Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Sorrend a szavazólapokon: MSZP, Fidesz, Jobbik

A területi választási bizottság tegnap kisorsolta, hogy a megyei közgyűlési helyekért induló pártok és szervezetek milyen sorrendben szerepeljenek a szavazólapokon.
A sorsolást a választási bizottság elnöke, Schuch Tamás vezette, a végeredmény a következőképpen alakult: első helyen szerepel az MSZP, másodikon a Fidesz–KDNP, míg a harmadikon a Jobbik Magyarországért Mozgalom.Olvasóink írták

 • 9. fióka 2010. szeptember 09. 10:55
  „5. Zitus63 2010.09.08. 18:44 --->a bűvész meg úgy szokja,hogy előhúz egy nyulat a cilinderből.”
 • 8. Sagittarius 2010. szeptember 09. 08:32
  „Sebaj, a MaSzoP-nak már úgy is tok min1! Tehetnék őket akár 3D- s a papírlapról 30 cm-re kimagasodó részre is, akkor sincs esélyük. Az a párszáz megragadt hüle, akik anno királyként éltek a rendszerből, még biztosan rájuk szavaznak, de ezzel a sejhajukat sem tudják már kitörölni! Game Over elvtársak!
  weheheheeee...”
 • 7. Beex 2010. szeptember 09. 06:48
  „..és akkor honoráljuk a sorsolóbizottságnak a munkáját, tessék 100 milla mindenkinek.. :)”
 • 6. Sagittarius 2010. szeptember 08. 22:56
  „5. Zitus63 2010.09.08. 18:44
  "A Területi Választási Bizottság elnökének neve pontosan dr. Schmuck Tamás"

  Jól van! ... akkor is szép Magyaros neve van csórikámnak...”
 • 5. Zitus63 2010. szeptember 08. 18:44
  „fióka: Igen, kisorsolták a szavazólapon szereplő sorrendet. Igen, így szokták, mert így rendelkezik a jogszabály.
  A Területi Választási Bizottság elnökének neve pontosan dr. Schmuck Tamás”
 • 4. máris 2010. szeptember 08. 12:58
  „MÉG A VÉGÉN , ÚJRA FELTÖR AZ MSZP ! EZEK SZERINT, SOKAKNAK HIÁNYZIK GYURCSÁNY ???”
 • 3. Mankapunka 2010. szeptember 08. 11:55
  „Nem mindegy,hogy mi a sorrend??? Ezért fizetnek is nekik valami +-t,hogy ilyen baromságot csinálnak???”
 • 2. Phobos 2010. szeptember 08. 09:42
  „A tálibok megfenyegették Magyarországot

  Egy pakisztáni lap szerint a tálibok figyelmeztették a magyar kormányt, hogy újabb áldozatokkal járhat, ha nem távoznak a magyar csapatok Afganisztánból. Szóvivőjük állítása szerint komoly támadásokat terveznek a külföldi erők ellen a magyarok állomáshelyéül is szolgáló Baglan tartományban.
  Egy magyar katonanő augusztus 23-i halála után a tálibok figyelmeztették a magyar kormányt, hogy vonja ki csapatait Afganisztánból, vagy készüljön fel újabb áldozatokra, írja az Afghan Islamic Press-re (AIP) hivatkozva a The Frontier Post című pakisztáni lap. A cikkre az Index szerint Wágner Péter, a Magyar Külügyi Intézet Közép-Ázsiával foglalkozó munkatársa hívta fel a figyelmet blogjában.
  Zabibullah Mudzsahid, a tálibok egyik szóvivője a cikk szerint nem érti, hogy ha a múltban nem voltak konfliktusok az afgánok és a magyarok között, akkor miért érkeztek magyar katonák is az országba. Állítása szerint a magyaroknak semmilyen haszonnal nem jár a háború, az csak az Egyesült Államok érdeke. A magyar katonák állomáshelyéül szolgáló Baglan tartományról azt mondta, hogy a tálibok egyre nagyobb befolyást szereznek a területen, és súlyos csapásokat terveznek az ott szolgáló külföldi erők ellen.
  Hende Csaba honvédelmi miniszter az augusztus 23-i, magyar konvoj elleni támadás után tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a kormány Afganisztán-politikája változatlan, hiszen minden NATO-tagállam, illetve további húsz állam katonái vesznek részt az afganisztáni misszióban. A magyar katonák féléves ciklusokban szolgálnak az ázsiai országban, most érkeznek ki folyamatosan a 9. váltás tagjai.”
 • 1. fióka 2010. szeptember 08. 09:27
  „kisorsolta ja :):):) úgy szokták”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kónyi-botrány - ˝Szemkitolós játékban nem veszünk részt˝

A ˝polgármester-buktató˝ kónyi beszélgetés újabb részletei kerültek fel az internetre. Kiderült, nem csak az ÁSZ-vizsgálattal akarták a polgármestert ˝megfogni˝. Tovább olvasom