Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

Rongálják a Fidesz plakátjait Szombathelyen

Folyamatosan megrongálják a Fidesz köztéri választási plakátjait Szombathelyen, képviselőjelöltjeiről pedig minden alapot nélkülöző, rágalmakat tartalmazó szórólapokat terjesztenek - közölte sajtótájékoztatón hétfőn Sági József önkormányzati képviselőjelölt.

A választási kampány kezdete óta zajlik ez az akció, az okozott kár pedig már milliós nagyságrendű - mondta.

Hozzáfűzte: a szórólapokon nincs feltüntetve a kiadó, vagy fiktív szervezetek adják ki azokat, de meggyőződésük szerint azok hátterében a szocialisták állnak.

"A szocialista párt nem süllyedhet olyan mélyre, hogy mi ezekre reagáljunk, a választók most már el tudják dönteni, van lehetőségük választani a balhé, a botrány és a nyugodt politizálás között" - mondta.

Sági József példaként említette, hogy az elmúlt héten a Fidesz Szombathelyi Szervezetének földszinti irodáját akarták festékszóróval befesteni, de az irodában a késői időpont ellenére bent tartózkodó Szakály Gábor "kiugrott az ablakon" és felismerte a rongálókat. Azonnal bejelentést tettek a rendőrségen és tudomásuk szerint a fiatalokat el is fogták a rendőrök amikor már egy másik, szintén fideszes plakátot próbáltak megrongálni.

A sajtótájékoztatón közszemlére tették azokat az eszközöket, amiket az elmúlt néhány héten "veszítettek el" a fideszes aktivisták elől menekülve a rongálók. Az asztalon festékszóró palackok, egy fél pár tornacipő, a megrongált plakátokról készült fényképfelvételek, több gyalázkodó tartalmú szórólap, néhány ruhadarab és egy hatalmas hidegvágó olló is feküdt, ez utóbbival állítólag a táblákat tartó szerkezet láncát vágták el, hogy azután ledönthessék azokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választás - a nemzetiszínű szalag Budapesttől Győrig érne

Az önkormányzati választásokhoz a szavazólapok és borítékok mellett csütörtökig kiszállítanak 124… Tovább olvasom