Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Országjárásba kezd a Fidesz-KDNP

Új szakaszba lép hétfőtől a Fidesz-KDNP választási felkészülése. Országjárásba kezdenek.
Új szakaszba lép hétfőtől a Fidesz-KDNP választási felkészülése: a pártszövetség politikusai, országgyűlési képviselőjelöltjei és szakértői országjárásba kezdenek, az önkéntesek pedig - a jelöltekkel együtt - közterületi helyszínekre települnek ki és ott folytatják a párbeszédet a választópolgárokkal.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszámolt, hogy "Itt az idő!" címmel, 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért tájékoztató kiadványt készítettek, amelyben a "Gyurcsány-kormány negatív tetteit" vetik össze a Fidesz vállalásaival.

Olvasóink írták

 • 12. t-a-ibi 2010. február 27. 14:18
  „Kik is állnak a fityesz mellett?

  Három házaspár, egy eset: Hegedűs Zsuzsa-Kis János, Schmidt Mária-Ungár András, Hankiss Ágnes-Hankiss Elemér. Mindannyian az SZDSZ vagy a rendszerváltáskori Fidesz befolyásos háttérbázisához tartoztak, a liberális pártok ideológusai voltak. Ma is aktívan politizálnak, a leendő kormánypárt, a magát polgáriként meghatározó Fidesz-MPSZ környékén. Apák és fiúk helyett férjek és feleségek.

  Képzavarral élve: Az SZDSZ kilehellte a lelkét, ha volt ugyan neki ilyen. Akkor miért érdekes a fentebb sorolt hat személy, három egykori és mai házaspár, közülük is elsősorban a hölgytagok? Mert míg a ´90-es évek elején a vállaltan liberális Fidesz és nagytestvérük, az SZDSZ holdudvarának a tagjai voltak, ma látszólag a túloldalon állnak. Látszólag. Fontosak nekik az emberi jogok. Látszólag. A felszín kapargatása helyett némileg mélyedjünk bele, mit keres a leendő kormánypárt, a kétharmadra ácsingózó Fideszben és közvetlen környékén a volt MSZP-alelnök Csintalan Sándor mellett SZDSZ-alapítói kötődésű, idegen állapmolgárságú trockista, a leszbikus, liberális Ungár Klára sógornője, vagy épp Hankiss Elemrének a férje nevét máig megtartó egykori felesége, aki ma EP-képviselő?

  Csintalan-jelenség: a Jobbikra szavazni tilos”
 • 11. adalfold 2010. február 26. 14:41
  „MR ..... LIKUD VIKTOR ELINDUL NÉPET TÉRÍTENI, AHOGY MONDTA
  25-30 ÉVRE AZ Ő EGYEDURALMÁHOZ (2/3-AD).

  UNDORÍTÓ, HOGY AZ MSZP-SZDSZ ELIT ORSZÁGROMBOLÓ, KIÁRUSÍTÓ TÖMEGVERETŐ TEVÉKENYSÉGE UTÁN FŐ ELLENSÉGÉNEK A JOBBIKOT NEVEZI MEG.
  NYÍLVÁN FÉL A SZAVAZAT -VESZTÉSTŐL - A JOBBIK BETEHET AZ Ő 2/3-ÁNAK.

  VISZONT ITT BUKIK LE. NAGY ÍVBEN LETOLJA AZ ORSZÁG ÜGYEIT - HISZEN 7 ÜLÉSEN JÁRT AZ ELMÚLT 5 ÉVBEN A PARLAMNETBEN.... A TAKARÍTÓK TÖBBEN VOLTAK...-, NEM ÉRDEKLI A ROMBOLÁS, A LÉNYEG HOGY SOKÁIG ISTENKIRÁLY LEHESSEN.
  AZÉRT SZAVAZZ A JOBBIKRA, MERT BŰNTELEN (NINCS EGY JELÖLTJE SEM ELJÁRÁSBAN VAGY DUTYIBAN), SZAKMAI (A LEGTÖBB FELKÉSZÜLT SZAKÉRTŐ), BECSÜLETES (EGYELŐRE BIZTOSAN) ÉS MEGVÉDI AZ ORSZÁGOT ORBÁN DIKTATÚRÁJÁTÓL ÉS AZ MSZP TOVÁBBI ROMBOLÁSÁTÓL.”
 • 10. adalfold 2010. február 25. 20:53
  „ORBÁN ÉS GYURCSÁNY ÁLL KÖZEL EGYMÁSHOZ, AMIKOR A FŐ ELLENSÉGNEK A JOBBIKOT MONDJA KI.
  AZT A JOBIBKOT, AMELY TETTLEGESSÉGÉBEN BŰNTELEN, NÉPI SZERVEZŐDÉS, AZT NEVEZI ELLENSÉGNEK, S
  NEM AZ ORSZÁGOT TÖNKRETEVŐ KÖZELLENSÉGEINKET.

  NA EHHEZ MIT SZÓLTOK. NESZE TETTLEGESSÉG, NESZE FIDESZ MORÁL.”
 • 9. adalfold 2010. február 25. 20:52
  „ORBÁN ÉS GYURCSÁNY ÁLL KÖZEL EGYMÁSHOZ, AMIKOR A FŐ ELLENSÉGNEK A JOBBIKOT MONDJA KI.
  AZT A JOBIBKOT, AMELY TETTLEGESSÉGÉBEN BŰNTELEN, NÉPI SZERVEZŐDÉS, AZT NEVEZI ELLENSÉGNEK, S
  NEM AZ ORSZÁGOT TÖNKRETEVŐ KÖZELLENSÉGEINKET.

  NA EHHEZ MIT SZÓLTOK. NESZE TETTLEGESSÉG, NESZE FIDESZ MORÁL.”
 • 8. littlesue05 2010. február 25. 14:15
  „hozzám meg is érkezett a "kilencforintos" "tájékoztató" - szájbarágós propaganda, egy betű új gondolat nincs benne. A Fidesz kampányarcai: Gyurcsány és Mesterházy. Sok-sok kidobott pénz ez...

  Szocdem, a 200 millió még kevés is lenne, a Fidesz tuti hogy többet elkampányol. (pl ezek az ócska szórólapok, + kültéri reklámok, + TV és rádió hirdetések, + tanácsadók...)

  legyen igazad, legyen egy év múlva új választás! :)”
 • 7. szocdem 2010. február 25. 11:42
  „6. littlesue05 2010.02.25. 10:34

  A szocdem kampány eddig kb 1 millába került. A tagok pénzéből - mert állami támogatás nincs. Nem is lesz kormánypárt a szocdempárt, ahoz kéne még vagy 200 millió Ft:)))))))) Nem is lesz semmi változás az életünkben, (A kormányváltást leszámítva) mert nincs a kasszában 200 milla.:))”
 • 6. littlesue05 2010. február 25. 10:34
  „majdnem 38 millió Ftba kerül a tájékoztató kiadvány, ha ezzel a 9 Ft-tal számolunk... Ami mehet egyből a szemétbe, hiszen előreláthatólag csak mocskolódást fog tartalmazni...
  MÁSRA KELLENE KÖLTENI EZT A PÉNZT (is) !!! 38 millió - és ez csak egy kis csepp, az egész kampány mekkora költségből áll??
  Ennyi pénzt elkampányolnak, hogy aztán majd még többet eltapsolhassanak, az átlagember meg összeroppan, nem bír megélni...
  mocskosság.”
 • 5. szocdem 2010. február 25. 09:39
  „NAgyon szép lesz...

  Megkáérdezik a népet, hogy mit is tegyenek voltaképpen a gazdasággal, mert eddig nem tudtak egy épkézláb mondatot se mondani róla (kivéve további eladósítása a kisvállalkozásoknak)

  Aztán hogy nehogy megsértődjenek a nagyok, mégis ővelük írja majd Orbán az új gazdasági programot - ahogy már azt megigérte nekik,- és lesz megint értékek nélküli gazdaság, megszorítás, krak.

  egy év múlva újra választás lesz most már tuti...

  Gratula mindenkinek, aki bianko adta bárkinek a kopogtató cédulákát - a nagyok ui. hazudnak, és ostobák. Megérdemeljük, mi így kollektívan a sorsunkat..”
 • 4. t-a-ibi 2010. február 25. 08:41
  „Ez a szijjártó kezd tultenni a komcsikon!

  De a pofáját meviseli a sok hazugság, nagyon beesett főleg a bal oldala.”
 • 3. Eva- 2010. február 24. 19:01
  „már 1 150 000 aláírtak!

  mennyi ember kell az egypártisághoz?!
  és mire kellett ez a 20 év többpárti hanta?”
 • 2. poto 2010. február 24. 14:07
  „9 forintért ?
  Hülyének néznek ?”
 • 1. csiga_biga 2010. február 24. 13:35
  „Gyerünk, visszavágni az MSZP-nek! Hajrá-hajrá! Az utcán meg lehet fogni a megtévesztett embereket!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választási csalás miatt jelentették fel Nagy Tamást

Választási csalás bűncselekmény gyanúja ügyében tettek írásos bejelentést az MDF képviselőjelöltje… Tovább olvasom