Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Ózdon kezdi a nemzeti konzultációt Orbán Viktor

Kedden kezdődik az Orbán Viktor által meghirdetett nemzeti konzultációk sorozata. Az első állomás Ózd, ahol a közbiztonság lesz a téma.

A Fidesz elnöke, leendő kormányfő április 26-án, a parlamenti választások második fordulója után tartott nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy öt nemzeti ügyben nemzeti konzultációkat tartanak.

Ezek közé a rend, a szociális biztonság helyreállítása, a gazdaság talpra állítása, az egészségügy megmentése és a demokratikus normák visszahozatala tartozik.

A keddi megbeszélés a Borsod megyei Ózd művelődési központjában lesz, ahol a résztvevőket Riz Gábor országgyűlési képviselő köszönti, majd Pintér Sándor kijelölt belügyminiszter szólal fel.

A program végén, a felszólalók után Orbán Viktor összegző beszédet mond.

Olvasóink írták

 • 18. kolombela 2010. május 11. 19:35
  „Ejnye Likud!
  A választás előtt megveszitek Ózdon a cigányokat, most meg elakarjátok taposni őket miután rátok szavaztak.
  Ez is nagyon jól mutatja, hogy mit várhatunk a fidesztől.”
 • 17. Mankapunka 2010. május 11. 13:10
  „szocdem úr

  Tessék jönni péntek este rendet rakni a Kálóczy-térre!!!!

  Meg lehet mztatni az elméleti tudásást ott az embereknek.
  CSak nehogy pofon legyen a vége!!!!

  Szlovák mintát aűátvenni,és az ingyenélőktől elvenni a segélyt.

  SÓLYOM MONDJON LE. Aki látta tegnapi Shoeder Klubbot,az láthatja,hogy nem csak nekem ez a véleményem róla.”
 • 16. kivagyokén 2010. május 11. 13:03
  „szocdem!
  Senkit nem kényszeríttet senki semmire. Ahogy fogalmaztál....."lopásra, meg erdőirtásra ítélt és kényszertett " Nem hiszem, hogy kényszerítik őket, hogy NE végezzék el a 8 általánost, senki nem kényszeríti őket, arra hogy 11-12 évesen szüljenek, 16 évesen 3-4 gyerek után járó pénzből éljenek.
  Igen, van köztük tisztességes, becsületes ember, akiket valljuk be, a többi csőcselék miatt azért ér némi hátrányos megkülönböztetés.
  Ugyanakkor 10/9 életében egy büdös percet NEM DOLGOZOTT, 30% csak NAGYBETŰKKEL képes leírni a nevét, viszont jobban él, (ha rosszabb körülmények között is, amit önmagának köszönhet) mint a tisztességes dolgozó ember.
  Mert 1 dolgozó legalább 3 ingyenélőt kell, hogy eltartson. Ez szomorú.

  Viktorka meg egyeztet. Szerinte. Merthogy ez állítólag a demokrácia. Mondom, szerinte. Mert szerintem, meg futkos, mint fing a gatyában és nem tud mit kezdeni a hőn áhított 2/3-os többségével. Kezd rádöbbenni arra, hogy minden felelősség az övék. Programjuk nem volt! Most kell valamit összekaparni. Az idő sürget. Plusz, osztogatni a zsíros helyeket, és nem megfeledkezni azokról se, akik idáig pénzelték. Mert ők is benyújtják a számlát!

  A 2/3-ad, pedig NEM demokrácia. Nemes egyszerűséggel DIKTATÚRA. Azt csinál amit akar. Csakhogy ezeknek fogalmuk sincs mihez kezdjenek most! Látványosnak látványos, csak senki nem erre kíváncsi!”
 • 15. PaPa 2010. május 11. 12:41
  „Azért ment Ózdra mert a maffiavezér pintér toborozza a maffia tagokat.”
 • 14. szocdem 2010. május 11. 12:06
  „13. imre1964 2010.05.11. 12:04
  Jöhetne Győrbe is a Kossuth utcára.

  Mér? Ott laksz?:))))))))

  És van mit hozzátenned - mint lokális államférfiú- a fityeszprogramhoz? És mi az?:))))”
 • 13. imre1964 2010. május 11. 12:04
  „Jöhetne Győrbe is a Kossuth utcára.”
 • 12. szocdem 2010. május 11. 12:00
  „11. Gabika22 2010.05.11. 11:53

  "..Menj le egyszer Ózdra és menj el sétálni sötétedéskor. Egyből kiszúrod a problémát!"

  Megnyugtatlak: voltam már Ózdon, sőt sötétedés után is sétálgattam az utcán. Nem volt semmi gond csak ha jól emlékszem vagy 3x igazoltattak. 1982-t írtunk.

  Azóta úgy változott a közeg, ahogy a életminőség. Azért nem az emberek a hibásak ha teccik ha nem! (Ez nem politológia, hanem "rendes" tudományos tényeken nyugvó alapvetés)”
 • 11. Gabika22 2010. május 11. 11:53
  „Félreértettél! Nem a rokonaim a cél. Menj le egyszer Ózdra és menj el sétálni sötétedéskor. Egyből kiszúrod a problémát!”
 • 10. mitzekatze 2010. május 11. 11:29
  „Elment a tásókhoz? :D

  Egyébként két dolgot tud: toporzékolni, mint egy óvodás kisgyerek és szájtépni, mint a ...... :P”
 • 9. szocdem 2010. május 11. 11:27
  „7. Gabika22 2010.05.11. 11:15

  Érdekes amit írsz. Meneteltél volna azokkal akik a rokonaidat simán koncentrációs táborba csuknák, megölnék, stb. mert azt hiszik hogy attól nekik jobb életük volna?????

  Mért nem azokkal menetelnél, akik azt mondják, hogy mentsük meg azokat a csoportokat, akiket 20 éve lopásra, meg erdőírtásra ítélt és kényszeritett a bolsi csőcselék által kormáynerőre emelt neoliberalizmus?

  Olvastam egyszer: a társadalom legnagyobb bűne, hogy elérte: vannak már olyan romák is, akik már épp úgy gyűlölik a saját fajtájukat - mert azok mások mint a nem romák - ahogy a társadalom legaljának sötét bugyraiból gargalizáló - magukat egyesek értelmiséginek aposztrofáló- szocioraszisták és sima nácik teszik.

  Ennek tükrében azt gondolom Te is egy áldozat vagy, csak Te már duplán......”
 • 8. szocdem 2010. május 11. 11:19
  „"6. kikelet_ 2010.05.11. 10:08
  De miért pont Ózdon? Nem azt mondták, hogy nincs is cigánybűnözés?"

  Nincs is bizony! Csak sima "bűnözés" van ami egy roppant gyökér agyból fakadt megfogalmazása a törvénysértésnek. (Embertipust akar meghatározni, speciális génekkel, fizikai és szellemei egy fajta átlagtól eltérő-elkülönülő alaptipusként)

  Egyébként Orbán azért őpont Ózdot választotta, mert ott nagyon erős a náci eszmék jelenléte. Remélem a sok bugyutasága mellett legalább ez ellen képes lesz valamit tenni ott, helyben. Pl. azt, hogy nem csak fityesznyikekkel, hanem az azon a területen különösen nagy számban élő éhező, nyomorgó szegénységbe taszított emberekkel is "nemzetikonzultál", mert teccik vagy nem: Ők is a nemzet részei!”
 • 7. Gabika22 2010. május 11. 11:15
  „Én Ózdon éltem 16 évig. Hál´Istennek mostmár Sopronban 7 éve. A probléma az Ózdon, hogy főleg a rendőrökkel vannak kapcsolatban a "bűnözők". Bevallom én is cigány vagyok. Ózdon éltem. De ha hazamegyek félévbe egyszer, szószerint félnem kell a saját "fajtámtól". Ez a nagyon durva. És még1! Ha hazatudtam volna menni mikor a gárdások vonultak, az első sorban vonultam volna, barna cigánygyerek létemre, mert az átlag miatt vagyunk normálisak elnyomva.
  Tanultam 14 évig, dolgozom, életembe egy rágót nem loptam, max. legyet ütök, és ha elmegyek egy normálisabb helyre inkább németül beszélek. Pedig: magyarországon születtem, magyar nyelv az anya nyelvem, magyarként viselkedem-élek és igen is magyarnak érzem és vallom magam!!!”
 • 6. kikelet_ 2010. május 11. 10:08
  „De miért pont Ózdon? Nem azt mondták, hogy nincs is cigánybűnözés?”
 • 5. Primax 2010. május 11. 09:37
  „Mi a fenét akar megkonzultálni a felcsúti és kivel ?
  Lehet kormányozni, kétharmaddal minden szép ígéretüket pikk-pakk megvalósíthatják. Nincs - nem lehet - "ellenük" senki.
  Erre föl most : konzultál(gat)...
  Vicc. Jól bekapta az ország a narancsos horgot.
  Ismét.”
 • 4. szocdem 2010. május 11. 09:37
  „NA végre!

  Végre kiderül, hogy felállítja e a fideesz az "út a munkába program" keretében 100 tagú rajkó zenekar mintájára a környék 10 000 tagú rajkó zenekarát. (Edelényben ami nagyon közel van Ózdhoz, azt mondta hogy a roma lakosságnak elsősorban zenei munkát kell adni) Vagy csak nem hazudott megint egy jót ez a derék nemzeti bőlcs???”
 • 3. nedujsuar 2010. május 11. 09:20
  „Ez kellett nektek drága fideszes birkák.. egy olyan bandára szavaztatok, akik egyszer már leszerepeltek,akik évek alatt csa dumáltak,de nem tettek semmit. Normális helyen ha a volt kormány azt tette volna amit itt,az ellenzék minimum megpróbál mindent, hogy azonnal megbuktassa.. itt csak a nagy szavak voltak..tudták, hogy most ők jönnek, PROGRAM NÉLKÜL is nyerni fognak.. a legfőbb feladatuk persze nem ez a szaros ország rendberakása(legalább megpróbálnák),hanem ezeknek az ostoba birka magyaroknak jótakaró jobbik elhallgattatása,ellehetetlenítése.. szánalmas.. elszámoltatás,cigány/zsidóbűnözés.. miért tennének ellene? Hogy lehet hinni egy olyan tetves bandának,aki gondokodás nélkül megszavazza a titkosításokat,lisszabont,karöltve az "ellenfeleikkel"?.. Ennyire nem tudtok gondolkodni? Sikerült az agymosásotok...”
 • 2. szószatyor 2010. május 11. 09:00
  „@kivagyokén Így van. Ne konzultálgassanak már, mert minden nap számít. Tegnap is félholtra vert Kaposváron egy embert "hat szekéren utazó". Küldjék ki a kommandót a legproblémásabb helyekre haladéktalanul!”
 • 1. kivagyokén 2010. május 11. 08:06
  „Mit akarnak "konzultálni"?! Egész idáig arról dumáltak, ők aztán tudják! Ők képben vannak. Ők készen állnak. Nekik kész programjuk van! (Amit persze nem árulnak el, mert ellopják a megoldást)
  Most meg mintha meglepődtek volna. Azon, hogy MINEN FELELŐSSÉG AZ ÖVÉK! Ezzel a 2/3-al azt csinálnak amit csak akarnak.
  Csak úgy néz ki, mint a kisgyerek. Nagyon akar valamit, és amikor megkapja, akkor bizony nem tud vele mit kezdeni.
  A próbabák viszont sajnos mi vagyunk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták az újabb megbízóleveleket a képviselőknek

A területi listán bejutott politikusok után hétfőn Győrben az egyéni körzetekben győztes képviselők… Tovább olvasom