SZLOVÁK TERMÉKEK TELJESEN ELLEHETETLENÍTIK A HAZA TERMELŐKET, ÉS FESZÜLTSÉGET, ELLENSÉGESKEDÉST SZÍTANAK A SZLOVÁKOKKAL SZEMBEN!

  AZ ELMÚLT IDŐSZAK FELELŐSSÉGRE VONÁSAI AZ EU NEM A FIDESZ ÉRDEME, HANEM BRÜSSZEL ADÓBEHAJTÓ POLITIKÁJÁNAK EREDMÉNYE! AZ EU HADERŐ FELÁLLÍTÁSÁHOZ PÉNZ KELL, DE AZ EU TAGÁLLAMOK KORRUPT KORMÁNYAI AZ EU ÁLTAL LEGÁLISAN, ÉS ILLEGÁLISAN ELVONHATÓ ADÓBEVÉTELEKET IS ELLOPJÁK, ELLENZÉKEIKKEL KARÖLTVE!

  AZ ELMÚLT NYOLC ÉV ALATT TÖBB ALKALOMMAL IS VÁLTHATOTT VOLNA KORMÁNYT A FIDESZ, MIVEL EHHEZ NEM CSAK TÁRSADALMI TÁMOGATOTTSÁGA, DE JOGI ALAP IS RENDELKEZÉSÉRE ÁLLT. NEM TETTE, ANNAK ELLENÉRE, HOGY AZ EU IS KÉNYTELEN LETT VOLNA TÁMOGATNI, A NEMZETKÖZI JOG SZERINT, MERT A KORRUPCIÓS ÖSSZEFONÓDÁSOK ÉS AZ IDEGEN ÉRDEKEK MÁST KÍVÁNTAK!

  AZ ÖSSZEGZÉS A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL KÉSZÜLT, MIVEL 20 ÉV FIDESZ-ES BŰNCSELEKMÉNYEIT 100-SZOR EKKORA TERJEDELEMBEN SEM LEHETNE FELSOROLNI, NEM BESZÉLVE A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ IRATOK, DOKUMENTUMOK HATALMAS TERJEDELMÉRŐL!”
 • 124. kolombela 2010. március 31. 19:41
  „93. hozzászólás mxplanet 2010.03.31. 13:30
  "majd a jobbik teremt munkahelyeket.."
  Ez a fidesz szövege elsősorban.”
143 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesterházy: tíz nap, egymillió találkozás

Mesterházy Attila kedden azt kérte a megyei elnököktől és a képviselőjelöltektől, hogy a választásig hátra lévő időben jussanak el minél több szavazóhoz, és buzdítsák őket a szocialisták támogatására. Tovább olvasom