Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Pro Urbe: internetes időkapszula a jövőnek

Kampányzáró eseményén internetes időkapszulát indított útjára a Pro Urbe Győr Egyesület, benne Orbán Viktor, Borkai Zsolt és listavezetőjük, Pintér-Péntek Imre jövőképével, választási ötleteivel. Négy év múlva kiderül, mennyi valósult meg az elképzelésekből.

– Néhány héttel azután, hogy a Pro Urbe listavezetőjeként Győr idegenforgalma érdekében 15 milliárdos fejlesztést javasoltam, amely napi két-háromezer látogatót hozhatna a városnak, Kecskemét hasonló elképzeléssel állt elő – kezdte tájékoztatóját Pintér-Péntek Imre.

Hangsúlyozta, az egybeesés nyilván véletlen, de jól mutatja az ötlet időszerűségét Magyarországon, hiszen sokan nem tudják az iparban megtalálni a jövőjüket, számukra is szükséges lehetőségeket adni. Az önkormányzati választásokról elmondta: a magyar demokrácia működik, de csak akkor lehet hatással a jövőnkre, ha élünk vele, ezért minden választópolgárt arra kért, vegyen részt a szavazáson. A Pro Urbe a politikából kiábrándult győrieknek kínál alternatívát a valódi helyi érdekek képviseletével, s mivel tagjaikat nem befolyásolják a pártközpontok döntései, helyi gyökerekkel, tiszta lelkiismerettel és szakértelemmel szolgálhatják a megyeszékhely fejlődését. Pártonkívüliként minden fontos ügy mellé odaállnak majd: példaként a várost ˝büntető˝ állami elvonások elleni fellépést, az északi elkerülőút megépítését, a szervezett ifjúságnevelést és a ˝Vizet a folyókba!˝ programot említette.

Hangsúlyozta: jelöltjeiket jól ismerik a városban, és kérte: ne a pártszínek, hanem az emberi kvalitások alapján adják le voksukat a győriek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik-reklám cigánybűnözéssel: le kellett volna adni

A Magyar Rádió leadja a kampánycsend beálltáig a megrendelt jobbikos reklámokat, az MTV kivár, a… Tovább olvasom