Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Ötből csak ketten vitáztak Mosonmagyaróváron

Az öt indulóból ketten vettek részt a polgármesterjelöltek esti vitáján Mosonmagyaróváron; a szópárbajnak a helyi televízió stúdiója adott helyet.

Sem a Fidesz-KDNP, sem a Jobbik, sem az MSZP színeiben a városvezetői székért harcba szálló politikus nem vett részt az eseményen.

A Mosonvármegye című helyi lap pénteki keltezésű számában mindhárman a Szabó Miklós jelenlegi polgármestert indító helyi civil szervezet múlt heti kampánykiadványát jelölik meg távolmaradásuk okaként.

"Úgy gondolom, olyan jelölttel nincs miért leülni egy asztalhoz, és reménytelen a korrekt vitába vetett hitem is, aki megszegte az íratlan szabályokat, az eddig tisztességes, személyeskedéstől mentes kampányt" - írja Kovács Tamás szocialista jelölt a lapban, míg Nagy István (Fidesz-KDNP) és Kopetti Tamás (Jobbik) esetében csak annyit jelez az újság: ők sem fogadták el a meghívást.

Négyükön kívül a független Pap János indul még a polgármesterségért Mosonmagyaróváron.

˝Kötelességemnek érzem tájékoztatni Mosonmagyaróvár választóit, hogy az általam kezdeményezett polgármester-jelölti élő vita a Duó TV-n az előzetes megállapodás ellenére nem valósulhatott meg.     Fontosnak érzem, hogy szavazataik leadása előtt a helyiek minden segítséget megkapjanak döntésük meghozatalához és sérelmesnek tartom, hogy ez  éppen egy médium magatartása miatt nem jöhetett létre. A tervezett vita időpontjában a tévé stúdiójában a jelöltek közül dr. Pap János és jómagam jelentünk meg, jelezve, hogy állunk a feladat elébe, mert felelősséget érzünk a város jövőjéért˝ – áll Szabó Miklós polgármester portálunkhoz pénteken este eljuttatott közleményében.

Olvasóink írták

 • 13. Abrafax 2010. október 02. 20:20
  „Miklós legújabb akciója: olyan szórólapokat terjesztett a városban, hogy "érvényesen szavazni csak egy jelöltre lehet", alatta az ő és a jelöltje nevénél beikszelt szavazólap-utánzat. Ugyanaz a bolsi trükk, amit 2002-ben Gyurcsányék használtak. Annak a Polgári Kerekasztalnak a jelöltje, amely szervezet bíróságon bejegyzett célja "a legjobb polgári hagyományok ápolása"!!!
  Matyi-király: egy másik ócska trükk, a kampánycsend előtti utolsó pillanatban rágalmakat terjeszteni! Három betű: BTK.”
 • 12. Mátyás_király 2010. október 02. 10:03
  „Muráncsikról csak annyit,hogy a héten lemondott a városközpontiak egyesületének elnökségéről mert több százezer de lehet,hogy milliós összegekkel nem tud elszámolni.Egyszóval sikkasztott!!! A megbeszélésekről állandóan távol maradt mindig valami idióta kifogásokkal,míg a végén kibújt a szög a zsákból. Pénz volt nincs! :-) És amit tudott is számlával igazolni az is utólag vásárolt számla volt!! Hajrá...”
 • 11. Japo 2010. október 02. 06:51
  „Ez megint egy szép csúsztatás. Nem tudom miért jelent volna meg a vitázók közül bárki is mikor ők nem a Mosonvármegyéből tudták meg,hogy nem lesz tévéműsor hanem már szerdán közölték velük. A műsor elmarad.”
 • 10. pancser 2010. október 02. 00:42
  „Kedves "polgárjenő" a a szórólap nem ötletes hanem egy primitiv állatság, olyan amelyet a részeges haverok körében lehet sikerrel eladni. Már el is találhatod kinek vannak részeges haverjai. A hajó nem süllyed, ellenben aki ezt megrendelte a nagyfaluban, annak a pártja elsüllyedt a sz.rban, az egyesület meg már nincsen. Miért nem írta alá az a szervezet amelynek erre a jó minőségű papírra volt pénze? Azt mondják M. hozta személyesen Pestről ezt a primitívizmust. Ha valaki erre a szintre süllyedne "nappista" pártjából az nem rajzot, hanem fényképet tud bedobni a szőrös részegesről, amint éppen igazak álmát alussza a fedett parkolóban az kórházzal szemben, de van még másik is, nem is egy, üvegesen üres, bamba tekintetű barátunkról. De ilyenre ők nem vetemednek. de azért nem árt ha becsinál a gatyájába, vagy a föld alá bújik szégyenében az ilyen, ugyanis túl sokan vannk ezen élményeknek a résztvevői. Méghogy ő a siker ígérete? Na ne már, kolonc volt, mások dolgoztak, de őket nem az alkohol hajtotta. Hehe, tényleg?”
 • 9. Abrafax 2010. október 01. 22:38
  „5. Zoli
  Szép zaftos, csámcsognivaló dolgok. Főleg, hogy Miklós az előző oldalon még azt magyarázza "szép szóval", hogy csak az foglalkozik más emberi gyarlóságaival, akinek nincs más mondanivalója. (Speciel ebben igaza van.) Bezzeg ő nem személyeskedik! (A lap aljáig nem is). Csak azt tudnám, miután mindenkibe rúgott egy jót(egészségére, ha ez kellett az egójának), hogyan óhajt együttműködni mondjuk a testülettel? Ezek után a szocik és a fideszesek még bottal sem piszkálják meg a független s.ggét”
 • 8. csabrab 2010. október 01. 22:25
  „Nappista.Hogy ülsz meg 2 lovat egyszerre? A Fityesz avagy Óvár a fontosabb?Akinek Óvár a szíve-ügye az nem rád fog szavazni.”
 • 7. polgarjenö 2010. október 01. 22:16
  „Ma este dobtak be egy szórólapot, ötletes karikatúrával. Próbáltam kitalálni a szerzőjét, tán Karczagi... Főszereplője az álláshalmozó Nappista kétlóháton. hehehe”
 • 6. polgarjenö 2010. október 01. 22:08
  „Na már értem! A tévévitára invitálás csak a színjáték része volt. Nyilván nem lehetett számítani a többiek megjelenésére azután, hogy előzőleg jól eláztatta őket. Nappistának meg ugye az a legcélravezetőbb, ha vasárnap estig ki se nyitja a száját.”
 • 5. magzol 2010. október 01. 21:26
  „Kedves polgarjenö!

  Abban a kiadványban Szabó polgármester úr, egyesek szerint durva és személyeskedő mondatokkal kritizálta ellenfeleit (főleg a koalíciós partner fidesz jelöltjeit).
  Nekem egyébként tetszett benne néhány dolog, mert egyébként valós dolgokat írt le.

  <moderálva>

  Vagy a szintén újrainduló fidesz jelölt (Muráncsik László) korábbi pornóbotrányai. http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/kepviselo_a_porno-oldalon/2037232/”
 • 4. RickCartman 2010. október 01. 21:22
  „´Nappista"-rajongóknak: egy embert nem a szavai, hanem a viselkedése minősít. (Ugyanez a másik két jelöltre is igaz, de a nagyon keresztény-népi-nemzeti lelkülettel különösen nem fér meg az effajta viselkedés.)”
 • 3. polgarjenö 2010. október 01. 21:04
  „Valaki elmagyarázná, mi volt abban a kampánykiadványban? És miért az ´egy médium magatartását´ okolja Szabó úr?”
 • 2. Abrafax 2010. október 01. 20:24
  „Vak vezet világtalant.
  Melyik nyert a két "tényező" közül?
  Esetleg megosztoztak a bronzon?”
 • 1. zolizozo 2010. október 01. 19:02
  „Ezekre nem is kell szavazni! Nem érdemlik meg!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győriek büszkék városukra az önkormányzat szerint

Kulturális és szabadidős programok tették gazdagabbá az elmúlt négy évet. Tovább olvasom